Ο Ήλιος κάνει σήμερα το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη και μπαίνουμε σε μία εποχή που η αισιοδοξία, η επιθυμία για διασκέδαση, δικτύωση και επαφές έχουν τώρα την τιμητική τους! Με τον Ήλιο σε αυτή τη θέση, μπορούμε με κάθε τρόπο να επεκτείνουμε την δράση μας, κυνηγώντας νέους αλλά και παλιούς στόχους!

 

Κριός

Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις την σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία οι πλανήτες σε ευνοούν.

 

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

 

Δίδυμος

Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά

 

Καρκίνος

Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι δεν θα μείνεις για πολύ έτσι γιατί θα κάνεις γρήγορα μια νέα γνωριμία.

 

Λέων

Προσοχή σε καταστάσεις που δημιουργούν αβεβαιότητα. Άφησε τους εγωισμούς και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην σχέση σου.

 

Παρθένος

Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι σου εγγυώμαι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ζυγός

Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα για να περάσεις καλά στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τα πράγματα πάνε καλύτερα γιατί είσαι σε καλό δρόμο.

 

Τοξότης

Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα είναι καλή για την σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Πηγή