Η Αφροδιτούλα άτακτη και ζωηρή συνεχίζει να κόβει βόλτες στον Σκορπιό, ανεβάζοντας την ερωτική διάθεση στο κόκκινο. Το θέμα, παιδιά, είναι να μην μπλέξουμε τα «θέλω» και τα «πρέπει», γιατί το σύμπαν έχει όρεξη να μας βάλει σε πειρασμούς κι αμαρτίες.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή η ερωτική εβδομάδα έρχεται να δώσει πολλές απαντήσεις και να σου φέρει επιστροφές στο ταμείο σου. Έτσι, λοιπόν, κι ενώ θεωρούσες ότι είχες ξοφλήσει παλιούς λογαριασμούς, αυτή τη στιγμή θα διαπιστώσεις ότι δεν είχες πάρει όλα όσα έπρεπε ή όσα ήθελες. Αυτές οι μέρες θα σε ανταμείψουν για την υπομονή, την ευαισθησία σου και για όλα όσα κράτησες μέσα σου. Ξέρουμε, αν εσύ αν ανοίξεις το στοματάκι σου, δε σώνεται κανείς. Όμως αν το προηγούμενο διάστημα έδειξες υπομονή, θα δεις ότι τώρα ήρθε η στιγμή  να ακούσεις κάποιες συγγνώμες και κάποιες αλήθειες που θα σε ικανοποιήσουν βαθύτατα. Ηθικό δίδαγμα; Είναι καλό κάποιες στιγμές να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήνουμε τον χρόνο να μας δώσει τις απαντήσεις του με τον καλύτερο τρόπο.

Pillowfights: Αιγόκερως, πάει παρέα με τη συγνώμη.

Goodnight: Ζυγός/Τοξότης, αντίο λέμε.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου,  παιδί της Αφροδίτης, εσύ να ‘σαι έτοιμο γιατί ο Οκτώβρης θέλει να σου φέρει πολλά καλά και καινούργια πράγματα στο διάβα σου. Με τον Ερμή να κάνει  new entry στον Σκορπιό και στη συνέχεια κι η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο δίνουν  νέο χρώμα  κι άρωμα στις ερωτικές και μέχρι τώρα άγευστες κι άχρωμες σχέσεις σου. Στα καζάνια της κολάσεως σε βλέπω να καταλήγεις με τόσες αμαρτίες. Απόλαυσέ το, γνώμη μου πάντα.

Pillowfights: Ζυγός κι Ιχθύς για νύχτες καυτές.

Goodnight: Κριός/Παρθένος με τίποτα.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, restart ήρθε να κάνει η Αφροδίτη απ’ το ζώδιο του Σκορπιού, κι ενώ σε χαιρετά, σου χαμογελά και σου λέει ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή για να βγουν όλα τα πάθη κι οι κρυφές σου σκέψεις στη φόρα. Για παράδειγμα, είναι μια καλή ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα φίλο σου που εσύ δεν τον βλέπεις και πολύ στο φιλικό. Μέχρι τώρα  το θεωρούσες χαμένη υπόθεση, αλλά, με το μαγικό χεράκι της Αφροδιτούλας και τον Ερμή, βλέπεις τα πράγματα υπό νέο πρίσμα και διαπιστώνεις ότι τα πάντα είναι ρευστά.

Pillowfights: Ταύρος ή ένας άλλος Δίδυμος και δε θα το μετανιώσεις.

Goodnight: Όχι, ποτέ, με τίποτα μην μπλέξεις με Τοξότη.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ερωτισμός στο φουλ και τα μυαλά στα κάγκελα για ‘σένα. Θα με ρωτήσεις «γιατί;». Θα σου πω γιατί η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, πράγμα που αφορά άμεσα τις ερωτικές σου σχέσεις και το φλερτ. Έτσι, λοιπόν, σίγουρα φέρνει στο διάβα σου ένα πρόσωπο το οποίο από καιρό έχεις βάλει στο μάτι. Ίσως το προηγούμενο διάστημα να μην είχες βρει τον κατάλληλο τρόπο και τις κατάλληλες τεχνικές ώστε να το προσεγγίσεις, τώρα όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Πάρε τα πάνω σου, το παιχνίδι είναι δικό σου.

Pillowfights:  Υδροχόος, δοκίμασε, θα σου αρέσει.

Goodnight: Εγώ στη θέση σου θα τον έδιωχνα το Ζυγό.

 

Λέων

Λιονταράκι μου,  κι ενώ  τα νεύρα σου βαράνε κόκκινο κι εσύ γενικότερα είσαι σε μια κατάσταση «μην του μιλάτε του παιδιού», η Αφροδιτούλα  έχει άλλα σχέδια για ‘σένα και θέλει σώνει και ντε να σε κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με τις μετοχές σου και τη λάμψη σου να ανεβαίνουν στα ύψη, εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς στα νέα κι ωραία που σε περιτριγυρίζουν. Αν έχεις αφήσει ανοιχτό λογαριασμό, φρόντισε να τον  εξοφλήσεις, γιατί στο τέλος του μήνα ο ανάδρομος Ερμής θα έρθει να εισπράξει τα χρέη σου, με τόκους.

Pillowfights: Δώσε θάρρος στο Διδυμάκι.

Goodnight: Δε σου κάνει ο Υδροχόος.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου,  την τέλεια ευκαιρία σου δίνουν Αφροδίτη κι Ερμής από Σκορπιό μεριά.  Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε αυτή τη φάση και  πριν πάρει ανάποδες, σου δίνει  αφορμές κι αιτίες ώστε να διορθώσεις παρεξηγήσεις με το έτερόν σου ήμισυ. Έτσι, αν προηγήθηκε ένας τσακωμός, ένας καβγάς, κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, βρε αδερφέ, τώρα είναι η ώρα να μπαλώσεις τις καταστάσεις. Πρόσεχε, αυτή τη φορά θέλουμε περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια.

Pillowfights:  Αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Ιχθύ.

Goodnight: Το χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου, Τοξότη.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου,  με τη μαμά Αφροδίτη να κόβει βόλτες στο γειτονάκι σου, τον Σκορπιό, έχει αναστατωθεί το είναι σου. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι αν είναι φυσιολογικό αυτό, θα σου απαντήσω «απολύτως». Στις 8 του μήνα ξεκίνησε μία περίοδος  που σίγουρα θα είδες τις πιο κρυφές σου σκέψεις δειλά-δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους, να γίνονται λόγια και σε κάποιες περιπτώσεις και πράξεις. Αν ακόμα δεν έχεις περάσει στο ψητό, να ‘σαι βέβαιο ότι μέχρι 1/11, όπου κι ολοκληρώνεται η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, θα ‘χεις κάνει πράγματα που ούτε εσύ ο ίδιος πίστευες ποτέ απ’ τον εαυτό σου. Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό, αντίθετα βρίσκω την τέλεια ευκαιρία  να βρεις ξανά την κινητήρια δύναμή σου, δηλαδή τον έρωτα.

Pillowfights: Τον θες τον Ιχθύ, ρε παιδί μου, και θα τον έχεις.

Goodnight: Αντίο στον Κριό.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ακούς καμπάνες ευτυχίας κι είναι πάρα πολύ λογικό, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει πράγματα και θαύματα. Ο ερωτισμός σου πολλαπλασιάζεται (πόσο ακόμα;), κι όμως συμβαίνει κι αυτό σε αυτή τη φάση. Νέα αισθήματα προ των πυλών κι εσύ καις καρδιές περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αυτή τη στιγμή έχεις την καταλληλότερη ευκαιρία  να προσεγγίσεις αυτό που ‘χεις βάλει από καιρό στο μάτι και να ‘σαι σίγουρος ότι η επιτυχία είναι εγγυημένη. Μη φοβηθείς να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί είναι μόνος τρόπος να ανέβεις ένα level παραπάνω.

Pillowfights: Ταύρος, τι άλλο;

Goodnight: Ζυγός κι Αιγόκερως σου κάνουν νερά.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, πριν ο Ερμής γυρίσει τούμπα  στο τέλος του μήνα και σε βάλει σε νέες περιπέτειες, φρόντισε μέχρι τότε να ‘χεις εκμεταλλευτεί στο έπακρο την Αφροδίτη. Σου λέω για να το ξέρεις πως αν ο Ερμής πάρει ανάποδες, θα συμβεί και σε ‘σένα ακριβώς το ίδιο. Το μενού της εβδομάδας έχει, επιστροφές-καταστροφές απ’ το παρελθόν και κρυφές ιστορίες που βγαίνουν στο φως. Πάντα έχεις έναν τρόπο να ξεφεύγεις, όμως δεν ξέρω αν αυτή τη φορά έχεις τα νεύρα και την αντοχή να το κάνεις. Δεν ξέρω, βρε παιδάκι μου, αν θέλεις να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι η καταλληλότερη περίοδος να χαράξεις ένα νέο δρόμο με μία νέα αγάπη. Πες bye-bye στα παλιά, κουνά μαντήλι κι ετοιμάσου για νέες περιπέτειες.

Pillowfights: Δοκίμασε Καρκίνο.

Goodnight: Πίκρα ο Λέοντας.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, Αφροδίτη κι Ερμής σε θέση μάχης απ’ τον Σκορπιό σου στέλνουν τα θετικότερα vibes και την τέλεια ευκαιρία να επενδύσεις σιγά-σιγά σε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά συναισθήματα, γεμάτα μυστήριο και πάθος. Τώρα ξεκινά η περίοδος για ‘σένα, ώστε να φτάσεις σε αυτό το απόλυτο δόσιμο , να ανακαλύψεις και να χτίσεις μια σχέση έτσι όπως εσύ την έχεις φανταστεί κι ονειρευτεί. Επειδή ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο, αν είσαι δεσμευμένο πρόσεξε, καλό μου Αιγοκερακι, μην μπλέξεις σε περιπέτειες κι ιστορίες οι οποίες θα σου χαρίσουν μεν προσωρινή χαρά, απ’ την άλλη όμως θα σε κάνουν να νιώσεις πολλές τύψεις.

Pillowfights: Κριός, και δε θα χάσεις.

Goodnight: Χλωμό το μέλλον και θολό με τον Ταύρο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, πρόσεχε τι κάνεις πρόσεχε τι λες αυτήν την εβδομάδα, γιατί όλοι περιμένουν στη γωνία για να σου την πουν.  Εσύ, ok, ξέρουμε, δε μασάς, όμως κάποια στιγμή έχει αρχίσει να σε κουράζει αυτό το αστείο. Δηλαδή, εσύ να ‘χεις πάντα λάθος κι οι υπόλοιποι να τάσσονται εναντίον σου χωρίς λόγο κι αφορμή. Η Αφροδίτη απ’ τον Σκορπιό σε ξελασπώνει και σου στέλνει την τέλεια ευκαιρία για φλερτ, έρωτα και χαρά στις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται.  Όμως, θέλω σε αυτή ακριβώς τη φάση κι εσύ να συνειδητοποιήσεις ότι όλα αυτά που κάνεις κρυφά και παράνομα, ίσως επηρεάζουν περισσότερο την ψυχολογία σου από όσο κι εσύ ο ίδιος αντέχεις.

Pillowfights:  Τι λες για Σκορπιό; Εγώ πάντως λέω «ναι»!

Goodnight: Πάει το Τοξοτάκι, ξέχνα το.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, νέο τρόπο σκέψης επιβάλλει η νέα εβδομάδα κι εσύ πρέπει να αναθεωρήσεις πράγματα κι όλα όσα θεωρούσες ότι είχες βάλει σε τάξη τον τελευταίο καιρό. Αμ δε, η Αφροδίτη δε σου  κάνει το χατίρι κι εσύ, αντί να πλέεις σε πελάγη ευτυχία, βρίσκεσαι μεσοπέλαγα και χωρίς σωσίβιο. Μια εκδρομή ή λίγος καθαρός αέρας με το ταίρι σου είναι αυτό που ίσως καταφέρει να φτιάξει λίγο τη διάθεσή σου. Αν δεν έχεις ταίρι, δε βλέπω (άμεσα) σωτηρία.

Pillowfights:  Ωραία στα λέει ο Καρκίνος.

Goodnight: Λέων, δε λέει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη