Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 05/07, στο Morrisson, γύρω στις 19.00. Καθόσουν με τη φίλη σου μπροστά στον dj, πέρασα από μπροστά σας και μου φάνηκε πως μου χαμογέλασες αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Φορούσες ασπρόμαυρο σακάκι με κάτι περίεργα χρυσά πάνω. Μέχρι να πάρω την απόφασή να έρθω, είχατε ήδη φύγει. Δεν ψάχνω μόνο εγώ εσένα, ψάχνει κι ο φίλος μου τη φίλη σου. Στείλε αν το δεις.

 

2.

Σε είδα στο ΧΗ.ΜΑ στον Άλιμο, Σάββατο βράδυ. Ήσουν με τους φίλους σου. Φορούσες τζιν παντελόνι και σιέλ μπλούζα η οποία τόνιζε τα υπέροχα μπλε μάτια σου. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν αρκετές φορές και νομίζω σκόπιμα κι από την πλευρά σου. Δίστασα να σου μιλήσω όπως ίσως κι εσύ. Ελπίζω να σε βρω από ‘δω, λένε πως γίνεται δουλίτσα!

 

 

3.

Ψάχνω να βρω μια κοπέλα. Την ψάχνω μέρες τώρα, χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο για εκείνη, πέρα από τα μάτια της και το χαμόγελό της. Για να σας εξηγήσω με λίγα λόγια: 18/2 ήταν η ώρα 21:30 στην Αθήνα (στο misafir, Μοναστηράκι). Καθόταν στο διπλανό τραπέζι κι είχαμε eye contact. Μου χαμογέλασε αρκετές φορές- ένα χαμόγελο ρε ‘συ, μα κάτι λακκάκια! Μετάνιωσα που δεν πήγα να μάθω έστω ένα όνομα. Από τότε, έχω φάει σκάλωμα. Ψάχνω το οτιδήποτε, μήπως εμφανιστεί τυχαία, κάτι. Αν έμενα Αθήνα θα ήμουν καθημερινά εκεί, μέχρι να ξαναπετύχω αυτό το βλέμμα, αυτό το χαμόγελο. Μένω Θεσσαλονίκη όμως. Θυμάμαι φορούσε μια μπορντό φούτερ κι ένα τζιν. Ήταν με τους γονείς της στην αρχή, μετά από λίγο έφυγαν κι ήρθε ένας φίλος της. Πρέπει να τη βρω, να μάθω αν ήταν ή δεν ήταν κάτι όλο αυτό κι ας φάω άκυρο, ας γίνω ρεζίλι. Πρέπει να τηνβρω κι ας είναι μονάχα για ένα βλέμμα, μονάχα για ένα χαμόγελο.

 

4.

Θεσσαλονίκη, 2/3, Odeon cinema. Στην προβολή των 10:20, στο Ant-Man and the Wasp: Quantumania, καθόσουν μπροστά μου με δυο φίλους σου. Σου έχουν πει πως στο σινεμά δε μιλάμε φωναχτά, ε; Παρατήρηση όμως δεν μπόρεσα να σου κάνω, γιατί ήσουν σκέτος γλύκας και γελούσα κι εγώ με όσα έλεγες. Μ’ έναν καφέ, ίσως επανορθώσεις που έχασα τη μισή ταινία.

 

5.

Μπονόμπο Πλαγιάρι, κάπου στις εφτά στο σημείο των καπνιστών την Κυριακή το απόγευμα, ήσουν με δυο φίλες σου και μιλούσατε για το γνωστό θέμα των ημερών. Τα έχωνες πολύ άσχημα, σε θαύμασα και πέταξα ένα “πες τα” από μακριά. Γύρισες και μου χαμογέλασες. Έρχομαι στο μαγαζί αρκετά συχνά, δε σε έχω πετύχει ποτέ, ούτε και τις φίλες σου. Δεν ξέρω αν είσαι από τα μέρη ή απλή περαστική, όμως σίγουρα θα ήθελα να σε ξαναδώ.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!