paul2200

Ο γυμνισμός ως έννοια δεν έχει σχέση με προκλήσεις και χυδαιότητες. Είναι μία φιλοσοφία κι ένας τρόπος ζωής που θεωρεί το ακάλυπτο ανθρώπινο σώμα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό κι αποδεκτό, αποκλείοντας κάθε είδους ταμπού και δεύτερων σκέψεων και πρεσβεύοντας την αυτοέκφραση, την ελευθερία και την αγάπη για τη σάρκα μας και κατ’ επέκταση τον εαυτό μας.

Μολονότι θα έπρεπε, η αλήθεια είναι πως δεν αγαπούν και δε νιώθουν όλοι οι άνθρωποι ιδιαίτερα άνετα με το σώμα τους. Θεωρείται ταμπού και σε κάποιες περιπτώσεις ανήθικο και κοινωνικά κατακριτέο για κάποιους αν η γύμνια ξεπερνά τα επιτρεπόμενα για ‘κείνους όρια. Υπάρχουν άτομα που ντρέπονται, κρύβονται ή προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν τα επίμαχα σημεία τους, προκειμένου να μη γίνουν ποτέ αντιληπτά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μπικίνι που ανεβοκατεβάζουν κάθε τρεις και λίγο οι κοπέλες στην παραλία, για να βεβαιωθούν πως όλα είναι στη θέση τους, όπως επίσης και το εσώρουχο μέσα απ’ το μαγιό του άνδρα, προκειμένου να μη συμβούν αποκαλυπτήρια βγαίνοντας απ’ τη θάλασσα.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν έχοντας μια σχέση τα γυμνά σώματα των εραστών, που δεν ενοχοποιούν τη σάρκα, δεν περιορίζονται μόνο στο πεδίο της κρεβατοκάμαρας, αλλά αποφασίζουν και ψάχνουν να δοκιμάσουν μια εκ νέου γνωριμία με άλλο τρόπο; Το μπάνιο σε μια παραλία γυμνιστών ως ζευγάρι αποτελεί μάλλον μονόδρομο. Αν πάντα ήθελες να δοκιμάσεις αυτή την εμπειρία από κοινού με το ταίρι σου, αυτό το καλοκαίρι σου δίνει κάθε ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις.

Πραγματοποιώντας μια τέτοια εμπειρία κάθε ανασφάλεια κι αμηχανία θα γίνει παρελθόν. Δεν έχεις να ντραπείς, να φοβηθείς και να σκεφτείς τίποτα. Ο άνθρωπός σου δε θα δει τίποτα περισσότερο από εκείνο που έχει ήδη δει τόσες φορές στις πιο δικές σας στιγμές. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος δίπλα σου αλλά το περιβάλλον γύρω σου και σίγουρα εξελίσσεται σε ένα πολύ πιο ενδιαφέρον, ιντριγκαδόρικο και κινηματογραφικό σκηνικό.

Είναι η ιδανική συνθήκη να ξεπεράσετε κι οι δύο μαζί τις όποιες αναστολές σας, στον ίδιο χώρο και χρόνο, αφήνοντας τον ερωτισμό να σας συνεπάρει στον ρυθμό του. Μακριά από κάθε σκέψη που περιέχει όρια και «πρέπει», πηγαίνοντας σε μια παραλία γυμνιστών μετατρέπεις σε κανόνα εκείνη την εξαίρεση που θα συνέβαινε σε άλλου είδους παραλία και ζεις τη μαγεία της στιγμής. Είναι μια τρελή εμπειρία που αν τη δοκιμάσεις, θα ‘χεις να τη θυμάσαι για πάντα.

Και πού ξέρεις; Μπορεί αυτό που ντρεπόσουν και φοβόσουν μέχρι τώρα να σκεφτείς ή να προτείνεις, να γίνει τρόπος ζωής για ‘σένα και τη σχέση σου. Μακριά από κάθε φραγμό και περιορισμό που τα μαγιό προσφέρουν, τα σώματά σας δίπλα-δίπλα θα μοιράζονται τις ακτίνες του ηλίου και τα κύματα, χωρίς κανένα ύφασμα να κρατά σθεναρά αντίσταση.

Το γυμνό σώμα φυσικά κι είναι διεγερτικό. Ωστόσο, διαλέγεις εσύ αν θα αναλωθείς μόνο στη σωματική ή αν θα επιλέξεις την εγκεφαλική διέγερση. Μέσω αυτής της εμπειρίας θα περάσετε ταυτόχρονα στο επόμενο στάδιο, καθώς έχοντας φάτσα φόρα ο ένας τον άλλον δεν έχετε να φανταστείτε κάτι όπως τότε που θα ήταν ο ένας με εσώρουχα κι ο άλλος με τα ρούχα στο βαρετό πλαίσιο του σπιτιού. Πια περνάς στην επόμενη φάση που το μυαλό δονείται και διεγείρεται με έναν τρόπο αλλιώτικο απ’ τον συνηθισμένο. Αφού θαυμάσετε το κορμί ο ένας του άλλου, ο ερωτισμός κι ο πόθος θα χτυπήσει καμπανάκι.

Εσείς οι δυο γυμνοί μπροστά σε τόσα μάτια, θα ‘ρθετε πιο κοντά από ποτέ. Εγκεφαλικά μόνο μεν, αλλά πολύ κοντά δε. Σκέψεις, εικόνες κι ιδανικά σκηνικά θα στήνουν σενάρια στον νου περιμένοντας βασανιστικά (μα κι απολαυστικά) την επιστροφή στο σπίτι για το πέρασμα απ’ τη θεωρία στην πράξη. Δείτε το σαν παιχνίδι όπου θα σπάσετε κάθε ταμπού, θα διεγείρετε τον ερωτισμό στη σχέση σας και θα δημιουργήσετε τις συνθήκες για να ανανεώσετε το δέσιμό σας. Η εγκεφαλική ένωση είναι η αφετηρία, αλλά το γεγονός πως θα κρατηθείτε για αργότερα αποτελεί τον καλύτερο τερματισμό.

Τώρα, αν δεν πετύχει, τουλάχιστον η κατάσταση θα ‘χει σίγουρο άπλετο γέλιο, μες στην αρχική αμηχανία της. Θα ‘χεις ξεπεράσει κατά πολύ τη φοβία σου, θα το ‘χεις δοκιμάσει και θα ξέρεις αν λειτουργεί ή όχι. Μόνο και μόνο η εμπειρία αυτή ως διαδικασία θα σε ‘χει απελευθερώσει τόσο πολύ και θα ‘χεις ξεγυμνωθεί στα μάτια του ανθρώπου σου -κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

Αυτό το καλοκαίρι να κολυμπήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη με το αμόρε σου σε μια παραλία γυμνιστών, γιατί ίσως αυτή να ‘ναι η ευκαιρία σου να ζήσεις τη δική σου «Γαλάζια λίμνη», που λάτρευες να βλέπεις ως παιδί.

Συντάκτης: Γεράσιμος Βλαχόπουλος
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη