Article of the day: Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για κάθε ζώδιο; Διάβασε εδώ.

sum721

Μια έντονη εβδομάδα που θα μας κάνει να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, καθώς μέσα μας γίνεται έκρηξη συναισθήματος και δεν μπορείς να βρεις την άκρη του νήματος, όσο κι αν το παλεύεις.

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις αποτραβήξου, βιαστικές αποφάσεις και συμπεράσματα, μεγάλη παγίδα.

 

Κριός

Κριέ μου, ώρα για συναισθηματική αναμέτρηση την εβδομάδα αυτή και προβλέπω πάλι να σπας το ρεκόρ σου και να ξεπερνάς τα όρια σου.

Εγώ απλά και ταπεινά θα σου πω ότι δε χρειάζεται να φρενάρεις αυτή τη φορά. Είσαι ένα βήμα μπροστά σε ένα οριστικό κλείσιμο λογαριασμών που σου έφαγαν την ψυχούλα σου τόσο καιρό.

Νομίζω αρκετά, εκτός αν θέλεις κι άλλο πόνο, τότε τι να υποθέσω κι εγώ;

PillowFight: Εδώ υπάρχει ένας έρωτα μεγάλος, με τον Υδροχόο καλέ.

GoodNight: Απαγορεύεται να σ’ αγαπάω, Διδυμάκι μου.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, δεύτερες σκέψεις, δεύτερα χέρια και γενικότερα μια παλιοκατάσταση this week, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είσαι ήρεμο και προσηλωμένο στο στόχο.

Ποιο στόχο θα μου πεις;

Εμ, τα βλέπεις, αυτό σου λέω, έχεις χάσει τα αυγά και τα καλάθια.

Επειδή το τέλος της εβδομάδας φέρνει μαζί κι αρκετά ξεκαθαρίσματα, φρόντισε να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση και κυρίως προς τα σωστά άτομα. Και κάποια στιγμή πρέπει να κατανοήσεις πως δεν είναι λύση να επαναφέρεις στην επιφάνεια θέματα που θεωρητικά έχεις κλείσει.

PillowFight: Δε μου φτάνεις θέλω κι άλλο, Ψαράκι μου.

GoodNight: Αντίο λέμε, μην επιμένεις, Υδροχόε.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτή η στάση παρατηρητή που διατηρείς απέναντι στα γεγονότα μπορεί να τρελάνει κόσμο και ντουνιά, πόσο μάλλον το ταίρι σου που περιμένει απαντήσεις, ενώ εσύ κοιτάς αμέριμνος και αδιάφορος το υπερπέραν.

Είναι μια στάση που εγώ πολύ καλά γνωρίζω πως είναι η άμυνά σου, αλλά είναι και η στιγμή που σκέφτεσαι σοβαρά κάποια πράγματα απλά ακόμα δεν είσαι σε θέση να προβείς σε ανακοινώσεις.

Τουλάχιστον, ρε παιδί μου πες και στους άλλους να ξέρουν ότι τώρα εγώ σκέφτομαι, αφήστε με στην ησυχία μου, θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω.

PillowFight: Αιγόκερως σου λέω.

GoodNight: Καρκίνος μακρυά.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτό που θα σε σώσει την εβδομάδα αυτή είναι να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής και να πάψεις να παίρνεις τον κόσμο τόσο σοβαρά. Μιλάω για το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που πληγώνεται από τα λόγια των άλλων, που πιάνεται από τις λέξεις, που είναι ευερέθιστο και που πάντα έχει  ένα λόγο για να κλάψει.

Θα πρέπει να βρεις νέους τρόπους άμυνας που θα σε κάνουν λιγότερο ευαίσθητο και περισσότερο δυνατό έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που έρχονται και πίστεψε με δεν είναι λίγα.

PillowFight: Με Σκορπιό θα βρεις ουρανό.

GoodNight: Αντίθετα με τον Δίδυμο θα πέσεις σε ξέρα.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, η έκλειψη της σελήνης σε έκανε να σκέφτεσαι σαν Καρκινάκι. Τι σημαίνει αυτό;

Έπιασες πολλές φορές τον εαυτό σου να πληγώνεται από τα λόγια των άλλων, να είναι υπερευαίσθητος και να βάζει το εγώ του σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις επιθυμίες του συντρόφου του. Αυτό σαφώς και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Τώρα θα μου πεις, είναι δυνατόν να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος όταν με νιώθω τόσο χάλια μέσα μου;

Σαφώς και είναι πρόοδος όταν καταφέρεις να δεις μέσα από τα μάτια του άλλου. Συνέχισε έτσι…

PillowFight: Ζυγός μένει.

GoodNight: Παρθένος φεύγει.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, σπάστα απόψε όλα για χάρη του / της. Μόνο μέσα από την ανατροπή θα μπορέσεις να βρεις την ηρεμία που ψάχνεις. Πίστεψε με δεν είναι εφικτό να διατηρείς μονίμως ισορροπίες και τάξη σε έναν κόσμο που όπως και να το κάνουμε δεν τον λες και φυσιολογικό.

Εσύ λοιπόν γιατί επιθυμείς να βαδίσεις για ακόμη μια φορά στο ήρεμο σου μονοπάτι, όταν το σύμπαν καίγεται γύρω σου;

Ή εγωιστή θα σε χαρακτήριζα ή απλώς εκτός τόπου και χρόνου. Διάλεξε.

PillowFight: Καρκίνος και δε θα χάσεις.

GoodNight: Ιχθείς ούτε καν.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, δύσκολη εβδομάδα για σένα καθώς αναγκάζεσαι να βυθιστείς στις σκέψεις σου και να ανακαλύψεις το βαθύτερο σου εαυτό. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο για σένα, Ζυγάκι μου καθώς συνεπάγεται με το να χαλάσεις χατίρια, να γίνεις δυσάρεστος και ίσως να πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς (παλιοκαταστάσεις δηλαδή).

Σκέψεις και ποτά γυρίζουν στο κεφάλι σου κι εσύ σε μια κρίσιμη φάσης  της ζωή σου, αλλά πάντα με τον Ερμή ανάδρομο πάνω απ’ το κεφάλι σου, καλείσαι να αποφασίσεις για σοβαρά ζητήματα. Κάντο όσο πιο ψύχραιμα μπορείς.

PillowFight: Κριός, Λέων φωτιά στα πρέπει .

GoodNight: Διδύμος αυτός, ανάδρομος ο Ερμής, άστο να πάει άστο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, λίγο γκόθικ οι καταστάσεις της εβδομάδας για σένα και δε σε χάλασε καθόλου μιας και μέσα από το δράμα σου εσύ ξαναγεννιέσαι.

Ψάχνεις τρόπους, αιτίες και αφορμές να πλησιάσεις το πρόσωπο του ενδιαφέροντος σου, αλλά όσο πιο κοντά έρχεται αυτό, τόσο εσύ απομακρύνεσαι. Το ξέρουμε, θέλεις πάντα κάτι να σου φταίει και κάτι να σε παιδεύει. Όμως για μια φορά δες τα πράγματα με μια πιο ανοιχτή ματιά  κι επιτέλους επικεντρώσου στο δάσος και όχι στο δέντρο.

PillowFight: Τσίμπα το Ψαράκι και δε θα χάσεις.

GoodNight: Πες no στον Υδροχόο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, όλοι έχουμε τις ανασφάλειές μας, αλλά εσύ συνήθως μπορείς και κρατάς καλά κρυμμένη την πλευρά σου αυτή.

 Αυτή την εβδομάδα το πράγμα έχει δυσκολέψει μέσα σου και αρχίζεις να προβάλεις προς τα έξω τα τρωτά σημεία του εαυτού σου. Λάθος, μέγα λάθος. Αυτό που θα πρέπει να δείξεις στο έτερον σου ήμισυ ή στο wannabe ταίρι σου είναι η άνεση και ο αέρας που εκπέμπεις και όχι τα βαθύτερα άγχη σου και η ανασφάλειά σου. Αυτά κράτα τα για τους φίλους σου ή για τον εαυτό σου.

PillowFight: Αιγόκερως πώς το ακούς;

GoodNight: Bye, bye Υδροχόε μου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, σε μια γενικότερη αναμπουμπούλα βρίσκεται η ερωτική σου ζωή. Από τη μια, έχεις δώσει τεράστια βαρύτητα σε θέματα σπουδών, επαγγέλματος, και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη καριέρα σου και από την άλλη, έχεις μια καρδιά που καίγεται και λιώνει αλλά δεν μπορεί να το δείξει. Βασικά μπορεί, αλλά δεν επιτρέπεται να το δείξει.

Εμπιστεύσου τους φίλους σου, μοιράσου τον καημό σου, βρες τρόπο να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου εκεί που πρέπει.  Και επιτέλους πες μια λέξη, αύτη τη μόνη λέξη, από τα χείλη σου κρεμόμαστε όλοι.

PillowFight: Κριοί και Ζυγοί μιλάμε τρελά κέφια.

GoodNight: Ταύροι, πλάκα μας κάνεις;

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, δε μπορώ να σε κατηγορήσω για μη έκφραση συναισθημάτων. Θα μπορέσω όμως να σε κατηγορήσω ανοιχτά για μη ειλικρινή έκφραση αυτών. Τι θέλω να σου πω; Ότι μιλάς, εκφράζεσαι και πάντα δίνεις μια νότα δραματική σε οτιδήποτε και αν περιγράφεις γύρω σου, από το τι έφαγες χθες, μέχρι τα βαθύτερα θέλω σου.

Το θέμα είναι πόσο ειλικρινής είσαι με αυτά κι όχι απαραίτητα με το πρόσωπο που έχεις απέναντι σου, αλλά κυρίως με τον ίδιο σου τον εαυτό. Για δες λίγο καλύτερα μέσα σου τι γίνεται.

PillowFight: Καρκίνος κι ένας άλλος Υδροχόος μεγάλη επιτυχία.

GoodNight: Αιγόκεροι, θα βαρυστομαχιάσεις.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, πόνος, συναίσθημα, ευαισθησία, λύπη, αποχαιρετισμοί κι όλα αυτά τα δακρύβρεχτα που εσένα σε κάνουν να ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου.

Μια δύσκολη έκλειψη και γενικότερα μια αρκετά βαθιά συναισθηματική εβδομάδα, που όσο ζαμάν φου κι αν θέλεις να το παίζεις, μέσα σου καίγεσαι και λιώνεις. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις δηλώσεις και να μη δίνεις υποσχέσεις που και συ ο ίδιος ξέρεις ότι στο επόμενο λεπτό και με την πρώτη ευκαιρία θα αναιρέσεις. Απλώς μη λες τίποτα.

PillowFight: Το Ζυγάκι σε προσέχει.

GoodNight: Λέων, υποφέρω πολύ.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη