Κυνήγησε αυτό που θέλει η καρδιά σου και κάνε και τις ανατροπές σου προκειμένου να νιώσεις καλά! Ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις, θα φέρνουν πάθος, ένταση, αλλά και πολύ ερωτισμό! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πρέπει όμως να συγκρατήσουν τα νεύρα τους!

 

Κριός

Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά, ώστε να λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν έχεις ταίρι, να περιμένεις θετικές εξελίξεις με πολύ καλές προοπτικές, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ χάρη και στον ερωτισμό σου περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

 

Δίδυμος

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην ανεχθείς καμία πίεση πριν βεβαιωθείς για την καταλληλότητα των προϋποθέσεων. Η διαίσθησή σου θα βοηθήσει αρκετά. Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να απαλλαγείς από το έντονο άγχος που έχεις.

 

Καρκίνος

Άσε τον χρόνο να ηρεμήσει τα πράγματα και αργότερα όταν επανέλθουν, κράτα αποστάσεις. Κάποια ευχάριστα γεγονότα στα αισθηματικά σου σε συνδυασμό με την καλή διάθεση που θα έχεις θα βελτιώσουν την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τον έντονο ερωτισμό που διαθέτεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο η μοναξιά σου θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να προστατέψεις τον εαυτό σου κρατώντας αποστάσεις. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου.

 

Ζυγός

Η εργατικότητα και η συνέπεια που έδειξες θα ανταμειφθούν και θα δεχτείς νέες σημαντικές προτάσεις. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν, με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός

Η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρ’ όλο που κάποια πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Τοξότης

Δείξε προσήλωση και συνέπεια και μην βιαστείς να δημοσιοποιήσεις κανένα δεδομένο πριν το εξετάσεις προσεκτικά. Αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο θα είναι καλή. Σήμερα προσπάθησε να μην εκνευριστείς, ώστε να αποφύγεις τις αντιθέσεις μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως

Ριζικές αλλαγές προβλέπονται, αγαπητέ Αιγόκερε, στη ζωή σου, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μια σταθερή και αμετάκλητη κατάσταση. Φρόντισε σου να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα υπάρξουν κάποιες περιπτώσεις που θα τις δεις με μεγάλη αισιοδοξία.

 

Ιχθύς

Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου το. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές πιθανόν να σε απομακρύνουν από κοντά του.

 

Πηγή