Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

Στις αρχές Μαρτίου 2015 στην παραλία Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο βγήκα φωτό με ένα παλικάρι που έκανε ποδήλατο. Όταν πήγε να με βγάλει η φίλη μου, σταμάτησε με το ποδήλατο κι ήθελε να βγει κι αυτός μαζί μου φωτό. Μετά τον χαιρετήσαμε (εγώ κι η φίλη μου ) και φύγαμε. Από τότε, εδώ κι ενάμισι χρόνο, κατεβαίνω παραλία μήπως τον ξανασυναντήσω, αλλά τίποτα. Τον σκάφτομαι συνέχεια και θέλω να τον ξαναβρώ. Μετάνιωσα που ντράπηκα να του μιλήσω και να γνωριστώ μαζί του τότε. Ελπίζω να τον βρω με τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ.

 

2.

31 Αυγούστου βράδυ, στο μαγαζί Εν λευκώ, καφετέρια στην Ερμιόνη. Φορούσες τζίν και κόκκινο μπλουζάκι, κοιταζόμασταν επίμονα αλλά δεν ήρθες να μου μιλήσεις. Σήμερα έφυγα από ‘κει αφού έφαγα την Ερμιόνη για να σε βρω. Ελπίζω να σε ξαναβρώ και να δω πάλι αυτό το λαμπερό χαμόγελό σου…

 

3.

Ότι είχε αλλάξει η μέρα, 28/8 ήταν γύρω στις δυο παρά. Σχόλασα απ’ τη δουλειά μου και πήρα radio taxi. Έστειλαν εσένα, το 51 μου είπαν, αν θυμάμαι καλά. Σε έπιασα να με κοιτάς απ’ τον καθρέφτη κάποιες φορές και δεν έδωσα βάση, μόλις με άφησες σπίτι έμεινες να με κοιτάς, γύρισα και σε κοίταξα κι εγώ μόλις έφτασα στην πόρτα, αλλά… Σε ψάχνω!

 

4.

Ικαρία Αύγουστος 2016.  Σε συνάντησα στην παραλία Σεϋχέλλες, κάτω απ’ τον βράχο. Ήσουν με τη μικρή Χαρά σου, τον νονό της και μια φίλη. Μετά σε είδα ξανά όταν πλέον φτάσαμε Αθήνα και κατεβήκαμε απ’ το καράβι δίπλα-δίπλα τα οχήματά μας κι εμείς καθόμασταν πίσω! Ούτε το όνομά σου πρόλαβα να μάθω…

 

5.

29/8 11:30 το πρωί, μετρό Κατεχάκη. Μπήκαν ελεγκτές και δεν είχα εισιτήριο, μου έδωσες το δικό σου πριν βγεις απ’ το βαγόνι. Δεν πρόλαβα να σ’ ευχαριστήσω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!