Ώρα για ισορροπία με τον καλύτερο τρόπο! Ο Άρης Τρίγωνο με τον Κρόνο, μας δίνουν δυναμικότητα, αποφασιστικότητα και μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα, στην προσγειωμένη διεκδίκηση των επιθυμιών μας. Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου είναι οι πιο ευνοημένοι.

Κριός

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Η μέρα σήμερα προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου που σας απομακρύνουν μεταξύ σας.

Ταύρος

Οι θετικές εξελίξεις αλλά και ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Άφησε τους εγωισμούς γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στην σχέση σου προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες. Να κάτσεις να σκεφτείς για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς σε πράγματα και σε γεγονότα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης γιατί θα έχεις εντάσεις και λογομαχίες που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.

Λέων

Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα. Μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς. Θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα αισθήματα που έχει το ταίρι σου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θέλει να σου δώσει ευτυχία. Δες τα πράγματα από την θετική πλευρά τους.

Παρθένος

Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Ζυγός

Σήμερα για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Σκορπιός

Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αρκεί να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου με την συμπεριφορά σου ότι είσαι δίπλα του και τον καταλαβαίνεις για να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που έχει.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.
Σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου όπως ξέρεις και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Αιγόκερως

Σήμερα σε συμβουλεύω να δείξεις περισσότερη χαλαρότητα και να κάνεις σκέψεις που μόνο εφορία μπορεί να σου φέρουν.
Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει σήμερα ο σύντροφος σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.

Υδροχόος

Η περίοδος που θα ξεκινήσει από σήμερα θα είναι απίστευτη. Προετοιμάσου για να δεχτείς τα θαύματα. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Ο Άρης από τον Λέοντα θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

Ιχθύς

Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Μερικά ερωτηματικά που θα σου δημιουργηθούν σήμερα στην σχέση σου μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.