Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνουμε θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές κι εργασιακά ζητήματα που χειριζόμαστε αυτή την περίοδο. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να κινηθούμε διαισθητικά και πρακτικά εναρμονίζοντας στον μέγιστο βαθμό τη λογική και το ένστικτο. Η προσφορά και η ανάγκη να δείξουμε τις ικανότητές μας μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές κατακτήσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να στεναχωριέσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα και από τη θετική τους πλευρά και δε θα απαισιοδοξείς πλέον. Κατάστρωσε έναν ορθολογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα μπορείτε και θα έχετε και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα! H ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις  αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να προετοιμαστείς για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην απομονώνεσαι! H σημερινή Παρασκευή είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα που σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομά σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Είναι μια περίοδος αλλαγής για σένα, καθώς το επόμενο εξάμηνο όλα όσα θεωρούσες δεδομένα ένα προς ένα θα ανατραπούν δίνοντας θέση σε καινούρια πράγματα. Από τη σχέση σου μέχρι και τη χώρα διαμονής σου, όλα θα έρθουν τούμπα. Η αλλαγή λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει κι εσύ βλέπεις τα αποτελέσματά της μέρα με τη μέρα.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τους ορίζοντές σου ανοιχτούς και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου. Το παρελθόν σύντομα θα σου χτυπήσει την πόρτα, δε θα είναι όμως για καλό. Μην αμελήσεις όμως λόγω αυτού καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη της ημέρας σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα κι έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα.

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι. Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις και θα ανανεωθείς. Οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

 

Αιγόκερως

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, τόσο αν είσαι ένας δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα και ποτέ δεν ξέρεις. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου, θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν σήμερα να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά.

 

Υδροχόος

Στη σχέση σου, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, να είσαι σε εγρήγορση γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι εξ ολοκλήρου με το μέρος σου. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

 

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να κάνεις δραστικές κινήσεις αν θέλεις να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου. Πρέπει όμως σήμερα να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Αυτή την Παρασκευή θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.

 

Πηγή