Το σεξ είναι κάτι που εκτός από το σώμα, διεγείρει και το μυαλό. Διότι κακά τα ψέματα, αν το μυαλό δεν ενεργοποιηθεί, τότε το σώμα δεν μπορεί να κάνει πολλά από μόνο του. Ο εγκέφαλος είναι αυτός που αν δε δώσει την εντολή, τότε τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Επίσης κάτι άλλο που ευχαριστεί το μυαλό και ανεβάζει τη διάθεση πάντα, είναι το φαγητό. Μας κάνει πιο ευδιάθετους και χαρούμενος και μας δίνει ενέργεια, ειδικά η ζάχαρη. Όταν το σώμα μας γευτεί κάτι γλυκό αυτόματα η ζάχαρη χτυπάει τον εγκέφαλο και ο εγκέφαλος τρελαίνεται, όπως ακριβώς και στο σεξ.

Τι γίνεται όμως όταν συνδυάζεις σεξ και φαγητό μαζί; Σεξ και ζάχαρη; Αχτύπητος συνδυασμός; Μεγαλύτερη απόλαυση; Πυρηνική έκρηξη μόνο με δύο τόσο απλά πράγματα; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Για πολλούς αποτελεί φαντασίωση, μια φαντασίωση τρελή που περιμένουν πώς και πώς να την πραγματοποιήσουν. Όλα επιτρέπονται στο σεξ. Ειδικά όταν ο άλλος τα θέλει εξίσου το ίδιο με εσένα.

Σεξ με εσώρουχα που τρώγονται, φαντάζεται κάποιος. Λιωμένη σοκολάτα για παράδειγμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από την σοκολάτα και τον άνθρωπο που θέλεις, μαζί. Σκέτος πειρασμός. Άπλωσε τη σοκολάτα στο σώμα, αργά και αισθησιακά, τρυφερά, μετά προσπάθησε να γλείψεις όλο το κορμί. Και απόλαυσέ το, κλείσε τα μάτια και νιώσε όλη την αίσθηση, τρέλανε το ταίρι σου και καν’ το να θέλει απεγνωσμένα το άγγιγμά σου, τα φιλιά σου. Όχι μόνο θα διεγείρεις το ταίρι σου αλλά και εσένα ταυτόχρονα, επειδή η φαντασίωσή σου πραγματοποιείται. Το σεξ μετά θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμένεις.

Βάλε λίγο σαντιγί, στα πιο αισθησιακά σημεία στο σώμα σου. Προκάλεσε τον άλλον να έρθει και να δοκιμάσει λίγο. Κάνε τον άλλον να μην μπορεί να αντισταθεί. Να μην μπορεί να συγκρατηθεί. Κρύος ιδρώτας να τον λούζει. Ηδονή και μόνο στη σκέψη. Ανατριχίλα στο κορμί, μόνο και μόνο που θα ακουμπάει το κορμί σου με τα χείλη. Θα τον έχεις φέρει σε οργασμό μόνο με λίγη σοκολάτα.

Αυτό που θα ακολουθήσει μετά θα είναι δέκα φορές καλύτερο από αυτό που περίμενες. Όλα γίνονται για να είναι η αποκορύφωση το κάτι άλλο. Παίξε λίγο με το μυαλό, ζήτησε βοήθεια από τη σοκολάτα και θα δεις πως η καύλα δε θα αργήσει να έρθει. Μη μένεις μόνο στα κλασικά. Κάνε πειράματα. Ρώτα τι αρέσει και τι όχι. Απλά δοκίμασε καινούργια πράγματα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ίσα-ίσα που θα κερδίσεις.

Βαλέ σαντιγί επάνω στο στήθος και μετά κατέβα πιο χαμηλά. Μετά βάλε τον άλλον ξεκινήσει να τρώει τη σαντιγί και πες του να αρχίζει να πηγαίνει πιο χαμηλά και αυτός. Και τότε ζήτα του να σου κάνει στοματικό. Πόσο πιο διεγερτικό. Πόσο απολαυστικό. Μετά θα δεις πως το σεξ δε θα έχει καμία σχέση με πριν. Ο οργασμός θα φτάσει στα ύψη. Το σεξ πρέπει να είναι απολαυστικό, δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και στο να ευχαριστείς το ταίρι σου.

Το σεξ είναι πολύ παρεξηγημένο και πολύ φοβούνται να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό σε κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση. Γι’ αυτό κάνε σύμμαχό σου οτιδήποτε νέο και απόλαυσέ το στο έπακρο.

Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή