Κάθεσαι μόνη στο σπίτι, βραδάκι, ανοιχτά τα παράθυρα να νιώθεις το καλοκαίρι, με ψιλοκομμένο καρπούζι στο τραπέζι κι εσύ να χαζεύεις αραχτή στον καναπέ εναλλάξ ελκυστικούς προορισμούς και διάσημες fashion bloggers.

Το ταξίδι έχει μια ιεροτελεστία η οποία ξεκινάει πολύ πριν την είσοδο σου στο πλοίο ή την αναμονή στο terminal. Ξεκινάει ακριβώς εκείνη τη στιγμή που θ’ αρχίσεις να δημιουργείς εικόνες με όλα όσα πρόκειται να γίνουν αναμνήσεις. Τουτέστιν, τα στενάκια που θα περπατήσεις, οι παραλίες που θα μαυρίσεις και θα δροσιστείς, τα μπαράκια που θα ξημεροβραδιάσεις. Όλα αυτά είναι που κάνουν την αναμονή στην πόλη κάπως πιο ανεκτική. Με μια προσδοκία συντηρείται ο Ιούνιος, το ξέρουμε όλοι.
Στην πραγματικότητα δε θες και τόσα πολλά. Κυρίως να νιώσεις γαλήνη, πληρότητα, αυτοπεποίθηση. Να περάσεις όμορφα κι αυτό να ξεκινήσει από μέσα για να ακτινοβολήσει και προς τα έξω, ενίοτε όμως συμβαίνει και το αντίστροφο. Γι’ αυτό κι αρκεί ένα ηλιοκαμμένο δέρμα ή ένα πανέμορφο ζευγάρι πέδιλα για να σου φτιάξουν το κέφι τόσο ώστε ακόμα κι οι κοινότυπες νύχτες στην πρωτευούσα να πάψουν να ‘ναι απλώς καταναγκαστικό έργο.

Κι αν το ηλιοκαμμένο δέρμα απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια δεν ισχύει καθόλου το ίδιο για τα πέδιλα, τις πλατφόρμες, τα παντοφλάκια. Όλα όσα πρόκειται να πάρεις μαζί σου στο νησί κι έρχονται απευθείας στην πόρτα σου. Το ότι έχει γεμίσει -κι ο ελληνικός πλέον- τόπος από ηλεκτρονικά καταστήματα με υποδήματα, το ξέρουμε. Κι όσο να πεις είναι μεγάλη ευκόλια να μπορείς απλά σκρολάροντας στην οθόνη σου κι έχοντας καμιά δεκαριά καρτέλες ανοιχτές, να βρεις ακριβώς αυτό που θες και σου ταιριάζει και λίγες μέρες μετά να το κρατάς στα χέρια σου έχοντας γλυτώσει όλο τον ποδαρόδρομο που έκανες κάποτε. Ωστόσο το πολλά, δε σημαίνει απαραιτήτως και ποιοτικά ή προσιτά. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις την έρευνά σου. Ή ν’ αφήσεις να την κάνουμε εμείς για σένα.

oshoes

Τα olympic stores, είναι ένα ελληνικό brand που έχει μπει πολύ δυναμικά στην ηλεκτρονική αγορά και το βρίσκεις στο oshoes.gr
Ένα φωτεινό κι άκρως καλοσχεδιασμένο eshop ανοίγεται μπροστά σου και σε περιμένει να το ξεψαχνίσεις. Έχει όλα όσα θες σ’ ένα eshop με παπούτσια: Ποικιλία, φινέτσα, πρωτοτυπία. Και χρώμα! Πολύ χρώμα! Τόσο χρώμα που θα σε εκπλήξει και θα σε κάνει ν’ απολαύσεις την περίηγηση πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Θα βρεις παπούτσια για όλες τις ώρες κι όλες τις περιστάσεις, από πεζοπορία στους καταρράκτες της Έδεσσας μέχρι cocktail night στα στενάκια της Μυκόνου.
Θα βρεις όμως και κάτι που δε βρίσκεται καθόλου συχνά: Εντυπωσιακές προσφορές που αγγίζουν το 50% ακόμα και στην ολοκαίνουρια καλοκαιρινή τους κολεξιόν, ναι, ναι, χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις την περίοδο των εκπτώσεων.

oshoes

Κοντά τακούνια, ψηλά τακούνια, μονόχρωμα, εμπριμέ, λεοπάρ, ίσως δυσκολευτείς να διαλέξεις ποιο απ’ όλα να προτιμήσεις αλλά δε θ’ αργήσεις να κάνεις το κατάστημα σελιδοδείκτη και τακτική σου ηλεκτρονική περατζάδα. Το μόνο πρόβλημα που θ’ απομένει να επιλύσεις θα είναι το νησί, το μαύρισμα και πόσες βαλίτσες θα πάρεις μαζί σου. Λεπτομέρειες δηλαδή όλα τους.