Η Αφροδίτη μας ρίχνει τη χρυσόσκονή της απ’ το ζώδιο του Τοξότη. Μας γεμίζει με υπέρμετρο ενθουσιασμό που σκάει σαν φούσκα στα μούτρα μας, κυρίως εξαιτίας του Ερμή στο επιφυλακτικό ζώδιο του Σκορπιού. Χρειάζεται λίγη υπομονή για να ξεπεραστεί αυτή η περίοδος που θυμίζει έντονα σκωτσέζικο ντους.

 

Κριός

Πολλή νευρικότητα κυριαρχεί την εβδομάδα αυτή, Κριέ μου. Στην τσίτα βρίσκεσαι κι εσύ και ο σύντροφός σου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες παρεξηγήσεις μεταξύ σας απ’ το πουθενά. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε κι οι δύο λίγο παραπάνω με όλα όσα σας χωρίζουν, πριν ο χωρισμός γίνει μόνιμος, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου για έναν νέο έρωτα να σε κυριαρχήσει. Μάλλον θα είναι άνθρακας ο θησαυρός…

Pillowfight: Ιχθύες οf course.

Goodnight:   Καρκίνος, but no…

 

Ταύρος

Αν σκέφτεσαι να κάνεις τώρα συζήτηση με το ταίρι σου για τη σχέση σας, θα σου έλεγα να μην το κάνεις καλύτερα, Ταυράκι μου. Το θέμα είναι πως ό,τι κι αν πεις θα πάρει τόση μεγάλη έκσταση που δε θα μπορείς να το μαζέψεις μετά. Κοινώς, μικροπράγματα θα μεγαλοποιηθούν, καρδιές θα ραγίσουν, θα ακουστούν πράγματα που δε θα έπρεπε κι άντε μετά να βγάλεις άκρη. Άσε τις συζητήσεις για αργότερα καλύτερα.

Εσύ που ψάχνεις την αγάπη, τώρα που θα συναναστραφείς με τόσο κόσμο, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, κάπου εκεί βρίσκεται ο έρωτας.

Pillowfight: πλησίασε ένα Λιοντάρι

Goodnight: μείνε μακριά από Υδροχόο

 

Δίδυμος

Κόντρα στην κόντρα δε σε βλέπω καλά, Διδυμάκι μου, και προβλέπω να ξεκινάς έναν πόλεμο με το ταίρι σου που φυσικά θα σε βρει ηττημένο στο τέλος. Μπορεί να έχεις ένα δίκιο και να αντιδράς, να αισθάνεσαι λίγο αποκομμένος απ’ τον άνθρωπό σου εξαιτίας της καθημερινότητάς σας που σας τυραννά, αλλά δε φταίει μόνο εκείνος για να συμπεριφέρεσαι λες κι έχεις τον εχθρό σου απέναντί σου. Φρόντισε να σταματήσεις να τον τσιγκλάς αν θες να έχεις σχέση…

Αν πάλι είσαι μόνος, δεν είναι καιρός για νέες γνωριμίες. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα.

Pillowfight: Κριός, τίποτ’ άλλο

Goodnight: Κλείσε την πόρτα στον Αιγόκερω

 

Καρκίνος

Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου, Καρκινάκι μου, κι αυτή την  εβδομάδα βάζεις σκοπό να φτιάξεις ό,τι θεωρείς χαλασμένο στη σχέση σου. Κοινώς, προσπαθείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που σε κρατάνε σε απόσταση από το ταίρι σου, προσπαθώντας πάνω από όλα να διαβάσεις τη συμπεριφορά του και την ψυχή του. Το καλό είναι πως εν μέρει το καταφέρνεις. Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις, αν συνεργαστείτε.

Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, μπορεί να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Pillowfight: Φυσικά ναι στον Τοξότη

Goodnight: όχι στον Ζυγό

 

 

Λέων

Η εβδομάδα θα είναι έντονη για σένα και το ταίρι σου, Λιονταράκι μου. Κάτι το ότι δεν μπορείτε να βρεθείτε, κάτι η ασυνεννοησία που έχει μπει ανάμεσά σας, κάτι το ότι εσύ ψάχνεσαι γενικά γιατί αισθάνεσαι να πνίγεσαι λιγάκι, σηματοδοτούν την αρχή μιας περιόδου που θα είναι καθοριστική. Ή που θα παλέψεις γι’ αυτή τη σχέση και θα τη σώσεις, ή που θα παραιτηθείς και θα περιμένεις τη μοίρα να αποφασίσει για εσάς. Μόνο μην γκρινιάξεις να δεν σου αρέσει η έκβαση…

Για σένα που είσαι μόνος, η συμβουλή μου είναι να σταματήσεις να ψάχνεις τόσο τρελά τον έρωτα. Θα έρθει μόνος του όταν εκείνος θέλει, μην το πιέζεις!

Pillowfight: Καρκίνος, και φύγαμε

Goodnight: Τοξότης; Γιατί;

 

Παρθένος

Καλή προβλέπεται η βδομάδα στα ερωτικά σου, Παρθενάκι μου, αν και φυσικά- αλίμονο- τα προβλήματα θα υπάρχουν. Βέβαια, δε θα αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την καλή διάθεση που έχεις, γι’ αυτό επιστρατεύεις τη διπλωματία σου για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να περάσεις όσο πιο ερωτικά γίνεται με το ταίρι σου.

Εσύ που ακόμα ψάχνεσαι, μη βιάζεσαι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει και τα καλύτερα έρχονται σύντομα!

Pillowfight: Δίδυμος, εννοείται

Goodnight: Τι τον θες τον Σκορπιό;

 

 

Ζυγός

Τώρα είναι η ώρα να ανοίξεις τα εσώψυχά σου, Ζυγέ μου, και να πεις όλα όσα θες στο ταίρι σου. Να μην κρατήσεις τίποτα κρυφό, ούτε έναν φόβο, ούτε μία ανασφάλεια, γιατί τώρα θα κριθεί αν είσαι σε σχέση με το σωστό άνθρωπο ή όχι. Γιατί είναι ένα τεστ κι αυτό, να δεις αν θα σε ακούσει με προσοχή ή θα προσπεράσει ό,τι του πεις. Κι έτσι, θα σου φύγει και κάθε αμφιβολία.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, τώρα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις κίνηση να πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Να είσαι ειλικρινής και θα δεις… όλα καλά θα πάνε.

Pillowfight: Ταύρος, αγάπη μόνο

Goodnight: Δε θες τον Ιχθύ…

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ίσως τώρα να χρειαστεί να βρεις τρόπους να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει μοναδικός, γιατί με την καθημερινότητα να μπαίνει ανάμεσά σας, μάλλον δείχνεις λιγάκι απόμακρος και ψυχρός. Καλό θα ήταν να βρίσκεις μικρούς κι ευφάνταστους τρόπους να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου κι ακόμα καλύτερα, να ανοίγεις το στοματάκι σου και να ξεστομίζεις κουβέντες αγάπης. Αφού το θες κι εσύ, γιατί πιέζεσαι;

Εσύ που κυνηγάς τον έρωτα, τα καλύτερα έρχονται αφού τα άστρα έχουν βάλει σκοπό να σε αποκαταστήσουν.

Pillowfight: Ψαράκι και κολυμπάμε..

Goodnight: Πνίγεσαι με την Παρθένο

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλο το ταλέντο σου για σιγουρευτείς πως εσύ θα είσαι το μόνο ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή του συντρόφου σου. Μερικές φορές σε πιάνει μια ανασφάλεια και θα σου βγει και τώρα, αλλά την τρέλα και το ταπεραμέντο το διαθέτεις, καλό θα ήταν να τα βάλεις σε λειτουργία για να του δείξεις πως καλύτερα δε θα βρει πουθενά!

Αν είσαι μόνος, τότε βγες και δείξε το χαρούμενο πρόσωπό σου σε όλους και σίγουρα θα κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών…

Pillowfight: Πες ναι στον Υδροχόο

Goodnight: Όχι στο Λιοντάρι

 

 

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα για να κάνεις πολλά βήματα μπροστά στη σχέση σου, Αιγοκεράκι μου. Τελευταία νιώθεις πως αυτή η στασιμότητα μεταξύ σας έχει βάλει μία απόσταση που μπορεί να αποβεί μοιραία και καταστροφική, γι’ αυτό αποφασίζεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να φέρεις το ταίρι σου πιο κοντά σου.

Αν είσαι μόνος, μία νέα γνωριμία μπορεί να κάνει το θαύμα και να σπάσει τη μουντάδα της μοναξιάς. Με το καλό…

Pillowfight: Μόνο Καρκίνος και τίποτα άλλο

Goodnight: Κανένα κοινό με τον Υδροχόο

 

 

Υδροχόος

Μετά από πολύ καιρό, φανερώνεις τη ρομαντική σου πλευρά -ναι, έχεις, μην εκπλήσσεσαι κι εσύ ο ίδιος- στο σύντροφό σου και σίγουρα αυτό μόνο καλό κάνει στη σχέση σας. Μπορεί αυτή η περίεργη τρέλα σου να ήταν αυτό που σας έφερε κοντά, αλλά σίγουρα μία σχέση χρειάζεται κάτι παραπάνω, λίγο αλατοπίπερο το οποίο ρίχνεις χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη.

Εσύ που είσαι μόνος, καιρός είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς θες απ’ τη ζωή σου. μόνο τότε θα μπορέσεις να προχωρήσεις στα ερωτικά σου.

Pillowfight: Δίδυμος φυσικά.

Goodnight: Καρκίνος, σοβαρά τώρα;

 

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, στο έχω πει ξανά και θα στο πω ξανά. Αυτό που χρειάζεται η σχέση σου δεν είναι τίποτα άλλο παρά συζήτηση. Έχεις ξεχάσει τον παράγοντα επικοινωνία τόσο πολύ που πλέον με το ζόρι ανταλλάσσεις μερικές ουσιαστικές κουβέντες με το άλλο σου μισό. Γιατί αν δεν προσπαθήσεις να λύσεις μερικά προβλήματα με λόγια, δεν πρόκειται να πας πουθενά.

Κι εσύ που είσαι μόνος, αν δεν ξεκολλήσεις απ’ το παρελθόν, ουδέποτε πρόκειται να χαρείς το μέλλον. Κι υπάρχει ένα άτομο κοντά σου που μπορεί να εξαφανίσει τη μαυρίλα σου.

Pillowfight: Καρκίνος, χωρίς δεύτερη σκέψη

Goodnight: Κριός, όχι και πάλι όχι.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη