Το σημερινό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, φέρνει εκπλήξεις, ευκαιρίες και αλλαγέςπάσης φύσεως που εξιτάρουν τα ζώδια της Φωτιάς -Κριοί, Λέοντες, Τοξότες- και τα ζώδια του Αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι – του 3ου δεκαημέρου!  Να αναμένεται μία νέα και μεγάλη επιτυχία!

 

Κριός

Παρασύρεσαι εύκολα από κεραυνοβόλους ενθουσιασμούς και τους ακολουθείς με πάθος μέχρι να σβήσουν. Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, αισθηματικά, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

 

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποιες απορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και θα δεις ότι με τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Δίδυμος

Πίσω από τη φαινομενική σιγουριά που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, κρύβεται μια ψυχή που έχει ανάγκη να απομονωθεί για να ηρεμήσει. Στον αισθηματικό τομέα, με τη στάση που κρατάς αυτή τη στιγμή απέναντι στον σύντροφό σου, και σε ερωτηματικά τον βάζεις αλλά και υπονομεύεις την καλή πορεία της σχέσης σου.

 

Καρκίνος

Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Αν δεν θέλεις να χάσεις το ταίρι σου, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις και μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να λυθούν οι προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Λέων

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει ό,τι καλύτερο έχει για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

 

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις την τάση να παίρνεις το πάνω χέρι, καταπιέζοντας τους γύρω σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Ζυγός

Θα δείξεις αφοσίωση και ειλικρίνεια, φτάνει να μην σε εκνευρίσουν. Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που οδηγούν συνεχώς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Στον αισθηματικό τομέα, μην δώσεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που ίσως σε εκνευρίζουν και σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

Τοξότης

Αρνείσαι να δεχτείς τον οποιοδήποτε περιορισμό και επιδιώκεις τη νίκη – και μόνο αυτήν – σε κάθε τομέα της ζωής σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως

Γίνε κυρίαρχος του παιχνιδιού και δείξε τι μπορείς να κάνεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Μπορείς να τον βοηθήσεις σε κάποια προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιχθύς

Δες τα πράγματα αισιόδοξα και η στήριξη των γύρω σου να ξέρεις ότι θα είναι καταλυτική και θα σε οδηγήσει στον δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις – άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

 

Πηγή