Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Στις 16/04 σε είδα στην Αλ. Παπαναστασίου στις 20.30. Περίμενα στη στάση Ιπποκράτειο. Έβρεχε, πέρασες με το σκυλάκι σου, το οποίο φορούσε αδιάβροχο. Ήρθε στα πόδια μου κι εγώ έσκυψα να το χαϊδέψω. Σηκώθηκα, σε κοίταξα, με κοίταξες, μου χαμογέλασες και σου χαμογέλασα κι εγώ. Δεν μπορώ να ξεχάσω το βλέμμα σου!

 

2.

7/04, στους Αγ. Αποστόλους (Καλαμάτα), 22.30. Πράσινη μάσκα και ένα κουτάκι φιξ στο χέρι από το περίπτερο. Ήσασταν παρέα 3 αγοριών. Εγώ ήμουν καθισμένη στο τοιχάκι του μουσείου, κοιταχτήκαμε για αρκετά δευτερόλεπτα αλλά δεν ήρθες να μιλήσεις. Σπάσαμε μαζί την απαγόρευση, είσαι να στείλουμε το 6 να βρεθούμε πάλι εκεί;

 

 

3.

11/4 στο μονοπάτι που πάει για Σεϊτάνι στη Σάμο. Εμείς 4 άτομα κι εσείς άλλα 3, όλοι με μαγιό λες κι ήταν Ιούλιος. Σχολίασα πως δεν περίμενα να δω άλλους να το τολμάνε τέτοια εποχή και μου είπες ότι όντως είμαστε λίγοι αλλά καλοί. Ψήσου την επόμενη να το περπατήσουμε παρέα.

 

4.

26/4, ταξιδεύαμε μαζί με το ΚΤΕΛ των 15:00 από Ξάνθη για Θεσσαλονίκη. Καθόσουν στην πίσω θέση από μένα και κάποια στιγμή που γύρισα να σε ρωτήσω αν ήθελες να τραβήξω τη θέση μου πιο μπροστά, μήπως και σε ενοχλούσε, μου είπες πως είσαι πολύ άνετα και πως δε χρειάζεται. Λίγο μετά συστηθήκαμε και μου ‘πες πως σε λένε Αλέξη. Ήθελα να σε ρωτήσω περισσότερα αλλά όταν βρήκα το θάρρος και γύρισα να σε ξανακοιτάξω είχες κοιμηθεί. Πού μπορώ να σε βρω;

 

5.

Πλατεία Συντάγματος, 20/4, στις 10 το πρωί. Ήσουν με έναν φίλο σου και κάνατε βόλτα με καφέ στο χέρι. Πέρασα από δίπλα σας και παραπάτησα. Με έπιασες και μου είπες να προσέχω. Σε ευχαρίστησα και συνέχισα αλλά το βλέμμα σου ήταν όλα τα λεφτά. Θέλω να σε ξαναδώ!