Ο Οκτώβριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με νέα οράματα, νέες ιδέες, αρκετή δημιουργικότητα, αλλά και πολύ ζωηρή φαντασία! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει όμορφες ειδήσεις, εκφραστικότητα, συναισθηματισμό και λόγια που αγγίζουν καρδιές! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)  του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην την αφήσεις σαν ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

 

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με πιο ερωτικό μάτι, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

 

Δίδυμος

Τα δύσκολα θα τελειώσουν σύντομα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, σήμερα πρόσεξε τα λόγια σου, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις, ειδάλλως η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.

 

Λέων

Η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις επίσης να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

 

Παρθένος

Απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα στα οποία δεν οφείλεις. Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

 

Ζυγός

Να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να αρπάξεις τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας.

 

Σκορπιός

Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά, ως προς την πραγματοποίηση των στόχων σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που παραμένει μέχρι και σήμερα στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να κινηθείς άμεσα, γιατί αυτή την περίοδο έρχεται μια καινούργια γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Οι ισορροπίες θα σου επιτρέψουν αλλαγές στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις οπτική σε κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, τις οποίες μέχρι τώρα έβλεπες μόνο αρνητικά.

 

Υδροχόος

Η κοινωνικότητά σου θα απασχολήσει τους οικείους σου, αγαπητέ Υδροχόε, το ερχόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα προσπαθήσεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Ιχθύς

Ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγεί σε άσχετα πράγματα. Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

 

Πηγή