pwlina727

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Σε εορταστικό mood κι οι πλανήτες που μας κάνουν τη χάρη, αυτήν την εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Κριός

Κριέ μου, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μην υπεραναλύεις τα πάντα. Αφού όλα πάνε ρολόι, γιατί θες να κουράζεις εσένα και τους γύρω σου;

Αν είσαι σε σχέση, πάρε λίγα ρούχα, πολύ πάθος και τον καλό σου και πήγαινε ένα ταξιδάκι μέρες που είναι. Αν πάλι όχι, δε θέλω να απελπίζεσαι. Για όλους έχει ο Θεός. Ο έρωτας που αναζητάς είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι περίμενες.

Pillowfight: Τοξότης. Γιατί όχι;

Goodnight: Ταύρος. Καλύτερα όχι.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, όλο στην τσίτα μου είσαι τελευταία.

Χαλάρωσε λίγο, πέρνα όμορφα κι αν κάτι σε χαλάει συζήτησέ το. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου αποτέλεσμα δε θα δεις. Πόσες φορές θα τα πούμε αυτά;

Φίλε Ταύρε, είσαι λίγο αντικοινωνικός απ’  τη φύση σου. Το κατανοώ. Σταμάτα όμως να είσαι κατσούφης, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και τότε σίγουρα θα σε πλησιάσει κάποιος.

Pillowfight: Υδροχόος. Ναι ναι ναι.

Goodnight: Ιχθείς. Ούτε καν.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ένα από τα πράγματα που δε γυρίζουν πίσω είναι οι λέξεις αφού ειπωθούν. Προσπάθησε, λοιπόν, να τις χρησιμοποιείς σωστά.

Σφίξε τα δόντια, μέτρα από μέσα σου μέχρι το δέκα και προσπάθησε να βγάλεις απ’ το πρόγραμμα τους τσακωμούς και τις φωνές. Χριστούγεννα έρχονται είναι κρίμα να τα περάσεις έτσι.

Αν πάλι είσαι μόνος, κάτι μου λέει ότι αυτό που ψάχνεις είναι μπροστά στα μάτια σου αλλά δεν το βλέπεις (ή κάνεις ότι δεν το βλέπεις). Δώσε του μια ευκαιρία και δε θα βγεις χαμένος.

Pillowfight: Σκορπιός. Αμέ.

Goodnight: Καρκίνος. Δεν ταιριάζετε, σου λέω.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, οι δεύτερες σκέψεις καμιά φορά χρειάζονται.

Δε λέω, καλός ο αυθορμητισμός, αλλά πριν αποφασίσεις να τα γκρεμίσεις όλα με μιας εγώ θα πρότεινα να ζυγίσεις λίγο τα πράγματα.

Οι γρήγορες αποφάσεις καμία φορά οδηγούν σε λάθη. Λάθη που ίσως δεν είσαι ικανός να διορθώσεις στην πορεία.

Κάτσε λίγο μόνος, βάλε τα κάτω και don’t worry. Η λύση θα βρεθεί.

Pillowfight: Αιγόκερως. Βρε λες;

Goodnight: Λέων. Ήρθε η ώρα αγάπη μου να πούμε καληνύχτα.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, μεγάλα λόγια μη μου λες. Τι πράγμα είναι αυτό με ‘σένα; Ωραίες οι μεγάλες κουβέντες, δε λέω. Οι υποσχέσεις, οι όρκοι αγάπης και πίστης. Το θέμα όμως είναι να τα εννοείς.

Μην αρχίσεις λοιπόν να αραδιάζεις λέξεις γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος κι άντε μετά να ξεμπλέξεις. Μη δίνεις ψεύτικες ελπίδες κι ό,τι δε σου κάνει απλά άστο.

Μη συμβιβάζεσαι και μην πιέζεις τον εαυτό σου. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα.

Pillowfight: Καρκίνος. Yes please!

Goodnight: Κριός. Ούτε καν!

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η ερωτικότητα σε όλο της το μεγαλείο αυτήν την εβδομάδα.

Ευκαιρία, λοιπόν, να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να του πεις τι αισθάνεσαι, να αναζωογονήσεις λίγο την σχέση σου, βρε παιδί μου.

Αν πάλι, φίλε Παρθένε, είσαι μόνος κι έρημος, ντύσου-στολίσου και βγες να διασκεδάσεις. Με τέτοιο mood κρίμα είναι να τη βγάλεις σπίτι. Με το να είσαι κλεισμένος στο σπίτι γνωριμίες δεν κάνεις και δε θέλω να τα περάσεις μόνος σου τα Χριστούγεννα.

Pillowfight: Σκορπιός. Δώσε μια ευκαιρία.

Goodnight: Ζυγός. Ούτε μισή ευκαιρία!

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Ξέρεις τι σου ανήκει και το διεκδικείς. Λίγο κτητικό θα σε χαρακτήριζα. Καλό προσόν κατ’ εμέ αλλά δε γοητεύει τους πάντες.

Παρ’ όλα αυτά συνήθως αυτό που θέλεις, το παίρνεις. Έχεις τον τρόπο σου, πώς να το κάνουμε.

Συμβουλή: μην τα έχεις όλα γκαραντί. Συνήθως σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις!

Pillowfight: Ταύρος. Σιγουράκι.

Goodnight: Ιχθείς. No way!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ως γνωστόν το ένστικτό σου δύσκολα σε απογοητεύει. Χρησιμοποίησε το λοιπόν προς όφελός σου.

Δώσε χρόνο στους ανθρώπους να ανοιχτούν. Μη χρεώνεις κατευθείαν απόρριψη. Δεν είναι όλοι αυθόρμητοι σαν εσένα. Κάποιοι λειτουργούν με μεθοδικές κινήσεις και με οργανωμένο σχέδιο.

Προφανώς έχουν όλα και τα όριά τους. Δεν εννοώ να περιμένεις μια αιωνιότητα. Τόσο όσο!

Pillowfight: Δίδυμος. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Goodnight: Υδροχόος. Bye bye.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, δεν ξέρεις τι θέλεις και τι σου γίνεται.

Βρίσκεσαι σε περίεργη φάση ομολογουμένως. Φάση διχασμού θα έλεγα.

Για σένα η φιλία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και πολύ σημαντικό κι ο έρωτας βέβαια το ίδιο. Αν τα μπλέξεις θα βγει κάτι καλό νομίζεις; Δύσκολο!

Στις περισσότερες των περιπτώσεων κάτι τέτοιες ιστορίες οδηγούνται σε αδιέξοδο. Αν θέλεις την γνώμη μου, μην το ρισκάρεις. Λυπάμαι που σε αποπαίρνω. Για το καλό σου!

Pillowfight: Ζυγός. Καλημέρα καινούρια μου αγάπη.

Goodnight: Αιγόκερως. Αντίο λέμε!

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, trust no one! Δεν ξέρω τι φταίει. Η καλή σου η καρδιά; Η κακή σου κρίση; Το μόνο σίγουρο ότι κάτι φταίει.

Ο ρόλος του θύματος δεν άρεσε ποτέ και σε κανέναν. Οι λάθος επιλογές είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι εννοείται. Επομένως, δε σε κατηγορώ.

Το θέμα είναι το αν θα ξυπνήσεις και το πότε. Αν χάσεις την μπάλα, χάνεις αυτομάτως και το παιχνίδι. Wake up, λοιπόν.

Pillowfight: Λέων. Άκου με και θα με θυμηθείς.

Goodnight: Ταύρος. Από μακριά κι αγαπημένοι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή.

Σαν να μην πηγαίνουν και πολύ καλά τα πράγματα στα ερωτικά σου τελευταία. Κάνω λάθος; Δε νομίζω!

Αντί λοιπόν να αναλώνεσαι και να αναλύεις καταστάσεις ξανά και ξανά απομακρύνσου απ’ ό,τι σε χαλάει. Γρήγορα κιόλας. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Το νόημα των ανθρωπίνων σχέσεων είναι είσαι ευτυχισμένος και να κάνεις και τον απέναντί σου. Όχι να μιζεριάζετε κι οι δύο. Σκέψου καλά.

Pillowfight: Τοξότης. Λέμε ναι.

Goodnight: Καρκίνος. Λέμε όχι.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, ποιος σε πιάνει! Ξέχνα κάθε αναστολή που έχεις, ξεπέρασε κάθε ντροπή σου και διεκδίκησε ό,τι έχεις βάλει στο μάτι.

Κάτι μου λέει ότι θα το κάνεις δικό σου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Σκέψου: αν όχι τώρα πότε; Και μην γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω!

Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά αυτήν την εβδομάδα. Είσαι στο προσκήνιο και σ’ αρέσει πολύ αυτό. Πέρνα καλά. Το έχεις ανάγκη και σου αξίζει!

Pillowfight: Τοξοτάκι.

Goodnight: Σκορπιός. Σίγουρη αποτυχία.

 

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη