Article of the day: Η ιστορία που δεν ήξερες για τα minions, από τη Μαρία Πακιακιό.

qwer

Δύσκολο -καμιά φορά- για τον ανθρώπινο νου να κατανοήσει πώς μπορείς να μοιραστείς ή ν’ ανταλλάξεις τον σύντροφό σου μ’ ένα άλλο ζευγάρι, αλλά στην πραγματικότητα ό,τι είναι σύνθετο, ο εγκέφαλός μας έχει την ιδιότητα να το απλοποιεί. Πόσο μάλιστα όταν αυτό έχει να κάνει με την ερωτική επαφή και τις φαντασιώσεις μας.

Τι συμβαίνει όμως όταν η φαντασίωση στον ανθρώπινο νου ωριμάσει και γίνει ανάγκη; Τότε ίσως κάποιοι να παραμείνουν στην ασφάλεια των φαντασιώσεών τους, τις οποίες χρησιμοποιούν για να ρίχνουν λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι τους με σκοπό να κάνουν πιο πικάντικες τις συνευρέσεις τους, ενώ κάποιοι άλλοι παίρνουν το ρίσκο και το πάνε ένα βήμα παραπέρα, πραγματοποιώντας τη φαντασίωση και μετατρέποντάς τη σε πράξη.

Στην προκειμένη, επειδή μιλάμε γι’ ανταλλαγή ζευγαριών, με την πραγμάτωση της φαντασίωσης αυτόματα εντάσσονται στον μικρόκοσμο των swingers, Το σωστό και το λάθος σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουμε δικαίωμα να το κρίνουμε από τη στιγμή που είναι αμοιβαίες και συνειδητές οι επιλογές για το εκάστοτε ζευγάρι, καθώς αμφότερα δεν προσβάλλονται ή εκτίθενται κοινωνικά. Άλλωστε, ο κόσμος των swingers είναι ένας αρκετά καλά φυλασσόμενος από τα έξω μάτια κόσμος ο οποίος ως αρχή έχει την απόλυτη εχεμύθεια και τον σεβασμό της ιδιωτικότητας.

Swinger, και πάμε να πιάσουμε τον μίτο από την αρχή.

Αρχικά, δεν είναι τάση, αφού ξεκινάει από τη σεξουαλική επανάσταση των 60ς κι έχει μακρά ιστορία. Swing σε αγγλική μετάφραση είναι η κούνια. Δώσανε αυτό τον τίτλο στη συγκεκριμένη κοινότητα λόγω της ταλάντωσης που κάνει η κούνια, με αποτέλεσμα ν’ απομακρύνεται και να επανέρχεται στον άνθρωπο που δίνει την ώθηση. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα ζευγάρια swingers. Απομακρύνεται ο σύντροφος, πηγαίνει σ’ έναν άλλον να συνευρεθεί σεξουαλικά, αλλά επανέρχεται πίσω στον αρχικό του.

Με τον καιρό, έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες γνωριμιών έχοντας ως όρο την αποκλειστική παρουσία ζευγαριών με σκοπό τη γνωριμία και την ερωτική συνεύρεση. Πέραν όμως των διαδικτυακών γνωριμιών υπάρχουν και clubs στα οποία δίνεται η δυνατότητα να γνωριστούν ζευγάρια μεταξύ τους κι αν επιθυμούν, να επιδοθούν σε συνευρέσεις εντός του χώρου ή σε κάποιον άλλον ιδιωτικό χώρο που θα οριστεί από τους ίδιους. Όπως όλα δείχνουν, το ταμπού των swinger με την πάροδο των ετών έχει αρχίσει κι εκλείπει κι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν χίλιες και μία νύχτες.

Κάπως έτσι κι η είδηση με τους swingers του εξωτερικού, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια αποχής λόγο του κορωνοϊού επιστρέφουν και πάλι στη χώρα μας για το 7ο στη σειρά ερωτικό 6ημερο. Εκατόν εβδομήντα εφτά ζευγάρια, τα περισσότερα από την λατινική Αμερική και τρία από την Ελλάδα, βρίσκονται ήδη στη Σταλίδα της Κρήτης, σε συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, η οποία όλ’ αυτά τα έτη τους φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της, προσφέροντας με πλήρη εχεμύθεια, υψηλών προδιαγραφών και για μεγάλα βαλάντια υπηρεσίες.

Όπως λέγεται, θα περάσουν μία εβδομάδα σαν να είναι βγαλμένη από την ταινία «μάτια ερμητικά κλειστά» αλλά παράλληλα με ερμητικά κλειστές τις πόρτες καθ’ ότι είναι κι ο βασικός όρος των ζευγαριών που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για ν’ απολαύσουν με απόλυτη ιδιωτικότητα 6 ημέρες αξέχαστων διακοπών, ανταλλάσσοντας συντρόφους.

Όπως ανέφερε ο ξενοδόχος και πρόεδρος ένωσης ξενοδόχων νομού Ηρακλείου κος Χαλκιαδάκης σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, το σημαντικότερο όλων είναι η οικονομική ενίσχυση της περιοχής αλλά παράλληλα κι η διασκέδαση των επισκεπτών. Μια μικρή γεύση μας έδωσε σχετικά με το καθημερινό πρόγραμμα που θ’ ακολουθήσουν τα 177 ζευγάρια το 6ημερο που θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο του. Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε κι η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν κι οι θεματικές βραδιές, όπως η «λευκή βραδιά» όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η «αρχαία ελληνική βραδιά», η «ρωμαϊκή βραδιά» κ.λπ.», συμπληρώνοντας ανέφερε ότι τους αρέσει πολύ η κρητική κουζίνα.

Πιθανόν να ταξιδέψαμε νοερά στην Κρήτη και να επιχειρήσαμε να δούμε από την κλειδαρότρυπα της ερμητικά κλειστής πόρτας του ξενοδοχείου τον Τομ Κρουζ ντυμένο με τη μαύρη κάπα του να περιμένει να κατέβει από τα σκαλιά μισόγυμνη η Νικόλ Κίτμαν, αλλά τσάμπα περιμένουμε. Τι ακριβώς γίνεται πίσω από τις πόρτες αυτές τις 6 μέρες και νύχτες δε θα το μάθουμε ποτέ και μόνο η φαντασία μας μπορεί να τρυπώσει σ’ αυτήν τη θεματική λευκή βραδιά, και να περιηγηθεί κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια ανάμεσά τους.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Θάλεια Διαμαντούλη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου