Και εκεί που χαζεύω στο ίντερνετ, πέφτω πάνω σ’ αυτό: «60% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους».

Γιατί  βρε κορίτσια μου; Γιατί;

Θα μιλήσουμε ανοιχτά. Δε θα δεχτώ σεμνοτυφίες.

Είναι κοινό μυστικό πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό. Δε μιλάω για όλες, αλλά για ένα μεγάλο συντριπτικό ποσοστό, το οποίο δυστυχώς, σε κάθε πρόσφατη έρευνα που διεξάγεται, αυξάνεται επικίνδυνα. Και δεν είναι καθόλου τιμητικό για το γυναικείο φύλο.

Ας ορίσουμε πρώτα όμως, τι εστί οργασμός.

Ο επιστημονικός ορισμός έχει να κάνει με μυϊκές συσπάσεις, απελευθέρωση ενδορφινών και άλλα τέτοια ακαταλαβίστικα.

Ο εμπειρικός ορισμός είναι που μας ενδιαφέρει. Οργασμός προσδιορίζεται ως η κορύφωση της σεξουαλικής πράξης. Εκείνη τη στιγμή το σώμα είναι ένα ηφαίστειο που πετάει καυτή λάβα. Τρέμεις ολόκληρη, ζαλίζεσαι, ιδρώνεις, φωνάζεις. Γεμάτη ηδονή, ανεξέλεγκτη πια, έχεις απολαύσει την υπέρτατη ικανοποίηση.

Και όμως υπάρχουν γυναίκες που τα θυσιάζουν όλα αυτά και δίνουν μια καλοστημένη θεατρική παράσταση. Μόνος θεατής ο εκάστοτε καημένος, που νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια.

Ναι ναι, καημένος είναι. Και γι’ αυτό φταίνε οι γυναίκες. Γιατί κουκλίτσα μου, όταν βάζεις μπροστά το υποκριτικό σου ταλέντο και ο οργασμός σου είναι για όσκαρ, ο άντρας αισθάνεται Θεός. Και είναι λάθος.

Θα στο εξηγήσω αμέσως. Με το να προσποιείται μια γυναίκα οργασμό, από μία μόνο φορά, μέχρι κάθε φορά που κάνει σεξ, βλάπτει πρωτίστως τη δική της σεξουαλική ζωή και σε δεύτερη φάση, των υποψήφιων συντρόφων της.

Το αποτέλεσμα; Απλό. Η γυναίκα μένει ανικανοποίητη και οι άντρες επαναπαύονται στο ότι τα κάνουν όλα σωστά και δεν εξελίσσονται. Έτσι δημιουργείται ένα ντόμινο, που παίρνει μπάλα τους άπαντες.

Αυξάνονται και πληθύνονται. Γυναίκες ανοργασμικές και άντρες που την έχουν δει sex machines.

Σε καμία περίπτωση δε φταίει μόνο ένας. Κάποιος όμως, πρέπει να κάνει την αρχή. Να είναι ειλικρινής για το τι γουστάρει στο κρεβάτι του.

Μιλήστε. Πείτε τι σας αρέσει και τι σας ενοχλεί.

Εν έτη 2014 και δεν είμαστε σε θέση να εκφράσουμε τη σεξουαλικότητά μας.

Με το χέρι στην καρδιά, όσες από εσάς έχετε προσποιηθεί οργασμό, είχατε καλοπροαίρετες προθέσεις. Και σας πιστεύω.

Θα ήταν πολύ ξενέρωτο, για τον σύντροφό σας, να έβλεπε ανέκφραστο το προσωπάκι σας, την ώρα της κορύφωσης. Δε σας πάει η κάρδια να τον πληγώσετε. Δε θέλετε να τον χάσετε, γιατί είναι και καλό παιδί. Ούτε φυσικά να τον καθοδηγήσετε, ώστε να βρει τα κουμπιά σας και να απολαύσετε έναν αυθεντικό οργασμό. Μην τον προσβάλετε κιόλας ότι δεν ξέρει τι κάνει.

Ξυπνήστε επιτέλους! Είναι απαράδεκτο για μία γυναίκα να μην αποδέχεται τη φύση της. Να αδυνατεί να κατευθύνει εκεί που θέλει την ερωτική της ζωή.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό από φόβο και ανασφάλεια.

Κυρίως ανασφάλεια για την εξοικείωση με το αντικείμενο. Για το πώς δηλαδή, θα αντιδράσει το σώμα τους στον οργασμό. Μια τελείως φυσιολογική αντίδραση, που κρύβει τόση ευχαρίστηση και ένταση. Δεν είναι κρίμα να τα χάνει κανείς όλα αυτά;

Το σεξ είναι απόλαυση. Κανείς δεν θα διαφωνήσει σ’ αυτό. Το να συζητήσουμε ή να υποδείξουμε τι μας αρέσει, για να φτάσουμε στην απόλυτη κορύφωση, δεν θα ρίξει την αυτοπεποίθηση –ούτε τίποτα άλλο- του συντρόφου μας.

Αντίθετα εμείς θα βγούμε κερδισμένες. Και όποιος δεν είναι πρόθυμος να ικανοποιεί τα γούστα σας, δεν έχει θέση στο κρεβάτι σας.

Σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες, επιδέξιοι άντρες, εκρηκτικοί οργασμοί. Τί άλλο να ζητήσει κανείς; Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε.

Δε χωράνε εκπτώσεις στη σεξουαλικότητά μας.

 

Συντάκτης: Μαρία Αγγελακοπούλου