nnpp

Στην προσωπική μας ζωή το πάθος πρωταγωνιστεί δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εκφράσουμε συναισθήματα και να δείξουμε με πράξεις τι σημαίνει για μας το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Ο αισθησιασμός κι ο πόθος εκφράζονται με αμεσότητα και δημιουργούν ένα έντονο σκηνικό για δύο, που μπορεί να εκτοξεύσει τα συναισθήματα στα ύψη. Ανασφάλειες και καχυποψία μένουν στο περιθώριο αφού αντιλαμβανόμαστε διαισθητικά ό,τι νιώθει ο άνθρωπός μας κι αυτό είναι αρκετό για να μην επιτρέψουμε στους φόβους να εισχωρήσουν στη σχέση.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου σήμερα, μπορείς να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που χαλάνε τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι Κριοί θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσ’ από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Η σημερινή Δευτέρα σας προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σας δε λειτουργεί σωστά για να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Από την άλλη όμως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε μια σειρά σε διάφορους τομείς που σας απασχολούν.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό! Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα δρομολογηθούν και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα σήμερα βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω σου. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν. Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα φίλε Δίδυμε, είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις, που θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δε θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα. Σήμερα το άγχος που αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό, σας έχει βγάλει από το πρόγραμμά σας και σάς έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

 

Λέων

Η σημερινή μέρα θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν. Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις σήμερα. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείς, γιατί θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα της καθημερινότητας.

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σας ήρθε ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να δείτε με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σας ευνοούν να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ, φίλε Παρθένε, που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς τη μοναξιά , μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους. Καλύτερα σήμερα, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν κι άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου.

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση κι όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου κι αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή η Δευτέρα θα είναι μία καλή μέρα για εσένα, φίλε Ζυγέ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ, οι οποίες θα σου αναπτερώσουν το ηθικό και θα σε ανανεώσουν σημαντικά. Γενικά σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια κι αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευθείς κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς με τον σύντροφό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κι αυτός από τη δική του πλευρά περνάει τα δικά του ζόρια και προβλήματα. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι. Γενικότερα σήμερα τα πάντα μπορούν να συμβούν, αν δεν είσαι προσεχτικός. Η ημέρα σε παρασύρει σε ατοπήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σου, γι’ αυτό να είσαι καλά προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις με τη λογική σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για όσα πράγματα θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει σύντροφο, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις. Ορισμένα σχέδια που έχεις σήμερα, μπορεί να μην προχωρήσουν έτσι όπως θα ήθελες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση.

 

Υδροχόος 

Σήμερα είναι καλύτερο να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των υποχρεώσεων αυτήν τη Δευτέρα. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο στο να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων σου. Γενικότερα είναι μια μέρα για σκληρή δουλειά, ανοιχτές συζητήσεις και διάθεση για ερωτισμό.

 

Ιχθύς

Η αισθηματική ζωή σου φίλε Ιχθύ, μπορεί να είναι κάπως κουραστική σήμερα, μιας κι ο σύντροφός σου θα εκφράσει τα παράπονά του και θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Να είσαι ειλικρινείς και μην προσπαθήσεις να του ρίξεις στάχτη στα μάτια.Όσο για τους μοναχικούς Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε. Τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα για εσάς σήμερα. Αδράξτε τη μέρα σας για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιες κουβέντες, ώστε να απλοποιήσετε λίγο την καθημερινότητά σας, αλλά και τις συνθήκες που σας δυσκολεύουν.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!