Η ανάγκη για σταθερότητα στην προσωπική ζωή είναι έκδηλη καθώς συναισθηματικά γνωρίζουμε τι μας καλύπτει και πώς θέλουμε να προχωρήσουμε από δω και στο εξής. Έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε για τη σχέση μας και να τη βασίσουμε σε γερά θεμέλια, μια στερεά βάση που μπορεί να αποδώσει μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα οφέλη. Η συναισθηματική ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο ασφάλειες για την προσωπική μας ζωή που ικανοποιεί ιδιαίτερα τόσο εμάς όσο και τον σύντροφό μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, τη σημερινή Τρίτη μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται σήμερα και θα βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν με τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή ημέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι εξελίξεις γύρω σου σήμερα είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δε θα είναι εφικτό να φτάνεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα. Mπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια, με άτομα που δε σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη. Απόφυγε τις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα τα θέματα που σας απομακρύνουν και δε σας βρίσκουν σύμφωνους. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να την διώξεις, αρκεί να αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

 

Λέων

Σήμερα ίσως να προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια θέματα που δεν προχωράνε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά, για να ξεπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω, που μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν σου ή που μπορεί να αποτελεί νέο δεδομένο. Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλά. Προβλέπεται αυτή να είναι μια πολύ ερωτική Τρίτη που σε ευνοεί να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις τους γύρω σου να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου με πελάτες, συνεργάτες ή εργοδότες.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Στην αισθηματική σου ζωή μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει. Η μέρα σου δίνει ελπίδες και διευκολύνει τις σχέσεις σου, αγαπητέ Παρθένε. Οι εξελίξεις των οικονομικών σου ωστόσο παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από αυταπάτες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου με βάση τις πράξεις του συντρόφου σου και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα περάσετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό βράδυ παρέα με φιλικά σας πρόσωπα και θα το ευχαριστηθείτε. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτήν την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται. Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μη διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Κι αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, η μέρα σε ενισχύει για να κάνεις μια καλή γνωριμία. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη τους και πρέπει να την αξιοποιήσεις για να του εκφράσεις όλα τα καλά σου αισθήματα. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

 

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας και προκαλούν ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Προσοχή όμως, κράτησε χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις εντάσεις. Αν είσαι μόνος, πρέπει άμεσα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο, που θα σε γοητεύσει. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Στην αισθηματική σου ζωή, ένα φιλικό πρόσωπο θα ανακατευτεί σήμερα στη σχέση σου και ίσως να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα, ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις την κατάσταση και αν νομίζεις πως είναι απαραίτητο, να απομακρυνθείς από αυτό το άτομο, για να προφυλάξεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό σήμερα να επανέλθει στη ζωή σου ένα άτομο του παρελθόντος. Αυτήν την Τρίτη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο!

 

Πηγή

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!