Ήλιος και Ερμής στα Τοξοτάκια φέρνουν άνεμο ανανέωσης στον τρόπο σκέψης μας κι ανοίγει το μυαλουδάκι μας.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μας θέλει διπλωμάτες και ακροατές, διότι η ρήξη δεν είναι μακριά.

 

Κριός

Κριέ μου, η εβδομάδα απαιτεί από σένα μεθοδικότητα, υπομονή και χειρουργικές κινήσεις.

Το πώς θα διαχειριστείς τους γύρω σου είναι ένα θέμα.

Μέσα σου βράζεις, όμως επέλεξε να ακολουθήσεις μία άλλη μέθοδο και όχι την περπατημένη. Αυτό που εννοώ είναι να μην ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά απευθείας, αλλά κινήσου λίγο πιο διπλωματικά και υπόγεια. Ξέρω, δύσκολα θα συγκρατήσεις τα θέλω σου, τις ορμές σου και όλα αυτά που σε πνίγουν, όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα γι’ αυτό φρόντισε κι εσύ να κινηθείς ανάλογα.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, το σεξ, το γυμναστήριο και πάσης φύσεως σωματική εκτόνωση θα ήταν πολύ καλύτερη από τον αρχίσεις να ξεσπάς σε ανθρώπους, του επαγγελματικού κυρίως περιβάλλοντος σου.

Ελπίζω να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, διότι η εβδομάδα σου γυρίζει το μυαλό ανάποδα και μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα νευράκια σου. Εσύ ο γκουρού της υπομονής που κάτω από άλλες συνθήκες παραδίδεις μαθήματα,  δυστυχώς έφτασες στα όριά σου.

Για να μη χάσεις το δίκαιο σου μάζεψε ό,τι κουράγιο σου έχει μείνει και φρόντισε να ανοίξεις τα χαρτιά σου την κατάλληλη στιγμή.

 

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, το μότο της εβδομάδας θα μπορούσε να είναι το «θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω». Σε μία κατάσταση πανικού προσπαθείς να βρεις λίγη ουσία και λίγο νόημα στην καθημερινότητά σου που μοιάζει πιο πληκτική από ποτέ.

Ναι μεν έχεις πολλά και διάφορα μέσα στο κεφάλι σου να σου τρώνε τη μέρα, όμως όχι αυτό που θα ήθελες πραγματικά. Πριν προχωρήσεις σε μία αλλαγή, έτσι απλά για την αλλαγή, σκέψου λίγο καλύτερα και φίλτραρέ τελικά τι είναι αυτό που σου λείπει και κυρίως με ποιον τρόπο θα το αποκτήσεις.

Φρόντισε αυτή τη φορά να φτάσεις μέχρι τέλους και μη βαρεθείς στα μισά του δρόμου.

 

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, τη βδομάδα αυτή μυαλό και καρδιά καλούνται να συμμαχήσουν, έτσι ώστε αυτό που θα πράξεις να είναι συμβατό με αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μη φοβηθείς αυτό που θα ακούσεις από τον εαυτό σου. Ίσως η διαδικασία να είναι περισσότερο επίπονη απ’ όσο νομίζεις όμως πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Στα επαγγελματικά σου διατήρησε χαμηλούς τους τόνους, διότι είσαι ένα βήμα πριν το μεγάλο ξέσπασμα. Πάρ’ το απόφαση, δεν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι.

 

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου,  η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και είναι η ώρα του απολογισμού. Αυτό σίγουρα δε σε αγχώνει, αλλά δεν είναι και βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα σου αρέσει. Θέλεις να βλέπεις την αλήθεια κατάματα και είσαι πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα την εβδομάδα αυτή να νιώθεις ότι αδίκησαι, πράγμα που θα σε κάνει δυο φορές πιο σκληρό απέναντι σε αυτούς που τόλμησαν να μην εκτιμήσουν  όλα αυτά που απλόχερα προσέφερες. Παρόλα αυτά προσπάθησε να κατανοήσεις το πώς και το γιατί των πραγμάτων και όχι να υψώσεις τον τοίχο του εγωισμού σου μπροστά.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, εντάσεις, τεταμένη ατμόσφαιρα κι αρκετές διαφωνίες φέρνει αυτή η νέα εβδομάδα στο δρόμο της. Μια καθημερινότητα λίγο βαριά για εσένα και παρόλο που έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής, δεν είναι πάντα εύκολο και δεν είσαι πάντα προετοιμασμένος να το κάνεις. Αυτή την εβδομάδα θα προτιμούσες να ζήσεις λίγο το όνειρο σου όμως το πλανητικό σκηνικό δε σου κάνει το χατίρι. Δες τα πράγματα από μία πιο αποστασιοποιημένη ματιά  και δε θα χάσεις.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, με τον Άρη να σε βάζει για τα καλά στην πρίζα όλα τα φώτα στρέφονται πάνω σου. Κάτι σε πνίγει, κάτι σε χαλάει, κάτι σε ωθεί να αντιδράσεις και να πάρεις εσύ τα ινία των καταστάσεων. Μην ξεχάσεις όμως στο δρόμο τα μαθήματα που πήρες το τελευταίο διάστημα. Και όταν λέω μαθήματα ενώ φίλους που σε ξέχασαν, έρωτες που χάθηκαν, φορές που δεν μίλησες και δεν εξέφραζες αυτά που  ένιωθες με το φόβο μη γίνεις δυσάρεστος.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να είσαι πιο σκληρός και με αυτός που έχεις απέναντί σου αλλά κυρίως και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

 Κι αν θα σ’ αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, άνω-κάτω σε κάνει εβδομάδα καθώς όλες οι ισορροπίες της ανατρέπονται.

Όπως και να το κάνουμε δεν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που μάχονται πλαγίως. Όταν σε ενοχλεί κάτι το λες, το εκφράζεις και διεκδικείς τα κεκτημένα και το δίκιο σου.

Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να βάλεις νερό στο κρασί σου, έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο επώδυνο τρόπο.  Κρατά κλειστά τα χαρτιά σου και προσπάθησε να κάνεις τους απέναντι σου να φανερώσουν τις προθέσεις τους για σένα. Μη γίνεις για ακόμα μια φορά ο κακός της ιστορίας.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η εβδομάδα σε βάζει στο στόχαστρο καθώς ουκ ολίγοι οι καλοθελητές που θέλουν να επικρίνουν τον τρόπο που δρας.

Κι εσύ απαντάς «κι αν κάνω άτακτη ζωή δικός μου είναι λογαριασμός». Και πολύ καλά κάνεις, όμως αν δε θέλεις να ακούς αυστηρή κριτική φρόντισε να κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα και να μοιράζεσαι σκέψεις και πράξεις με τους πολύ καλούς και δοκιμασμένους φίλους σου. Ωστόσο αν νιώσεις πως κρίνεσαι άδικα μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Η επιχειρηματολογία σου πλούσια, οπότε δώσε τις κατάλληλες απαντήσεις.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αν και δε μας έχει συνηθίσει έτσι, την εβδομάδα αυτή η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό κυρίως γίνεται γιατί έχεις κουραστεί, έχεις πιεστεί και έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Κοινώς έφτασε στα όριά σου. Ψάξε κάτι μέσα στο φιλικό σου κύκλο το οποίο θα σε ανανεώσει και θα συμβάλλει σε ένα νέο τρόπο σκέψης και διασκέδασης. Αυτό που χρειάζεσαι κοινώς, είναι ένα διάλειμμα από τη μουντή και βαρετή καθημερινότητα σου. Αναζήτησέ το. Διεκδίκησε το.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, υπάρχει κάτι που έχεις στο μυαλό σου και αφορά τα επαγγελματικά σου, όμως δυστυχώς δεν έχεις το κουράγιο, τον τρόπο και την υπομονή να το ακολουθήσεις έως τέλους.

Το μυστικό είναι να μην παραιτηθείς εσύ ο ίδιος από αυτό που ονομάζεις όνειρό σου. Οφείλεις να δουλέψεις και κυρίως να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να αγγίξει ένα σημαντικό για σένα στόχο. Τα χρήματα μπορεί να είναι σε δεύτερη μοίρα θεωρητικά όμως αυτή τη στιγμή, μην υποτιμάς ούτε  αυτά, αλλά ούτε και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τα κερδίσεις.

 

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, μέσα σου έχεις αποδεχτεί κάποιες αλήθειες και αυτές σε έχουν βοηθήσει να πας παρακάτω. Όσο και αν πονάει πραγματικότητα το να τη γνωρίζεις και να έχεις αποφασίσει να την αντιμετωπίσεις είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την προσωπική σε εξέλιξη και ευτυχία. Νέες καταστάσεις και νέα δεδομένα ανατρέπουν το ολίγον τι βαρετό σκηνικό της καθημερινότητας σου και σε ανανεώνουν σημαντικά. Μείνε συντονισμένος, τα καλύτερα έρχονται.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη