Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, δοκιμάζει τις σχέσεις και τιμωρεί τις ατασθαλίες, αλλά και τις επιπολαιότητες τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικά! Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου σήμερα θα νιώσουν πιο πιεσμένοι και περιορισμένοι!

 

Κριός

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

 

Ταύρος

Να διασκεδάσεις μαζί με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, ώστε να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Δίδυμος

Μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Αισθηματικά, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Μίλα πολύ μαζί του και δώσε του να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Ιδανική μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς, καθώς πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που ήθελες.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Παρθένος

Προετοιμάσου ψυχικά για κάθε ενδεχόμενο. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

 

Ζυγός

Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Αισθηματικά, προσπάθησε να διατηρήσεις καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε τη μέρα μαζί, χαλαρά και ερωτικά.

 

Σκορπιός

Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Τοξότης

Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Μίλα μαζί του και πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε επηρεάζει θετικά, αισθηματικά, πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Στα αισθηματικά σου, κάποια πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στη σχέση σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου.

 

Υδροχόος

Μαζεύονται πολλά ημιτελή πράγματα και τελικά φτάνεις σε ένα σημείο όπου αισθάνεσαι να πνίγεσαι και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Προβλέπονται διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα τις καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ιχθύς

Φρόντισε μόνο να μετριάσεις λίγο τον παρορμητισμό σου και να ξεκουραστείς. Μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.

 

Πηγή