Ο Νοέμβριος ξεκινά με εκπλήρωση ονείρων και με παραμυθένια διάθεση αφού ο Ήλιος από το Σκορπιό , βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Είναι μία καλή ευκαιρία να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε πιο όμορφες συνθήκες γύρω μας.

 

Κριός

Είναι πολύ καλή ευκαιρία για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Ταύρος

Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή και άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.

 

Δίδυμος

Φρόντισε να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει δυσκολέψει η καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Λέων

Κράτα χαμηλότερους τόνους και απόφυγε προς το παρόν τις πολλές συναναστροφές. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

 

Παρθένος

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

 

Ζυγός

Η ευτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου, χωρίς καμία προσπάθεια, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή την οποία δεν γνωρίζεις. Αισθηματικά, φρόντισε να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη και ακολούθησε το ένστικτό σου. Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αυξήσει τον ερωτισμό σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, σήμερα οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα δεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

 

Ιχθύς

Οι πράξεις σου ήταν αποκλειστικά κάτω από δικές σου αποφάσεις και οι ευθύνες που πήρες σε δικαιώνουν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να λύσεις προβλήματα που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

 

Πηγή