Check it out: Διαγωνισμός Διηγήματος σε συνεργασία με τη Fylatos Publishing. Πάρε μέρος εδώ!

9ugh9pgp9yg

Ανατριχίλα και ρίγος διαπερνούν ολόκληρό σου το κορμί. Αισθάνεσαι σαν ηλεκτρικό ρεύμα να έχει χτυπήσει το μυαλό σου. Οι παλμοί ανεβαίνουν άτακτα και νιώθεις την καρδιά σου λες και θα σπάσει, καθώς η ένταση διαχέεται σε διάφορα σημεία του σώματός σου. Η φαντασία σου εξάπτεται, η προσμονή ανεβαίνει, βρίσκεσαι σε μια στάση ετοιμότητας και εγρήγορσης, ενώ οι υπόλοιπες αισθήσεις σου οξύνονται ακόμη περισσότερο. Και όλα αποτέλεσμα του τόνου φωνής του συντρόφου σου, καθώς σου ψιθυρίζει στ’ αυτί, συνοδεία της ζεστής κι αργής του ανάσας που σου προκαλούν μια έκρηξη αισθήσεων.

Ουσιαστικά ο σύντροφός σου, εκμεταλλευόμενος  το δώρο των αισθήσεων, κατάφερε να σε διεγείρει μέσα σε δευτερόλεπτα απλά και μόνο χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο τόνο φωνής, τη σωστή ταχύτητα, κάνοντας τις κατάλληλες παύσεις και ενσωματώνοντας τις απαιτούμενες ανάσες και λόγια. Χωρίς απαραίτητα να σ’ έχει αγγίξει καν και χωρίς να έχει επιδιώξει να διεγείρει άμεσα τις υπόλοιπες αισθήσεις σου. Σκέψου μονάχα τι γίνεται όταν ξυπνάνε όλες οι αισθήσεις μας, όταν δεν εστιάζουμε απλά κι ωμά στην καθ’ αυτή ερωτική πράξη, αλλά δίνουμε έμφαση και στις υπόλοιπες αισθήσεις πέραν της αφής.

Αν εστιάσουμε στην αίσθηση της ακοής και στους ψιθύρους, αυτοί μας διεγείρουν γιατί φέρουν κάτι από μυστήριο. Όταν κάποιος σκύβει να μας ψιθυρίσει κάτι στ’ αυτί, αυτόματα εξάπτεται η περιέργειά μας για το τι θα ακολουθήσει, τι θα ακούσουμε, τι θα αισθανθούμε και πώς αυτό θα μας κάνει να αντιδράσουμε, δημιουργώντας έτσι ένα απαλό πέπλο αγωνίας γύρω του. Ταυτόχρονα έχει λίγο μέσα και τη γεύση ενός μυστικού, μεταξύ εμάς και του ατόμου το οποίο μοιράζεται κι εξομολογείται αυτό το κάτι, το οποίο μας κάνει να νιώθουμε συνένοχοι σ’ όλο αυτό κι ως ένα βαθμό μας εξιτάρει κιόλας. Δημιουργείται συνεπώς πρόσφορο έδαφος προς εκμετάλλευση των στοιχείων αυτών προς την απόλαυσή μας.

Έχει δύναμη ο ψίθυρος. Εμπιστεύσου τoν και ταξίδεψε το ταίρι σου στο παρελθόν, φέρνοντας στο μυαλό του μια συγκεκριμένη ερωτική σας ανάμνηση. Μια συγκεκριμένη σας στιγμή η οποία σας χάρισε αξέχαστα συναισθήματα, στιγμές γεμάτες πάθος και ένταση και αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στη μνήμη και των δύο σας. Η δύναμη του μυαλού μας είναι τόσο μεγάλη, που έχει την ικανότητα να μας βάζει συναισθηματικά σ’ εκείνη την κατάσταση απλά και μόνο φέρνοντάς την στο μυαλό μας. Αν ήταν λοιπόν κάτι τόσο μοναδικό και αξιομνημόνευτο, γιατί να μην το ανακαλέσεις και να το αναζωπυρώσεις;

Όλοι γνωρίζουμε πως η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Όλοι επίσης γνωρίζουμε πως ο καθένας μας έχει τις δικές του δεξιότητες, τρόπους και κουμπιά για να φέρνει τον σύντροφό του εκεί. Μην ντρέπεσαι λοιπόν να καυχηθείς γι’ αυτά. Όχι σε άλλους και σίγουρα όχι στα πλαίσια ναρκισσισμού και εγωμανίας, αλλά στα αισθησιακά πλαίσια του «ξέρω τι κάνω καλά, ξέρω πώς να σε ανάβω και ξέρω πόσο σε τρελαίνει αυτή η κίνησή μου». Πλησίασε το σύντροφό σου σε μια ανυποψίαστη στιγμή και ψιθύρισέ του αυτό ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου. Εξομολογήσου πόσο τον θέλεις και πως θα ήθελες εκείνη ακριβώς τη στιγμή να μπορούσες να κάνεις αυτό το κάτι που μόνο εσύ κι ο άλλος ξέρετε πόσο τον ξετρελαίνει. Γνωρίζοντας και το άλλο πρόσωπο -από πρώτο χέρι κι εμπειρία- πόσο μέσα πέφτεις μ’ αυτή σου την τολμηρή παραδοχή και αυτογνωσία, οι πιθανότητές σου να κάνει switch on στο mood που επιθυμείς είναι κάτι περισσότερο από σίγουρες.

Παίξε μαζί του. Με την υπομονή του, τη φαντασία του, την αυτοσυγκράτησή του. Αν ετοιμάζεστε για μια βραδινή σας έξοδο, λίγο πριν φύγετε από σπίτι, μέσα στο ασανσέρ ή μέσα στο αυτοκίνητο, γύρε προς τη μεριά του συντρόφου σου και τόνισέ του πόσο ελκυστικός δείχνει μέσα σ’ αυτά τα ρούχα, αλλά παράλληλα, πως δε βλέπεις τη στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι στο τέλος της βραδιάς για να του τα βγάλεις. Ψιθύρισέ του πόσο μεθυστικό κι ακαταμάχητο είναι το χαμόγελό του, το άρωμά του, η μυρωδιά του και πώς αυτό εκείνη τη στιγμή δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Δείξε την «αδυναμία σου» μην το φοβηθείς. Κι ακόμη κι αν δεν το κάνει ο άλλος, κάνε το εσύ. Διαπέρασε το πρόσωπο, το σώμα και το μυαλό του συντρόφου σου και έπειτα ψιθύρισέ του τι εικόνες ακριβώς δημιούργησες με τη φαντασία σου. Ποιο όνειρο που είδες τις προάλλες σου ήρθε στο μυαλό και πώς πρωταγωνιστούσε σ’ αυτό. Αν δε, είσαι άτομο πιο τολμηρό, ρίξε στον άλλον την παλιά, κλασική αλλά εγγυημένη βόμβα για τα λιγοστά ή κι ανύπαρκτα εσώρουχα κάτω από την κατά τ’ άλλα ελκυστική σου εμφάνιση.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πράξης, αν το ταίρι σου, έκανε κάτι το οποίο σου άρεσε απίστευτα, μη διστάσεις να το πεις. Ψιθύρισέ του στ’ αυτί πόσο πολύ σου άρεσε, τι ήταν ακριβώς εκείνο που σε έφτασε στα ουράνια, περιέγραψε με ανατριχιαστικές και πικάντικες λεπτομέρειες πώς σε έκανε να νιώσεις, φροντίζοντας να δημιουργήσεις έντονες εικόνες στο μυαλό του. Δες την επίδραση των ψιθύρων αυτών στο πρόσωπό του, στην αντίδρασή του και στις επόμενες κινήσεις του, που ενδεχομένως να σε ανταμείψουν κι άλλο για την ειλικρίνεια και την αμεσότητά σου. Οι άνθρωποι βλέπεις, έχουμε την τάση να υπερηφανευόμαστε λίγο όταν μας επαινούν για κάτι και να προσπαθούμε περισσότερο να επιβεβαιώσουμε τον έπαινο αυτό, αποδεικνύοντας πως επάξια τον κερδίσαμε. Έτσι είναι εν μέρει μια κατάσταση απ’ την οποία και οι δύο θα βγείτε κερδισμένοι.

Εν συντομία, το στοιχείο του αιφνιδιασμού, της έκπληξης και του σασπένς μέσα στη σχέση σου είναι στο χέρι σας. Δε χρειάζεται υπέρμετρη και κραυγαλέα προσπάθεια για να το επιτύχεις. Μάλιστα σ’ αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο απλά και κοινά τόσο πιο πετυχημένα. Αρκεί να έχεις αυτοπεποίθηση, να νιώθεις άνεση και σιγουριά και να εκμεταλλεύεσαι το δώρο αυτό των αισθήσεων που μας δόθηκε, χρησιμοποιώντας το υπέρ σου. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους τον εαυτό σου και το σύντροφό σου. Εσύ ξέρεις τι ξυπνάει το σώμα σου και τι σε ξενερώνει, τι αρέσει στο σύντροφό σου και τι όχι. Προσάρμοσε το καθετί στα μέτρα, τα γούστα και τα όριά σας και άσε τη φαντασία σας να κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Το μυαλό και οι αισθήσεις είναι τα ισχυρότερα όπλα του ανθρώπου. Μάθε πώς να τα πυροδοτείς σωστά και θα δεις την ερωτική σου ζωή να ανεβαίνει επίπεδα.

Συντάκτης: Άννα Μετόχη
Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Ρουσσάκη