Η τελευταία μέρα του μήνα, έχει λίγο απατηλό χαρακτήρα … Μπορεί να θέλουμε να ξεγελάσουμε και στην προσπάθειά μας να ξεγλιστρήσουμε δυσάρεστες καταστάσεις, να πέσουμε εμείς στην παγίδα ψεύτικων επιλογών! Ας δείξουμε λοιπόν μεγάλη προσοχή στην εντύπωση που δίνουμε αλλά και παίρνουμε από τους ανθρώπους γύρω μας.

 

Κριος

Μην φορτίζεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις για να κάνεις σχέση.

Ταύρπς

Μπορείς από σήμερα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου κάνοντας τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι θα συμφωνήσει απόλυτα μαζί σου.

Δίδυμοι

Η σχέση σου δεν θα πάει άσχημα αρκεί να μην σε πιάσουν τα νεύρα σου με άλλα θέματα και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα σου προκύψουν καταστάσεις που θα είναι πολύ καλές.

Λέων

Σήμερα μην πιέσεις καταστάσεις που μπορεί να φέρουν το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Άφησε τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα στην σχέση σου γιατί προβλήματα και λογομαχίες μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου χωρίς να το καταλάβεις.

Ζυγός

Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης και να ξεκαθαρίσεις και κάποια θέματα που μπορεί να τα σκέφτεσαι και να σε προβληματίσουν.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα σου είναι αρκετά δύσκολη και με πολύ άγχος. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον ταίρι σου και να περάσεις καλά γιατί η ψυχική σου κατάσταση δεν είναι καλή.

Τοξότης

Μπορείς σήμερα να εκφραστείς άνετα στο ταίρι σου και να του πεις για όλα αυτά που θα ήθελες ώστε να νιώσεις ακόμη καλύτερα μέσα στην σχέση.

Αιγόκερως

Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα ξεχειλίζουν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σίγουρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Υδροχόος

Η δυναμικότητα σου είναι αυξημένη λόγω του Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στην σχέση σου ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις.

Ιχθείς

Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομα τους.