Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4/5-5/5


Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

27/7 γύρω στις 6 το απόγευμα μιλούσαμε στο chatup και μας πέταξε. Σε λένε Βάσια, είσαι 35 κι είσαι από Λαμία. Είμαι ο Παναγιώτης. Αν το δεις στείλε εδώ: just_a_stranger@outlook.com

 

2.

24/7 σε ταράτσα στη Βαλαωρίτου γύρω στις 9. Φτάσαμε την ίδια ώρα κι ανεβήκαμε μαζί τη σκάλα. Φορούσες ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, μια-δυο φορές το πάτησες και πήγες να σκουντουφλήσεις. Χαμογέλασα και πήγα να σε πιάσω, μου είπες πως είσαι εντάξει και σ’ αρέσει να σκουπίζεις τις σκάλες. Γελάσαμε αλλά ο ηλίθιος δε συνέχισα την κουβέντα. Πάνω ρίχναμε ματιές, αλλά έφυγες χωρίς να σε καταλάβω. Σε ψάχνω!

 

3.

27/7 ταξιδεύαμε μαζί με το λεωφορείο από Κηφισό για Λευκάδα. Καθόμασταν δίπλα και πιάσαμε την κουβέντα λίγο πριν φτάσουμε. Έχεις καταγωγή από ‘κει, σε λένε Αλεξάνδρα και σπουδάζεις νομική. Πίστευα πως θα είχαμε χρόνο για έναν καφέ, αλλά σε περίμεναν οι γονείς σου (μάλλον) κι έφυγες αμέσως. Δεν ανταλλάξαμε αριθμούς, ούτε καν facebook. Σε ψάχνω. Ανδρέας

 

4.

22/7, την Κυριακή το μεσημέρι ήρθα με δυο φίλους για brunch στη Ρόμβης. Δούλευες εκεί, μας είπες να σου δώσουμε ένα όνομα για να περιμένουμε (αφού δεν είχε τραπέζι), δε μου είπες όμως το δικό σου όταν σε ρώτησα. Απάντησες «εγώ δεν ψάχνω τραπέζι». Χαμογελούσες όμως κι έριχνες ματιές μέχρι που φύγαμε. Θα ξανάρθω κι ελπίζω να σε πετύχω.

 

5.

23/7, ήμουν στο μετρό για αεροδρόμιο. Μπήκες γύρω στις 3μιση από Κεραμεικό. Καστανός, ψηλός, κίτρινη μπλούζα με γιακά και τζιν. Έκατσες απέναντί μου. Κάποια στιγμή φτερνίστηκα δυο-τρεις φορές συνεχόμενα (αρρωστιάρα και το καλοκαίρι) και με αφορμή αυτό μου έπιασες την κουβέντα. Λίγο αργότερα σηκώθηκες για να κάτσει μια κυρία και μετά σε έχασα. Ήσουν πολύ ευγενικός κι αυτό το χαμόγελο το θυμάμαι ακόμα.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!