Υπογράφει η Δήμητρα Λογοθέτη. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

 

Κι αφού γίναμε και φίλοι σ’ αυτόν τον εικονικό κόσμο, καμιά μας δεν τον βομβαρδίζει με like. Και να προσπαθήσετε, δε με πείθετε πως ασχολείστε με τέτοια πράγματα. Μην τρελαθούμε, μια flinger δεν μπαίνει καν στον κόπο να δει τι ανέβασε το άλλο πρόσωπο. Φωτογραφίες, check-in, τραγούδια, όλα μας περνάνε παντελώς αδιάφορα. Ναι, κι εμένα καμιά φορά εμφανίζονται στην αρχική μου, μα τα προσπερνάω. Εντάξει, ρε αδερφέ, το είδα. Τι; Θες και like; Τι είπαμε ότι είναι αυτό;

Αφήστε που κάτι έχει ακουστεί τώρα τελευταία για κάτι αντιδράσεις. Δεν του κάνεις απλό μου αρέσει, είναι ξεπερασμένο κι αυτό. Του πατάς λέει τέλειο, ουάου και κάτι άλλα τέτοια πράγματα. Ευτυχώς υπάρχει και το έλεος απ’ ό,τι μου είπαν για ώρες ανάγκης, αυτό μόνο έχω να πω. Μα σοβαρά τώρα, θα του πατήσουμε τέλειο; Για ποιο λόγο; Τέλεια, εξάλλου, μπορεί να περνάει μόνο όταν είναι μαζί μας. Δεν παίζει να ‘χει βρει κάτι καλύτερο.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Ξεφεύγουν κάτι like ώρες-ώρες σε κάτι φίλες μου. Άντε ένα κάθε εφτά-οχτώ δικές του δημοσιεύσεις τους, το συγχωρούμε. Αυτό, όμως, που δε συγχωρείται ούτε μ’ εξομολόγηση είναι το λεγόμενο τρελό σπαμάρισμα. Είναι αυτό που όχι μόνο ψάχνουν το προφίλ του, αλλά βρίσκουν και παλιές φωτογραφίες του και σπεύδουν για like.

Γιατί να τους αρέσει μια παλιά φωτογραφία του; Βασικά, γράψτε λάθος. Γιατί να μπεις στον κόπο να την βρεις; Κι άντε την βρίσκεις. Γιατί να του δείξεις ότι την έψαξες; Σ’ αυτόν και σ’ όλους τους υπόλοιπους φίλους σου καθώς κάτι τέτοια εμφανίζονται στην αρχική μας και μας ψυχαγωγούν.

Δεν το λες και στρατηγική. Στην καλύτερη, εναλλακτικό σχέδιο ωμέγα. Όλα τ’ άλλα γράμματα απέτυχαν. Χαλαρώστε λίγο να σας πω τι…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!