Το συγκλονιστικό είναι εκείνο το μεθυσμένο μήνυμα που δε θα γράφει τρεις σελίδες ερωτόλογα, ούτε θα ζητάει επιβεβαίωση, ούτε καν θα απαιτεί ένα τίμιο night standάκι στις τέσσερις το χάραμα γιατί «μου έλειψες μωρό μου». Είναι εκείνο το βαθιά ερωτικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από κομμάτια τόσο απλά και καθημερινά που ούτε καταλαβαίνεις από πού σου σκάνε και γιατί. Είναι εκείνο το «έφαγα μια τυρόπιτα όλα τα λεφτά» που λαμβάνεις στις 4 το πρωί και θεωρείς χαζό κι αναίτιο, που όμως μεταφράζεται ως «έχω πέντε άτομα παρέα κι ήθελα σε σένα να το πω». Είναι μια μικρή κανονική στιγμή ζωής που μεταφέρεται με οπτικές ίνες στην οθόνη σου δείχνοντάς σου ότι είσαι κομμάτι της ζωής αυτού του ανθρώπου. Κι είναι πραγματικά πανέμορφο να βλέπεις κάτι τέτοιο να συμβαίνει καθώς κρύβει μια ουσία που κανένα κατεβατό δε θα μπορέσει ποτέ να σου προσφέρει.

Σ’ ένα ερωτικό πάνε-έλα που παρουσιάζεται ανάλαφρο και χαλαρό, είναι αφελές να ‘χεις υπερβάλλουσες προσδοκίεςΕκείνο το μήνυμα, το απλό, το χωρίς στολίδια, εκείνο που θα σού μεταφέρει μια μικρή στιγμούλα, μια γεύση, μια αστεία κατάσταση κραυγάζει «σε σκέφτομαι» δέκα φορές παραπάνω από ένα actual «σε σκέφτομαι». Γιατί έτσι στα σκάει η ζωή με μια τυρόπιτα που ούτε σκέφτηκες ποτέ ότι θα ήθελες να μοιραστείς κι όμως αποφάσισες να βγάλεις το κινητό και να πληκτρολογήσεις το μήνυμα στις τέσσερις το πρωί γιατί απλώς ήθελες να το ξέρει. Το ρίσκο αξίζει να παρθεί.

Κι εσύ που θα λάβεις αυτό το μεθυσμένο μήνυμα, μην το σνομπάρεις και μην το παρεξηγείς. Έχει ουσία η απλότητα και τα πολλά λόγια τον κουράζουντον έρωτα, τον αποσπούν. Πάντα ένα μεθυσμένο μήνυμα λέει πολλά, μα μερικά, λένε πολλά περισσότερα μέσα στην άγαρμπη ρομαντική κανονικότητά τους.

Αν τολμάς στέλνεις. Κι ό, τι γίνει.

Σχεδόν σχέσεις:

Ένα νέο μοντέλο «σχέσης» που δείχνει να ήρθε για να μείνει.