Η αυτοϊκανοποίηση είναι από τις καλύτερες μεθόδους που μπορεί να εφαρμόσει κανείς ώστε να έρθει κοντά με το σώμα του. Δεν υπάρχουν κακώς κείμενα κι η απόλαυση βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα χέρια μας, που ξέρουν τον μαγικό συνδυασμό που χρειάζεται το σώμα μας για να κελαηδήσει. Υπάρχει ο κλασικός τρόπος, υπάρχουν όμως κι οι πραγματικά ενδιαφέροντες.

 

Κάτι καυτερό

Υπάρχει ένα υλικό μέσα στο σπίτι που μπορεί να κάνει την αυτοϊκανοποίηση αξέχαστη. Ο λόγος για προϊόντα που περιέχουν δυόσμο ή μέντα. Το πέος, όταν εφαρμοστεί σε αυτό μια μικρή ποσότητα κρέμας με τα υλικά αυτά -ίσα ίσα όσο είναι η μύτη του νυχιού του μικρού δακτύλου- ερεθίζεται, καίγεται παροδικά και ταυτόχρονα νιώθει μια αίσθηση δροσιάς. Μόνο ο αέρας που θ’ αγγίζει την περιοχή θα είναι αρκετός για να ερεθίσει φουλ και να σε φέρει άνετα σε οργασμό με τη βοήθεια του χεριού σου. Μπορεί να γίνει με αφρό ξυρίσματος, ή βιξ, αλλά πριν κάνεις κάτι που θα σου προκαλέσει δερματικά, διάβασε και καμιά οδηγία.

 

Με το τηλέφωνο του μπάνιου

Είναι αλήθεια πως η πίεση που προσφέρει το νερό όπως βγαίνει από την ντουζιέρα μας μπορεί να δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου ένταση. Όταν το νερό με την κατάλληλη θερμοκρασία και την ανάλογη πίεση έρθει σε επαφή με τα γεννητικά όργανα, υπάρχει αυτόματος ερεθισμός. Προσφέρει μοναδική αίσθηση χωρίς τη μεσολάβηση αντικειμένων, που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή. Επίσης αναλόγως των προγραμμάτων που έχει σχεδόν κάθε τηλέφωνο αλλά και της θερμοκρασίας του νερού μπορεί κανείς να πετύχει τον τέλειο για το σώμα του οργασμό.

 

Βρες εδώ τη νέα έντυπη έκδοση του Pillowfights: All About S@x 

Ή κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου εύκολα και γρήγορα!