Κάτσε για τι μήνα μιλάς; Κουτσοφλέβαρο ή Αύγουστο με δυο φεγγάρια; Τρεις μέρες και ένα φεγγάρι μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά!

Ωραία σταματάω. Στο θέμα μας: Την απάντηση όσο κοινότυπη κι αν σου ακουστεί, την ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Δε θα πάω στα συναισθηματικά· αν σ’ αγάπησε, αν είσαι ο έρωτας της ζωής του και αν θα κάνετε παιδιά και θα φύγετε μαζί από τον κόσμο τούτο. Χωρίσατε, το ξέρω. Θέλω όμως να γυρίσεις στον πρώτο καιρό. Στα πρώτα ραντεβού σας. Πώς τον θυμάσαι; Ήταν ένας άνθρωπος που από το πρώτο ραντεβού ανοίχτηκε; Ή σιγά-σιγά με το καιρό λυνόταν; Τι θέλω να καταλάβεις με αυτό;

 

Πώς μπορείς να ξεπεράσεις κάποιον που δε θες να ξεπεράσεις;

 

Ένας άνθρωπος που ανοίγεται δύσκολα και άρα θέλει τον χρόνο του να δεθεί, αντίστοιχα θέλει χρόνο για να ξεπεράσει τη συναισθηματική απώλεια και να προχωρήσει. Ένας που ελαφρά τη καρδία μπαίνει σε μια σχέση, πιο εύκολα βγαίνει και από αυτή. Το να προσπαθήσεις να κρίνεις βάσει κάποιου χρονικού διαστήματος, όπως καταλαβαίνεις, είναι κάπως άτοπο, γιατί δε μιλάμε για κάποιο μυϊκό τραύμα που θέλει συγκεκριμένο χρόνο αποθεραπείας αλλά για συναισθήματα.

Και συγκεκριμένα την ικανότητα ενός ατόμου να τα χειρίζεται. Η προσέγγισή σου είναι λάθος εξαρχής, γιατί διερωτάσαι για τον χρόνο της συνταγής χωρίς να υπολογίζεις τι είδους μάγειρας είναι.

Όσο για το τι μπορεί να λέει και να δείχνει; Την πραγματικότητα την ξέρει μόνο η ψυχούλα του. Και το πιο πιθανό είναι να σου πει καμιά μαλακία για να μην αισθανθεί ευάλωτος απέναντί σου, λέγοντας υπερβολές χωρίς κανέναν νόημα. Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι βγήκα ραντεβού με τη Scarlett Johansson κι αν εσύ είσαι καψούρα να με πιστέψεις. Αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει, ούτε ότι δε σε θέλω ακόμη.

 

 

100 ερωτήσεις περί έρωτα, σχέσεων και φλερτ απαντήθηκαν!

Βρες εδώ το βιβλίο «10 άντρες απαντούν σε 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα».

Ή κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου!