Υπογράφει η Έλλη Πράντζου – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

Στην περίπτωση που όλο αυτό το ντελίριο είναι αμφίρροπο, φτάνουν να συμπυκνώσουν τη ζωή ενός ζευγαριού χρόνων μέσα σε λίγες βδομάδες. Μοιράζονται ένα σωρό πράγματα ενώ ακόμη δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα μέσα στο μυαλό τους (κι αν είναι ένας απλός ενθουσιασμός;), κανονίζουν κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς τους με βάση τη σχέση τους και πάει λέγοντας. Ήδη όλοι οι φίλοι, οι γνωστοί κι οι συγγενείς τους ξέρουν ότι αυτοί οι δύο είναι σε σχέση, σχεδιάζουν το μέλλον τους με περισσή όρεξη τόσο το κοντινό όσο και το πιο μακρινό, χτίζοντας το νταραβέρι πάνω σε διάφορα τέτοια απολύτως σεβαστά κατά τα άλλα, υπερ-ρομαντικά πραγματάκια.

Πραγματάκια που σε ένταση αγγίζουν το 10 τις κλίμακας ρίχτερ προκαλώντας σύντομα το καταστρεπτικό τσουνάμι που λέγεται ασφυξία. Αποτέλεσμα αυτού η πλήρης απομυθοποίηση του ενός απέναντι στον άλλον, πρόωρο ξενέρωμα και πάμε γι’ άλλα. Για να μην αναφέρω την απογοήτευση που θα φάνε αμφότεροι άπαξ κι όλο αυτό αποδειχτεί μια χορταστική φούσκα.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Πριν προλάβουν να καλοκαταλάβουν από πού τους ήρθε αρχίζει να μυρίζει συνήθεια που δεν αργεί να εξελιχθεί σε κάτι ακόμη χειρότερο. Το εξελιγμένο στάδιο μετάλλαξης της συνήθειας είναι η μισητή σε όλους ρουτίνα. Αποτελείται συνήθως από συστατικά όπως η βαρετή επαναλαμβανόμενη τριβή με τον άλλον, η πίεση, η απόλυτη παράδοση, το δόσιμο των πάντων στο πιάτο δίχως την παραμικρή δόση ίντριγκας και πάνω απ’ όλα οι ταμπέλες.

«Τα έχουμε», «είμαστε ζευγάρι», «έχουμε σχέση» κι όλα αυτά απ’ την πρώτη κιόλας νύχτα που έπεσε στην είσοδο της πολυκατοικίας εκείνο το πολυπόθητο κατά τα άλλα φιλί. Κι όλα αυτά απ’ το πρώτο κιόλας βράδυ που το σεξ αποδείχτηκε γαμάτο μεταξύ τους οπότε, να, τώρα λέει δοκιμάστηκαν τα παιδιά για τα καλά.

Ναι. Και; Κάπου προς το τέλος του «πάρ’ τα όλα και μην αφήσεις τίποτα» αυτής της ξέφρενης αστραπιαίας διαδρομής, ακούγονται οι πρώτοι περίεργοι θόρυβοι σαν κάτι να τρίζει και το σύστημα κρασάρει πριν καν συναρμολογηθεί. Διότι σε κανέναν μήνα από τώρα τι θα έχει μείνει, τελικά, να δώσουν ο ένας στον άλλον; Να τσουλήσει να πάει πού όλο αυτό το παραμύθι το οποίο…

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!