xenia740

Εβδομάδα έκπληξη θα τη λέγαμε αυτή που μας έρχεται όσον αφορά στα συναισθηματικά και στα ερωτικά μας. Ξαφνικά μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας –ακόμα και κάποιους από μας που ακούμε τη λέξη «ρομαντισμός» και τρέχουμε να κρυφτούμε στο λαγούμι μας– και μια ακατανίκητη ανάγκη για αγκαλίτσες και φιλάκια. Και καλά, αυτό το παθαίνουμε άμα έχουμε πεταλουδίτσες, αλλά εγώ άλλο λέω. Μιλάω για την ξαφνική μας ανάγκη να αναλύσουμε τη σχέση μας, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον και να ορκιστούμε αιώνια αγάπη στο άλλο μας μισό. Δε λέω, καλή αλλαγή τη λες, και προτείνω να αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να πουν και να κάνουν αυτό που θέλουν.

 

Κριός

Μπορεί να σε κατηγορούν ότι είσαι ανισόρροπο ώρες-ώρες, Κριαράκι μου, αλλά θα τους δείξεις εσύ αυτή την εβδομάδα με ποιον έχουν να κάνουν, αφού μέσω της αισθηματικής σου ζωής θα μπορέσεις να κρατήσεις τις λεπτές ισορροπίες και στους άλλους τομείς της ζωής σου. Μπορούμε να πούμε ότι ο σύντροφός σου είναι ήρωας που θα καταφέρει τέτοιο πράγμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέχρι κι εσύ έχεις το κουμπί σου και απ’ ό,τι φαίνεται το άλλο σου μισό το ξέρει καλά και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να σε καλμάρει, να σου δώσει κουράγιο και να σε κάνει να ξεχάσεις το άγχος. Αν δεν έχεις σχέση και θες, πρόσεξε μην τρομάξεις το άλλο φύλο με αυτό το μάτι σου που γυαλίζει λίγο.

Pillowfight: Δίδυμος, ξέρει τι πρέπει να σου πει και πότε. Μεγάλη υπόθεση το καλό timing!

Goodnight: Καρκίνος, αυτή την εβδομάδα μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει. Μακριά.

 

Ταύρος

Κάνε γαργάρες κι άρχισε να μιλάς, Ταυράκι μου. Μίλα, μίλα, μίλα! Δεν εννοώ να ζαλίσεις το άλλο σου μισό με τούτο και μ’ εκείνο, αλλά, να, σκεφτόμουν ότι είναι η καλύτερη ώρα να αφήσεις τα μούτρα και να πεις στο ταίρι σου αυτά που σε ανησυχούν και σε αγχώνουν στη σχέση σας, αλλά και να κάνεις την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Τι θα γίνει με το μέλλον μας; Αν δεν το καταφέρεις τώρα, δεν ξέρω πότε θα το καταφέρεις, καλό μου. Αν είσαι μόνος, αλλά η καρδούλα σου καίγεται για κάποια μάτια, δε νομίζεις ότι είναι καλή η συγκυρία να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου στο ψήσιμο και να τα ρίξεις στην αγκαλιά σου; Δεν είσαι και κάθε μέρα ρήτορας.

Pillowfight: Παρθένος, αν δεν ταιριάζατε, που λέει κι ο λαός μας. Τι περιμένετε! Ενωθείτε!

Goodnight: Υδροχόος, αν καταφέρεις να κάνεις κουβέντα μαζί του, γράψε μου!

 

Δίδυμος

Δε χρειάζεσαι και πολύ για να αρχίσεις να μιλάς, Δίδυμάκι μου, αλλά σπάνια το κάνεις για θέματα που αφορούν στη σχέση σου, αφού σε αυτή την περίπτωση, συνήθως, στρίβεις για του αρραβώνος. Αυτή η εβδομάδα έχει αυτή την έκπληξη, ότι θες στ’ αλήθεια να λύσεις διαφορές με το ταίρι σου μέσω τη συζήτησης, αλλά να μιλήσετε και για το κοινό σας μέλλον. Αυτό κι αν είναι έκπληξη για το ταίρι σου. Άκου να σου πω. Μην πανικοβάλλεσαι, συμβαίνει αυτό όταν αγαπάς κάποιον. Κάτσε στο καναπεδάκι σου κι απόλαυσέ το. Ξέρω τι σου λέω. Εσύ που ακόμα δεν έχεις ταίρι, με τέτοιες ευαισθησίες που έχεις αναπτύξει ξαφνικά, μπορείς να έχεις όποιον/α θες. Τι κάθεσαι;

Pillowfight: Ζυγός, είστε ίδιοι, είναι να μη θες να περάσεις τη ζωή σου μαζί του;

Goodnight: Σκορπιός, καλό μεν, αλλά πού να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον μουντρούχο;

 

Καρκίνος

Αν και συνήθως βολεύεσαι σε όποια κατάσταση επικρατεί στη σχέση σου και μην το αρνείσαι, Καρκινάκι μου, αυτή την εβδομάδα βάζεις στόχο να κάνεις τέτοιες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή κι όσον αφορά στη ζωή σου με το ταίρι σου, που θα είναι σαν να χτίζεις τη σχέση σας απ’ την αρχή. Μικρές και μεγάλες αλλαγές θα φέρουν νέο άνεμο στην ερωτική σου καθημερινότητα και με μεγάλη σου χαρά θα δεις ότι όχι μόνο λειτουργούν, αλλά ανανεώνουν και τα αισθήματά σου απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι αλλαγές που μπορεί να κάνεις επάνω σου, ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δεις τα πράγματα αλλιώς, για να κυνηγήσεις έναν μεγάλο έρωτα.

Pillowfight: Σκορπιός, ο βράχος σου, το στήριγμά σου, ο άγγελός σου! Το κατάλαβες, νομίζω, ε;

Goodnight: Ζυγός, εσύ μπορεί να θες, αλλά η ερώτηση είναι, γιατί να θες;

 

Λέων

Άντε, βρε παιδάκι μου, να σκάσει λίγο χαμόγελο στο προσωπάκι σου μετά από τόση κατήφεια στα αισθηματικά σου. Τα πράγματα αλλάζουν, Λιονταράκι μου, κι ελπίζω να το νιώθεις και να το βλέπεις κι εσύ. Με τη διάθεσή σου να είναι στα ύψη, το να περάσεις καλά με το άλλο σου μισό αυτή την εβδομάδα το θεωρώ δεδομένο κι είναι στο χέρι σου (μη πω ότι είναι σε όλο σου το κορμί) να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Κάνε εσύ την αρχή κι άσε τα υπόλοιπα να κυλήσουν από μόνα τους. Αν ανήκεις στην ομάδα των αδέσμευτων, καλά θα κάνεις να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και να μην τα περιμένεις όλα απ’ τα άστρα. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, καλό μου.

Pillowfight: Κριός, έχει την ανάγκη της γλύκας σου κι εσύ την ανάγκη της δύναμής του.

Goodnight: Ιχθύς, σαν να είσαι σε σχέση μόνος σου αν είσαι με ένα Ψάρι αυτή την εβδομάδα. Θες;

 

Παρθένος

Ακόμα κι αν θες να κρυφτείς αυτό δεν είναι δυνατό, Παρθενάκι μου, γιατί είμαι μοιραίο να φωτίσεις την εβδομάδα του συντρόφου σου. Η γοητεία σου και το σεξαπίλ σου είναι στα ουράνια, κάτι σε κάνει όχι απλά ελκυστικό στα μάτια του συντρόφου σου, αλλά σου χαρίζει και τέτοια αυτοπεποίθηση που σε βάζει στη διαδικασία να θες να σαγηνέψεις το άλλο σου μισό. Βάλε σε εφαρμογή ό,τι κόλπα ξέρεις και να είσαι σίγουρος ότι θα το πετύχεις. Αν κανείς δε χαίρεται τη συντροφιά σου, καλά θα κάνεις να φτιαχτείς, να στολιστείς και να βγεις καμιά βόλτα. Με τέτοια λάμψη είναι κρίμα να μη βάλεις το φως στη ζωή κάποιου, αλλά και τον έρωτα στη δική σου ζωή.

Pillowfight: Καρκίνος, μπορεί να είναι κομματάκι γλυκανάλατος, αλλά αυτό σου χρειάζεται.

Goodnight: Τοξότης, ώρες-ώρες, συναισθηματικό ντουβάρι σκέτο αυτό το παιδί. Άσ’ το. `

 

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου, Ζυγάκι μου. Όχι μόνο γιατί δε βγαίνει νόημα με το να θυμάσαι καταστάσεις που ενδεχομένως σε στεναχώρησαν στην προσωπική σου ζωή, αλλά γιατί τα καλύτερα που έρχονται δεν πρέπει να σε βρουν σαν το κακόμοιρο απ’ το μοιρολόι. Αφού σου αρέσει η τρέλα κι η χαρά, να τις που έρχονται, λοιπόν, να βάλουν λίγο χρώμα στην ξεθωριασμένη ερωτική ζωή σου. Βάλε τα καλά σου κι ετοιμάσου να ξαναδείς τη σχέση σου από μια νέα οπτική σκοπιά. Λιγότερο ξενέρωτη και περισσότερο διασκεδαστική. Αν δεν είσαι σε σχέση, θα δεις κι εσύ το χαμόγελο να μπαίνει στη ζωή σου, αλλά και πολύ κόσμο να θέλει να σε γνωρίσει. Τυχερούλη!

Pillowfight: Υδροχόος, ναι, εντάξει, το έχει ρίξει στη φιλοσοφία, αλλά παραμένει τρελάρας.

Goodnight: Ταύρος, θες παιχνίδι, θέλει ξενέρωτα πράγματα. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

 

Σκορπιός

Ξέρω καλά ποιον πρέπει να χαστουκίσεις για την έλλειψη ηρεμίας στην αισθηματική σου ζωή, Σκορπιδάκι μου, αλλά είναι πολύ μακριά και δεν τον φτάνεις εκεί πάνω στα ουράνια. Γι’ αυτό θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να πετύχεις την ισορροπία στην ερωτική σου ζωή χωρίς τη βοήθεια τρίτων. Άσε το άγχος στην άκρη, πάψε να ανησυχείς και για τον αέρα που αναπνέεις και μόλις αφήσεις την άκρη τη μανία καταδίωξης, που ούτως ή άλλως έχεις, θα δεις τι όμορφη που είναι η ζωή με το ταίρι σου. Αν περνάς περιόδους μοναξιάς, διάβασε ό,τι λέω για τον δεσμευμένο Σκορπιό. Πάρε ανάσες, άνοιξε το μυαλό σου και την καρδιά σου και φλέρταρε όσο μπορείς.

Pillowfight: Αιγόκερως, αν και δεν είναι η χαρά της ζωής, σε καταλαβαίνει και σε υποστηρίζει.

Goodnight: Κριός, της μουρλής θα γίνει έτσι και βρεθείτε σε ένα δωμάτιο μόνοι σας. Άπαπα!

 

Τοξότης

Πρέπει να ομολογήσεις ότι είχες ξεπεράσει τον Δίδυμο και τον Καρκίνο με την γκρίνια σου τον τελευταίο καιρό, Τοξοτάκι μου, με τη μίρλα σου να ξεπερνάει τα ρεκόρ Γκίνες. Σε πληγώνω ή όχι, έτσι έχουν τα πράγματα και καλά θα κάνεις να αλλάξεις ρότα γιατί δε σε βλέπω καλά. Άρχισε από τώρα που οι καταστάσεις σε ευνοούν. Βάλε το ρομαντισμό και το συναίσθημα στη ζωή σου, κάνε κάνα τσαχπίνικο τσαλίμι στο άλλο σου μισό και θα με ευχαριστείς για τις συμβουλές. Να χαρείς κι εσύ λίγο, βρε παιδί μου. Είσαι μόνος; Πώς να μην είσαι. Με τόση κατήφεια θες να ρίξεις και γκόμενο/α; Θα περιμένεις πολύ ακόμα αν δεν αλλάξεις. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν;

Pillowfight: Λέων, είναι θεός, ήλιος καλοκαιρινός και τρέχα να τον προλάβεις.

Goodnight: Παρθένος, το πολύ-πολύ να σε μάθει να διπλώνεις πετσέτες. Σώσε τη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», λέει ο μεγάλος μας ποιητής, κάτι που χρειάζεσαι αμέσως για να βρεις την ηρεμία σου και να ελευθερωθείς από ό,τι σε βαραίνει στη σχέση σου, Αιγοκεράκι μου. Ακόμα κι αν όλα μοιάζουν ομαλά, ψάξε βρες τα μικροπράγματα τα οποία θα μπορούσες να αλλάξεις για να τελειώνεις με καταστάσεις που διαιωνίζονται, αλλά και να ξεκαθαρίσεις μερικά ζητήματα, τα οποία μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σου. Δύσκολο, θα μου πεις, δεν είσαι και το πιο λαλίστατο ή ανοιχτό άτομο στον κόσμο, αλλά η λύτρωση θα σε δικαιώσει. Αν δεν έχει σχέση, βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μετά βάζεις κάποιον στην ζωή σου. Δίκαια πράγματα, δε νομίζεις;

Pillowfight: Ιχθύς, περνάς ζόρια, και το καλόβολο Ψαράκι σε βοηθάει να τα υπερπηδήσεις.

Goodnight: Δίδυμος, σε βγάζει απ’ τα ρούχα σου, αλλά αυτή την εβδομάδα κάτι παραπάνω.

 

Υδροχόος

Ο μοναδικός τομέα της ζωής σου τον οποίο αποφεύγεις συστηματικά να κοιτάξεις στα μάτια, είναι κι αυτός που σου δίνει ισορροπία αυτή την εβδομάδα, Υδροχοάκι μου. Και ναι, μιλάω για τα αισθηματικά σου, τα οποία όλο κι αγνοείς, αλλά να που ο σύντροφός σου είναι ο φύλακας άγγελός σου και σε κρατάει στη γη όταν εσύ θες να τα βροντήξεις και να την κάνεις ελαφρά από όλα κι όλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου και να πάρεις για αγκαλιά αυτό τον άνθρωπο που σε ανέχεται. Που σε αγαπά ήθελα να πω, συγγνώμη. Δεν έχεις σχέση; Το ερώτημα είναι, θες να έχεις; Από ‘κει κι έπειτα, αν θες κάτι θα το καταφέρεις.

Pillowfight: Τοξότης, βάλε το κέφι, κι αν βάλει την περιπέτεια, κάνετε το τέλειο ζευγάρι.

Goodnight: Αιγόκερως, είπαμε να σε βοηθήσει, όχι να σε πνίξει με τις νουθεσίες του.

 

Ιχθύς

Έχεις δώσει κι εσύ τα ρέστα σου με την γκρίνια και την απαισιοδοξία σου, Ψαράκι μου, κι εκτός αν τα έχεις με τον Βούδα, να σου πω ότι ο σύντροφός σου έχει ένα νευρικό σύστημα το οποίο ούτε κι εκείνος ξέρει πόσο θα αντέξει. Οπότε τι κάνεις; Αλλαγές. Είναι καιρός να ξαναβρείς τον παλιό καλό σου εαυτό, αυτόν τον χαρούμενο και τον χαμογελαστό -τον θυμάσαι; Δε σου δίνω τελεσίγραφο, αλλά αν συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο, το άλλο σου μισό θα σου κουνήσει το μαντήλι. Αν αλλάξεις εσύ, θα αλλάξει κι η ζωή σου. Αδέσμευτο Ψαράκι μου, θες και πρόβλεψη για την εβδομάδα, ε; Διάβασε λίγο παραπάνω και βγάλε νόημα από μόνος σου.

Pillowfight: Ταύρος, έχει μια γλύκα που σε ηρεμεί. Αυτός θες, αυτό θα σου δώσει. Μην το σκέφτεσαι.

Goodnight: Λέων, σιγά μη θέλεις ντίβες στο πλευρό σου. Να σου κλέψουν τη λάμψη;

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!