Με τον Ήλιο στον Ζυγό, για τις επόμενες 28 ημέρες -ξεκίνησε να βρίσκετε σ’ αυτή τη θέση στις 23 Σεπτεμβρίου-, η ανάγκη να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων μας είναι μεγαλύτερη ακόμα και από τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Η λογική, η επίτευξη μιας δίκαιης και αντικειμενικής κατάστασης, η ευγένεια, η διακριτικότητα είναι κάποια από τα εργαλεία του συγκεκριμένου ζωδίου ώστε να φέρνει την ισορροπία, ενώ μια νέα εποχή ξεκινά με τη Φθινοπωρινή Ισημερία.

 

Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα βρίσκεται απέναντί σας, φωτίζοντας για τις επόμενες 28 ημέρες, τομείς της ζωής σας που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους κι εκεί που οι συνεργασίες υπερτερούν. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπείτε στη θέση του άλλου και μέσω της λογικής να δημιουργήσετε ισορροπίες και αρμονία στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Ιδιότητες πολύ χρήσιμες για την επίτευξη στόχων.

 

Ταύρος

Για τις επόμενες 28 ημέρες ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίζει περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την εργασία σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να προσανατολιστείτε προς οδούς οι οποίες μπορούν αντικειμενικά να φέρουν απτά αποτελέσματα ώστε να μπορέσετε να ομορφύνετε το περιβάλλον γύρω σας. Είναι σημαντικό αυτήν τη στιγμή να έχετε στη ζωή σας μια «πυξίδα» που να σας δείχνει αν στέκεστε πράγματι εκεί που πιστεύετε.

 

Δίδυμος

Ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 28 ημέρες βοηθώντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν. Παρόλο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, μέσα από τη δημιουργικότητά σας μπορείτε να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση από τα προσωπικά σας δημιουργήματα.

 

Καρκίνος

Προσωπικές επιθυμίες που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα φωτίσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα μπορέσετε να δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η αγάπη, η ομορφιά και κυρίως η αρμονία είναι οι στόχοι σας παρόλο τις δυσκολίες και τα πιθανά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

 

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει περιοχές οι οποίες σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και την επικοινωνία με τους οικείους σας. Η ενέργεια του θα βοηθήσει στην προσπάθειά σας να φέρετε περισσότερη αρμονία γύρω σας και να ακουστούν τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Δράστε με ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο.

 

Παρθένος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, θα φωτιστούν τομείς της ζωής σας, μέσα στους οποίους οι αξίες σας είναι σημαντικές είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η επιθυμία σας για δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα θα είναι έντονη και η βαθιά αλλαγή όπου δεν υπάρχει ισορροπία θα γίνει απώτερος σκοπός σας. Παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε μην ξεχνάτε πόσο είναι σημαντικό για εσάς να μη νιώθετε αδικημένη/ος.

 

Ζυγός

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας για τις επόμενες 28 ημέρες, φωτίζεστε και φορτίζεστε με ενέργεια, δύναμη και σθένος, απαραίτητα συστατικά της όποιας επιτυχίας έχετε βάλει στόχο. Μπορεί για εσάς ποτέ να μην είναι όλα τέλεια και σε απόλυτη ισορροπία, ωστόσο με βοηθό τη διπλωματική σας στάση και το έμφυτο ταλέντο της ηρεμίας που διαθέτετε, όλα είναι δυνατά αυτήν τη στιγμή.

 

Σκορπιός

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 28 ημέρες, φωτίζοντας την ικανότητά σας να λειτουργείτε διαισθητικά και να μπορείτε να προβλέπετε αυτά που έρχονται. Οι σκέψεις ενδέχεται να πλημμυρίζουν το μυαλό σας και θα χρειαστεί ενέργεια από εσάς ώστε να τις ταξινομήσετε όπως πρέπει, ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητική η συγκεκριμένη περίοδος και καθοριστική για το μέλλον σας. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά.

 

Τοξότης

Το όραμά σας είναι πάντα ενεργό και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει μέσω της κοινωνικότητάς σας να ενταχθείτε σε νέες ομάδες και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Για τις επόμενες 28 ημέρες καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προσκλήσεις και να ανταλλάξετε ιδέες και μηνύματα με τους ανθρώπους γύρω σας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθείτε εσείς και θα βοηθήσετε και εκείνους να κρατήσουν το όραμα τους ζωντανό.

 

Αιγόκερως

Είναι αλήθεια πως οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει ένα νέο μήνυμα, ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, την πορεία και την εξέλιξή σας. Το μήνυμα που φέρνει ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι η έννοια του μοιράσματος με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και συνδέεστε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι επόμενες 28 ημέρες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη υποθέσεων που είναι ανοιχτές και θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες αλλαγές και αναθεωρήσεις, όπου χρειάζεται.

 

Υδροχόος

Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει απλόχερα να έρθετε πιο κοντά σε ένα στόχο που έχετε θέσει ή ένα όραμα που έχει μείνει για κάποιους λόγους πίσω. Η αντικειμενικότητα δε σας λείπει, ωστόσο θα προστεθεί η ιδιότητα της ευελιξίας, ώστε παρόλο τις δύσκολες να μπορέσετε να κατευθυνθείτε προς μια οδό που θα μπορέσουν να έρθουν επιτεύξεις.

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο για εσάς, φωτίζοντας βαθύτερες επιθυμίες και προσωπικές σας ανάγκες. Δε θα είναι μια εύκολη περίοδος μιας και τα πλανητικά δρώμενα έχουν έντονη δυναμική, ωστόσο για τις επόμενες 28 ημέρες που θα βρίσκεται ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα βοηθήσει με την ενέργειά του και τη δυναμική του να κάνετε πράγματα για εσάς τα οποία θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση.

 

Πηγή