Ερωτικά απρόοπτα και εκπλήξεις χαρίζει σήμερα το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Νέοι έρωτες, γνωριμίες και ευχάριστα ερωτικά στιγμιότυπα θα χαρίσουν μία ευχάριστη νότα περιπέτειας στην ημέρα μας! Οι ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Διδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας. Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που ίσως έχεις για το ταίρι σου. Μίλα μαζί του σε χαμηλούς τόνους, για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.

 

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις αναφορικά με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, ώστε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα προκαλέσει συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.

 

Λέων

Η διαίσθηση που σε διακρίνει θα σε γλιτώσει από κινδύνους. Στον αισθηματικό τομέα, ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα.

 

Παρθένος

Σοβαρά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια για το ζώδιό σου, απαιτώντας λύσεις. Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματά σου.

 

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επηρεαστείς από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.  Στον αισθηματικό σου τομέα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.

 

Σκορπιός

Ανανέωση, ευεξία και καλή διάθεση προβλέπονται για το ζώδιό σου – με άλλα λόγια, θα ακτινοβολείς! Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ενδέχεται – αν είσαι ελεύθερος – να κάνεις και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Τοξότης

Θα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις στον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Αιγόκερως

Μία ήρεμη συζήτηση θα δώσει τη λύση πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας.

 

Υδροχόος

Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία και μην ντραπείς να ζητήσεις τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των οικείων σου. Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.

 

Ιχθύς

Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Πηγή