Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μας βοηθά να λειτουργήσουμε δυναμικά στις πρακτικές μας υποθέσεις! Η μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσουμε τις εργασίες μας αλλά και για να νιώσουμε την ανταμοιβή από τους κόπους και τις προσπάθειες των τελευταίων μηνών.

 

Κριός

Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Κριέ, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση όλων των απαιτούμενων ικανοτήτων που διαθέτεις. Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, ώστε να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

 

Ταύρος

Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

 

Δίδυμος

Σήμερα προσπάθησε να δώσεις πιο πολύ συναίσθημα στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα μαζί σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις,

 

Καρκίνος

Μην αποσυντονιστείς από άσκοπες προκλήσεις. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

 

Λέων

Μην δείξεις αρνητική διάθεση – αντιθέτως, χαλάρωσε και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

 

Παρθένος

Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες εκτιμήσεις. Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένα και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

 

Σκορπιός

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από άλλους, ώστε να μην αλλάξεις γνώμη σύντομα Αισθηματικά, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που ίσως έχεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη να σε ευνοεί αισθηματικά, σε περιμένουν τα καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά πρέπει και να τα λες.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

 

Ιχθύς

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που η Αφροδίτη σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν τα καλύτερα.

 

Πηγή