Ο Ερμής που περνά στο Λιοντάρι πάει την επικοινωνία μας, αλλά και τις ερωτικές μας εξάρσεις, σε άλλο επίπεδο! Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πάθη ανομολόγητα κι αν είμαστε και λίγο πιο τολμηροί, γιατί όχι να τα ζήσουμε κιόλας!

 

Κριός

Μία υπερβολή σε χαρακτηρίζει αυτή τη βδομάδα, Κριέ μου. Δεν ξέρω τι περνάει από το μυαλό σου, αλλά συμπεριφέρεσαι παράξενα απέναντι στο ταίρι σου, σαν να μην το εμπιστεύεσαι ένα πράγμα. Τα γρήγορα και ίσως και λίγο χαζά, συμπεράσματα που βγάζεις, έχουν βγάλει το Σέρλοκ από μέσα σου. Κυκλοφορείς με καμπαρντίνα και γυαλιά, ινκόγκνιτο, και τον παρακολουθείς για να τον πιάσεις στα πράσα… να αγοράζει προφανώς κάτι για σένα. Ηρέμησε καλό μου!

Εσύ που είσαι μοναχούλι, επιδώσου σε στιγμές έντονου φλερτ, το έχεις ανάγκη, πίστεψέ με!

Pillowfight: Υδροχόος που του αρέσουν οι καταδιώξεις

Goodnight: Σκορπιος, δεν τα σηκώνει αυτά τα τρελά.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου ένα είναι σίγουρο, έχει λυθεί η γλώσσα σου κι από εκεί που ο σύντροφός σου έπρεπε να μαντέψει τις σκέψεις σου, τώρα τα λες όλα- κάθε φόβο και κάθε θέλω σου, χωρίς φόβο και πάθος. Και φυσικά αυτό σε καλό μπορεί να σου βγει, φτάνει να μην κλειστείς πάλι στον εαυτό σου ξαφνικά και μείνει το ταίρι αμανάτι με τη χαρά.

Ταυράκια μοναχούλια που διψάτε για αγάπη, προσοχή στις επιλογές σας. Αγάπη μόνο, ναι, δε λέω… αλλά μη βαράτε και το κεφάλι σας μετά στον τοίχο.

Pillowfight: Ναι στον Παρθένο!

Goodnight: Αιγόκερως, μακριά κι αγαπημένοι.

 

Δίδυμοι

Καλό μου Διδυμάκι, όλα μπορούν να βελτιωθούν στη ζωή σου, ακόμα και τα αισθηματικά σου φτάνει να το προσπαθήσεις. Μου κάνει εντύπωση που φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα. Κολλάς στο παρελθόν έντονα, επειδή προφανώς σε έχει πληγώσει, όμως χάνεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα υπέροχο παρόν με το ταίρι σου. Γίνε λίγο πιο τολμηρός βρε, αφού το χεις!

Αν είσαι ελεύθερος και χωμένος πίσω από ένα γραφείο, άνοιξε τα μάτια σου, ο έρωτας παραμονεύει κι εκει!

Pillowfight: Τοξότης για λίγη τρέλα

Goodnight: Παρθένος, σοβαροφάνεια

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτή η περίοδος είναι κομματάκι σκληρή απέναντί σου. Κάτι αναποδιές, κάτι καθυστερήσεις, κάτι τα νεύρα σου που δεν είναι στα καλά τους, όλα αυτά μαζεύονται και σε καθιστούν ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Όλη η ένταση σου βγαίνει σε γκρίνια και κτητικότητα, βγάζεις ένα πρόσωπο λίγο τρομαχτικό θα έλεγα, που δε σου ταιριάζει. Επειδή δύσκολα θα συνεννοηθεί άνθρωπος μαζί σου, θα έλεγα απλά να προσέξεις μη μετανιώσεις αυτή τη συμπεριφορά.

Εσύ που αναζητάς τον έρωτα, γίνε λίγο πιο δεκτικός στο φλερτ, σήκωσε το βλέμμα, χαμογέλα λίγο…

Pillowfight: Σκορπιός φορ έβερ

Goodnight: Μακριά από Ταύρο

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ήρθε η ώρα για εκείνη τη συζήτηση που πρέπει να κάνεις με το ταίρι σου, κι όλο αναβάλεις. Πρέπει να ξεκαθαριστούν καταστάσεις και να διαγραφούν παρελθοντικές άσχημες στιγμές που σας βάζουν φρένο στη σχέση σας. Καιρός είναι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα-που να το θέλετε και οι δυο σας-και να περάσετε μία έντονη ρομαντική κι ερωτική περίοδο. JUST DO IT!

Αν είσαι μοναχικό Λιοντάρι, μη χάνεις την ελπίδα σου, έρχονται καυτές μέρες σύντομα.

Pillowfight: Καρκίνος για ρομαντισμό

Goodnight: Υδροχόος, πολύ ψύχρα

 

Παρθένος

Σου δίνεται η ευκαιρία, Παρθενάκι μου, να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου φτάνει να μην αφήσεις αυτή την εσωστρέφεια που αισθάνεσαι, να σε κρατήσει μακριά του. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις παράξενες αλλαγές της διάθεσης σου από το να σε κάνουν να μη μιλάς, προτίμησε να δείχνεις τα συναισθήματά σου για να μη χαλάσεις αυτό το δέσιμο που έχετε δημιουργήσει.

Αν είσαι αδέσμευτος, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί και να δεις τον έρωτα αλλιώς… πρόσεχε τους ρομαντικούς, κλέβουν καρδιές!

Pillowfight: Ζυγός, ισορροπία

Goodnight: Δίδυμος, ανισορροπία

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, νομίζω έχεις χάσει τον στόχο. Αντί να ασχολείσαι με σοβαρά θέματα- τη σχέση σου για παράδειγμα- δίνεις όλη σου την προσοχή σε πράγματα χωρίς αξία με αποτέλεσμα να παραμελείς το ταίρι σου και μάλιστα, με τον χειρότερο τρόπο. Τώρα αν αρχίσεις να ακούς γκρίνιες, εσύ θα φταις και το ξέρεις. Μήπως να δεις λίγο τα πράγματα και από τη δική του πλευρά; Εσένα θα σου άρεσε τόση αδιαφορία; Σίγουρα όχι!

Εσύ που ακόμα ψάχνεσαι, μία νέα γνωριμία από το στενό σου περιβάλλον, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

Pillowfight: Just say yes, στον Λέων

Goodnight: No way, στον Ιχθύ

 

Σκορπιός

Εσύ θες να εκφραστείς, μα η καθημερινότητα δε σε αφήνει, Σκορπιέ μου. Σαν να έχουν μαζευτεί πολλά μες το κεφάλι σου τελευταία που δε σου αφήνουν ούτε ένα ελεύθερο λεπτό για να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Το καλό είναι πως οι προσπάθειες σου δεν περνούν απαρατήρητες. Το καλύτερο είναι πως μες το Σαββατοκύριακο θα δώσεις προτεραιότητα στον άνθρωπό σου κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σου. Και καλά θα κάνεις!

Σκορπιέ που φλερτάρεις με τη μοναξιά, άφησε το παρελθόν και επικεντρώσου στο μέλλον που είναι σίγουρα πιο φωτεινό.

Pillowfight: Λέων, Ναι!

Goodnight: Δίδυμος, Όχι!

 

Τοξότης

Η πιο μεγάλη ώρα, για ξεκαθαρίσματα, είναι τώρα καλέ μου Τοξότη. Τώρα οι πλανήτες σε ευνοούν για συζητήσεις όσον αφορά τα ερωτικά σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά και να κρατήσεις τους τόνους χαμηλούς. Μπορεί να νιώθεις λίγο πιεσμένος αλλά με έντονους τόνους θα χάσεις το δίκιο σου κι όχι μόνο. Με ηρεμία, θα βγάλεις άκρη πιο γρήγορα και ίσως να καταφέρεις να περάσεις κι ένα όμορφο και ερωτικό Σαββατοκύριακο. Το έχεις ανάγκη!

Αν είσαι μόνος, βρες το κέφι σου, δείξε το πραγματικό παιχνιδιάρικο πρόσωπο σου και σύντομα δε θα είσαι μόνος πια!

Pillowfight: Λέμε ναι στους Κριούς

Goodnight: Λέμε όχι στους Παρθένους.

 

Αιγόκερος

Νιώθεις πως έχεις απομακρυνθεί από το σύντροφό σου, Αιγοκεράκι μου, κι εκεί επικεντρώνεσαι αυτή τη βδομάδα. Δε σου αρέσει να αφήνεις πράγματα στη μέση κι αισθάνεσαι πως η σχέση σας σίγουρα είναι από εκείνες τις ατελείωτες υποθέσεις που σε βασανίζουν. Το καλό είναι πως τα’ άστρα ευνοούν τις συζητήσεις, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να χάσεις αν κάνεις αυτό το βήμα για να πλησιάσεις το ταίρι σου.

Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για αναταραχές ερωτικού είδους στην καθημερινότητα σου που θα βγάλουν τον παιχνιδιάρικο εαυτό σου προς τα έξω.

Pillowfight: Άφησε τον Καρκίνο να σε πλησιάσει

Goodnight: Κλείσε την πόρτα στον Ταύρο

 

Υδροχόος

Μερικές φορές, Υδροχόε μου, κολλάς στο παρελθόν έντονα με αποτέλεσμα να δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Καλό θα ήταν οι συζητήσεις που κάνεις με το ταίρι σου, να μην αφορούν κάτι που έγινε 800 χρόνια πριν. Δεν είναι και το ιδανικότερο ξέρεις, να κάνεις τον άλλον να απολογείται για πράγματα που δεν θυμάται πια. Συγκεντρώσου στο μέλλον που μπορεί να είναι εξαιρετικό αν ξεπεράσεις το κόλλημα σου!

Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να χαμηλώσεις τα standards σου γιατί απομακρύνεις τον έρωτα ενώ ψάχνεις τον δικό σου ορισμό του τέλειου.

Pillowfight: Ο Κριός σου πάει πολύ.

Goodnight: Λέων, δεν το ‘χετε…

 

Ιχθύες

Μες την ασάφεια είσαι Ψαράκι μου, και αυτό σε εκνευρίζει σε μέγιστο βαθμό. Είναι λες και ένα σύννεφο αβεβαιότητας έχει καλύψει τη σχέση σου, που δενσε αφήνει να δεις καθαρά το μέλλον σας, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι αν υπάρχει μέλλον ή όχι. Μην αγχώνεσαι. Οι ισορροπίες θα βρεθούν ξανά, φτάνει να μη χάσεις τον έλεγχο, και οι πιθανότητες η αβεβαιότητα να εξαφανιστεί είναι μεγάλες.

Αν είσαι μόνος, μη διώξεις τις προκλήσεις που θα φανερωθούν μπροστά σου. Αυτές έχουν την καλύτερη ερωτική γεύση!

Pillowfight: Ρίσκαρε με έναν Σκορπιό

Goodnight: Χαμένο ρίσκο ο Παρθένος.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη