Για όσους έχουν αστρολογική κλίση, υπάρχουν ενδεχομένως πολλοί πλανητικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο όταν πρόκειται να προγραμματίσετε τον γάμο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία για να επιλέξετε την πιο ευνοϊκή ημερομηνία, να επιβεβαιώσετε ότι είστε κοσμικά έτοιμοι για δέσμευση ή ακόμη και να επιλέξετε έναν συμβατό σύντροφο ζωής. Και μόλις πάρετε αυτές τις αποφάσεις, η επιλογή των μελών του γαμήλιου πάρτι σας είναι ένα τεράστιο βήμα. Είναι το πλήρωμα που θα είναι στο πλευρό σας καθώς θα διανύετε το συναισθηματικό οδοστρωτήρα της επερχόμενης ένωσής σας και θα γιορτάζετε αυτό το σημαντικό ορόσημο στη ζωή σας, οπότε είναι λογικό να αναρωτιέστε αν ορισμένα ζώδια θα γίνουν καλοί κουμπάροι.

 

 

Κάθε ζώδιο είναι ευλογημένο με το δικό του σύνολο δυνάμεων που μπορούν να φανούν χρήσιμα όταν είναι το δεξί χέρι του γαμπρού ή της νύφης. Για παράδειγμα, τα ρεαλιστικά ζώδια της γης είναι εξαιρετικά ικανά να βοηθήσουν στη δημιουργία σταθερών σχεδίων και να σκεφτούν την υλικοτεχνική υποδομή, ενώ τα διασκεδαστικά ζώδια της φωτιάς είναι εγγυημένο ότι θα κρατήσουν ζωντανό το πάρτι και θα κάνουν το γλέντι σας αξέχαστο. Εν τω μεταξύ, τα ευαίσθητα ζώδια του νερού θα σας προσφέρουν πάντα άφθονη συναισθηματική υποστήριξη στις δύσκολες στιγμές, ενώ τα υπερκοινωνικά ζώδια του αέρα θα συζητήσουν μαζί σας σχεδόν τα πάντα, μοιραζόμενοι μαζί σας τη στοχαστική κι αντικειμενική τους οπτική.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά ξεχωριστά ζώδια που θα μπορούσαν να γίνουν φανταστικοί κουμπάροι με βάση τα βασικά αστρολογικά χαρακτηριστικά τους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν έχετε κάποιο από αυτά στη ζωή σας:

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Aries zodiac signs make some of the best bridesmaids.

Αν θέλετε έναν κουμπάρο που ξέρει πώς να ανεβάζει την ένταση του πάρτι και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας όταν αισθάνεστε πεσμένοι, βρείτε έναν Κριό. Έχοντας ένα από αυτά τα ζώδια της φωτιάς στο πλευρό σας είναι σαν να έχετε τον προσωπικό σας τσιλρίντερ, κάτι που είναι τόσο πολύτιμο όταν αντιμετωπίζετε τις συναισθηματικές και τεχνικές πιέσεις του σχεδιασμού του γάμου. Αυτοί οι άνθρωποι με την υψηλή ενέργεια κυβερνώνται από τον Άρη, οπότε μπορείτε να περιμένετε ν’ αναλάβουν με ζήλο δράση όταν τους ζητήσετε να κάνουν κάτι και να συσπειρώσουν με ενθουσιασμό τη νυφική σας ομάδα, όταν πρέπει να γίνουν πράγματα. Φυσικά, οι Κριοί μπορεί να είναι λίγο παρορμητικοί και ξεροκέφαλοι μερικές φορές, αλλά η τάση τους να αναλάβουν την ευθύνη μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα όταν πρόκειται να τελειώσουν μια αγχωτική λίστα εργασιών. Στο τέλος της ημέρας, κανένας δε θα υπερασπιστεί περισσότερο εσάς όσο ένας κουμπάρος- Κριός.

 

 

Ταύρος  (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Taurus zodiac signs make some of the best bridesmaids.

Ως σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι διαρκώς ψυχροί Ταύροι είναι από τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους που υπάρχουν, γεγονός που τους καθιστά μια σταθερή επιλογή για όποιον αναζητά σκληροπυρηνική αξιοπιστία. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον Ταύρο ότι θα εμφανιστεί για σας όταν τον χρειάζεστε και θα απαντήσει στα φρενήρη μηνύματά σας με τη ρεαλιστική φωνή της λογικής του, ανεξάρτητα από το τι ώρα είναι. Κι ενώ η αξιόπιστη αίσθηση σταθερότητας ενός Ταύρου μπορεί μερικές φορές να κινείται στη σφαίρα του πείσματος, αυτό σημαίνει επίσης ότι ξέρει πώς να παραμένει ήρεμος και συγκεντρωμένος μπροστά στο δράμα- οπότε είναι εγγυημένο ότι θα προσφέρει κάποια προσγειωτική προοπτική σε αγχωτικές καταστάσεις. Επιπλέον, αυτά τα καλαίσθητα μωρά της γης τυχαίνει να κυβερνώνται από τον αισθησιακό κι απολαυστικό πλανήτη Αφροδίτη, οπότε μπορούν να προσφέρουν πολύτιμα σχόλια όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό ενός νόστιμου γαμήλιου μενού ή την επιλογή των πιο πολυτελών ντεκόρ.

 

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Virgo zodiac signs make some of the best bridesmaids.

Αν ψάχνετε για κουμπαράκι που είναι οργανωμένο, προσγειωμένο και ήρεμο μπροστά στο χάος, τότε οι Παρθένοι έχουν την ατμόσφαιρα που θέλετε. Αυτά τα προσγειωμένα ζώδια της γης έχουν άψογο μάτι ως προς τη λεπτομέρεια, οπότε θα φροντίσουν να μη γίνει κανένα λάθος, πράγμα που είναι υπέροχο όταν το μυαλό σας είναι σε υπερφόρτωση προσπαθώντας να ισορροπήσει ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Οι Παρθένοι είναι από τη φύση τους εξυπηρετικοί και στοχαστικοί, και τους αρέσει επίσης να εξυπηρετούν τους άλλους, οπότε είναι πάντα πρόθυμοι να δώσουν ένα χεράκι σε μπομπονιέρες της τελευταίας στιγμής ή σε γραφειοκρατικά θέματα. Κι ενώ οι Παρθένοι μπορεί να έχουν τη φήμη ότι είναι λεπτολόγοι, αυτά τα μεταβλητά ζώδια είναι στην πραγματικότητα αρκετά ευέλικτα κι ευδοκιμούν κάτω από την πίεση των απρόβλεπτων γεγονότων της ζωής. Όταν τα σχέδια αλλάζουν ή ακυρώνονται, είναι σε θέση να προσαρμόσουν τα δρομολόγιά τους και να καλύψουν τα κενά αναλόγως, χωρίς να χάσουν τον μπούσουλα, γεγονός που τους καθιστά πράγματι πολύτιμους κουμπάρους.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Libra zodiac signs make some of the best bridesmaids.

Οι κουμπάροι συμμετέχουν σε τόσες πολλές κοινωνικές πτυχές της γαμήλιας εμπειρίας: είναι μαζί σας στο νυφικό πάρτι, στο bachelorette πάρτι, στο δείπνο πρόβας, στη γαμήλια γιορτή και, φυσικά, είναι στην ταχεία κλήση στην ομαδική συνομιλία σας καθώς πλησιάζετε στη μεγάλη μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γοητευτικοί και κοινωνικά έμπειροι Ζυγοί γίνονται τόσο υπέροχοι κουμπάροι. Αυτά τα διπλωματικά ζώδια του αέρα μπορούν να τα πάνε καλά σχεδόν με όλους και θα κάνουν τα επικοινωνιακά τους μαγικά σε κάθε ομαδική συγκέντρωση για να διασφαλίσουν ότι η ενέργεια ρέει αρμονικά. Ως το ζώδιο που συμβολίζεται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί είναι γεννημένοι διαμεσολαβητές, οπότε μπορούν να διαλύσουν γρήγορα τις συγκρούσεις μεταξύ φίλων ή μελών της οικογένειας, ώστε να μη χρειάζεται να ασχοληθείτε με το δράμα. Επειδή οι Ζυγοί κυβερνώνται από τον πλανήτη της ομορφιάς Αφροδίτη, έχουν επίσης ένα εξαιρετικό μάτι κι άψογη αισθητική, οπότε συμβουλευτείτε τον Ζυγό, αν χρειάζεστε μια καλαίσθητη δεύτερη γνώμη όταν επιλέγετε ανθοσυνθέσεις, νυφικό, κοστούμι ή άλλα θέματα που σχετίζονται με τη διακόσμηση.

 

Πηγή πρωτότυπου: Bustle