Το όμορφο αισθηματικό κλίμα συνεχίζεται και το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καταφέρνει να μας βοηθήσει να συνδυάσουμε κατάλληλα την λογική με το συναίσθημα! Όμορφες εξελίξεις έρχονται για την αισθηματική ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Η επικοινωνία θα σε κρατήσει όρθιο σε στιγμές ανάγκης. Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό και κυρίως με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ταύρος

Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές, αισθηματικά, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Καρκίνος

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να του δείξεις ότι προσπαθείς για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

 

Λέων

Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στον αισθηματικό τομέα, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα ώστε να περάσετε κι οι δυο καλά.

 

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που θα πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το ταίρι σου θα ήταν μια καλή ιδέα για να αποκατασταθεί η ισορροπία μεταξύ σας.

 

Ζυγός

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου και να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπεις έναν ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.

 

Σκορπιός

Προσπάθησε να θέσεις τα αρνητικά και τα επιθετικά σου συναισθήματα υπό έλεγχο. Αισθηματικά, η σημερινή μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Τοξότης

Θα γίνεις πιο μεθοδικός και οργανωτικός στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε στα αισθηματικά σου να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις, λόγω της ανασφάλειας που σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε κι εσύ να νιώσεις καλύτερα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα μονοπωλήσουν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Ιχθύς

Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως ανοίγματα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να πάνε ακόμη καλύτερα. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολύ καλά.

 

Πηγή