Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Ραβασάκια | Μυστική Αποστολή


€5,00

-----

 

1.

Σε είδα σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο στις 23/7/21. Ήσουν μαζί με 3 φίλους σου και φορούσες μαύρο μπλουζάκι, λευκό παντελόνι, μαύρα παπούτσια και γυαλιά. Η προσπάθεια να σε γνωρίσω απέτυχε, μετά από λίγη ώρα έφυγες. Δεν ξέρω γιατί αλλά θα ήθελα να σε ξαναδώ.

 

2.

22/07, Φοινικούντα Μεσσηνίας στο Destino Beach Bar -ήσουν στην τελευταία ξαπλώστρα κάτω κάτω στα δεξιά με μια μεγάλη παρέα. Παίζαμε ρακέτες ακριβώς δίπλα και το μπαλάκι δε βρισκόταν τυχαία κάθε τρεις και λίγο δίπλα στην ξαπλώστρα σου. Έπρεπε να σου μιλήσω, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήσουν με κάποιον από την παρέα σου. Είμαι ο τύπος με το μαύρο και πράσινο μάγιο. Αν είσαι ελεύθερη, ρίξε ένα σήμα εδώ, να σε βρω να τα πούμε τα δυο μας.

 

3.

Θεσσαλονίκη, Ergon Agora, 22/7. Πίνατε με τη φίλη σου το ποτάκι σας ακριβώς στο διπλανό τραπέζι. Άκουσα να σε φωνάζει Ζωή. Εγώ είμαι ο Βασίλης. Κοιταχτήκαμε δυο-τρεις φορές αλλά ήμασταν μεγάλη παρέα και ντράπηκα να ‘ρθω να σου μιλήσω, γιατί οι άλλοι θα άρχιζαν στάνταρ την καζούρα. Θες το επόμενο ποτό να το πιούμε οι δυο μας;

 

4.

Καρλόβασι, 25/7. Είχαμε πάει στο καθιερωμένο μας παρτάκι στο Σίνεμα και τα ‘χαμε πιει λιγάκι παραπάνω. Κάποια φάση καταλήξαμε να χορεύουμε παρέα. Σου είπα ότι είμαι ο Στέλιος κι εσύ μου ‘πες πως το δικό σου όνομα είναι απόρρητο. Έχει μια βδομάδα που ψάχνω κάποιον γνωστό σου να μάθω ποια στο καλό ήσουν. Ντόπια μού πες πως είσαι. Μη μ’ αναγκάσεις να πάρω πόρτα πόρτα το νησί!!!

 

5.

Καθόσουν με τους γονείς σου στη διπλανή ξαπλώστρα. 26/7, στην παραλία Αρίλλα. Φορούσες ένα θαλασσί μαγιό. Κάποια στιγμή μπήκαμε ταυτόχρονα στη θάλασσα και σε πέτυχα αρκετές φορές να μου ρίχνεις διακριτικά βλέμματα. Ήθελα να ανοίξω κουβέντα, αλλά λίγο πιο πέρα ήταν ο πατέρας σου. Πάτα ένα λάικ να σε βρω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!