Η νέα αυτή εβδομάδα μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε λιγάκι πιο ώριμα τα πράγματα που αφορούν στην επικοινωνία και στις σχέσεις μας, ενώ ευνοεί εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν μια ουσιαστική αλλαγή στη ζωή τους. Καλό θα ήταν να βλέπουμε τα πράγματα λιγάκι πιο αντικειμενικά αν θέλουμε να αποφύγουμε καυγάδες λόγω του εγωισμού μας. Η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4/12 θα είναι η αρχή μιας περιόδου με πολλές αλλαγές, τις οποίες άλλοι θα φοβηθούν κι άλλοι θα τολμήσουν. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε τι εκπλήξεις επιφυλάσσουν τα άστρα!

 

 

Κριός

Αγαπητό Κριάρι μου, ορισμένα θέματα που σε απασχολούσαν θα λυθούν επιτέλους και τα σχέδιά που έχεις κάνει θα σε βοηθήσουν γενικότερα -αλίμονο αν αφήσεις κάτι στην τύχη του, αυτόν τον καιρό. Φυσικά, δε θα είσαι μόνος σ’ αυτήν την αποστολή, αντίθετα θα έχεις δίπλα σου τους αξιόπιστους φίλους σου και την οικογένειά σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες στον έρωτα, στη ζωή και τα εργασιακά σου και σχεδίασε το μέλλον χωρίς φόβο και δισταγμούς ,αφού πλέον δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Η επικοινωνία ανάμεσα σε ‘σένα και τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν θα είναι καλή, και φυσικά θα είναι ευκαιρία να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, χωρίς νεύρα και με περισσότερη κατανόηση από όλες τις πλευρές. Θα νιώσεις την ανάγκη να έχεις κοντά σου την οικογένειά σου αυτές τις μέρες κι ίσως θελήσεις να αποστασιοποιηθείς από άτομα που σου βγάζουν έναν αρνητισμό, ακόμα κι αν πρόκειται για άτομα που αγαπάς πραγματικά. Καλύτερα λοιπόν από μακριά κι αγαπημένοι.

Αυτός ο μήνας ανεβάζει τη διάθεσή σου, ενώ η σεξουαλικότητά σου είναι στο αποκορύφωμά της. Θα βρεις την ευκαιρία και τον χρόνο που χρειαζόσουν για να διορθώσεις οποιοδήποτε πρόβλημα και να γεφυρώσεις οποιοδήποτε κενό στη σχέση σου. Θες να κάνεις ευτυχισμένο το σύντροφό σου και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το πετύχεις.

Αν είσαι ελεύθερος, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μια νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Pillowfight: Άφησε τον Τοξότη να σε ταξιδέψει στον έρωτα.

Goodnight: Φυλακή μοιάζει η αγκαλιά του Παρθένου.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα καταλάβεις πως ο τρόπος που χειρίζεσαι τα πράγματα στη ζωή σου δεν έχει αποτελέσματα και πως πρέπει να αλλάξεις οπτική, προτού τα κάνεις όλα θάλασσα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να εντοπίσεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, ώστε να πετύχεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να πάρεις μια ανάσα. Προσπάθησε πάντα να διατηρείς τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Μην παραμελείς τους ανθρώπους που σε χρειάζονται, γιατί τελικά θα τους χρειαστείς κι εσύ, κι όταν θα ζητήσεις τη βοήθειά τους, ίσως να μη θέλουν να στη δώσουν. Μην ξεχνάς πως στις σχέσεις κάθε είδους, όλα είναι αμφίδρομα, οπότε μάθε να δίνεις, αν θες να λάβεις όσα επιθυμείς.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι δημιουργική και θα σε βοηθήσει να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη στον έρωτα, αφού η σχέση σου χρειάζεται μια ανανέωση κι αυτός ο μήνας γενικότερα, είναι κατάλληλος για αλλαγές. Η εβδομάδα θα είναι ρομαντική, αισθησιακή κι ο σύντροφός σου θα παίξει το ερωτικό παιχνίδι σου. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία μάλιστα να αναθερμάνετε τη σχέση σας, οπότε μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και θα ερωτευτείτε ξανά από την αρχή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αν είστε ελεύθεροι Ταύροι, η τύχη θα σας φέρει έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο στο δρόμο σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να αποφασίσετε αν θα «ρίξετε» τα στάνταρ σας, μιας και υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει σε αυτό που έχετε κατά νου. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα συνειδητοποιήσετε πως το τέλειο δεν έρχεται ποτέ, πως εσείς πρέπει να δουλέψετε με αυτό.

Pillowfight: Ο Ιχθύς βγάζει την τρυφερή σου πλευρά.

Goodnight: Τα νεύρα σου κρόσσια με το Λέων.

 

 

Δίδυμος

Αγαπητό Διδυμάκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα είσαι δραστήριος, δημιουργικός κι αποτελεσματικός σε ό,τι κάνεις, γιατί θα αποφασίσεις να είσαι ξεκάθαρος απέναντι σε όλους για όσα θες. Αν ενεργήσεις με έξυπνο και γρήγορο τρόπο και φτιάξεις ένα πρόγραμμα στο χαοτικό μυαλό σου, θα μπορέσεις επιτέλους να εφαρμόσεις σχέδια που ανέβαλες εδώ και καιρό. Μείνε μακριά όμως από συγκρούσεις και μην ρίχνεις ευθύνες σε άτομα που δεν έχουν κάνει τίποτα κακό. Μερικές φορές ο φοβισμένος και ευθυνόφοβος εαυτός σου παίρνει την απόφαση να κατηγορήσει κάποιον άλλον, δεν είναι η ώρα για τέτοια ωστόσο. Δεν καταλαβαίνω πώς προτιμάς να χαλάσεις κάποιες σημαντικές σχέσεις σου από το να κάνεις αυτό που σου αναλογεί. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προγραμμάτισε αν μπορείς ένα μικρό ταξίδι με φίλους ή η οικογένεια, θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να αποσυμπιεστείς. Θα βρεις την ενέργεια να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα. Η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου. Νέα ξεκινήματα και σχέσεις ευνοούνται και θα σε οδηγήσουν επιτέλους στην ευτυχία.

Μπορείς επιτέλους να δεις τα πραγματικά προβλήματα στη σχέση σου και ξέρεις τι  χρειάζεται να κάνεις για να απαλλαγείς από αυτά και να έρθεις ξανά κοντά με το άλλο σου μισό. Μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει γιατί ενεργείς παρορμητικά και ξεστομίζεις τα λάθος πράγματα. Να είσαι διπλωματικός και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, θα βρεις ευκολότερα λύση στα προβλήματά σας μαζί του. Αυτό θα κάνει και τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή.

Αν είσαι ελεύθερος, το να είσαι εσωστρεφής δε θα σε βοηθήσει κι επιπλέον δεν είναι και του χαρακτήρα σου. Δεν ξέρω τι σε φοβίζει τελευταία και γιατί, αλλά πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός σε προτάσεις και πιο προσιτός. Βρες τον εαυτό σου ξανά σύντομα και θα βρεις τον έρωτα.

Pillowfight: Ναι στο Λέων χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Μην το σκέφτεσαι καν, ο Σκορπιός δεν είναι ποτέ η σωστή επιλογή για ‘σένα.

 

 

Καρκίνος

Αγαπητό Καρκινάκι μου, αυτήν την εβδομάδα ευνοείται η επικοινωνία με άτομα που αγαπάς και που έχεις να δεις καιρό, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους -αν βέβαια το θες κι εσύ πραγματικά. Μπορείς εύκολα να συνεργαστείς με τους ανθρώπους γύρω σου και να βρεις λύση σε κάθε σου πρόβλημα. Η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Ο δυναμισμός που νιώθεις θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τη ζωή σου, μιας και πλέον έχεις τα ψυχικά αποθέματα για να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τους στόχους και όνειρά σου.

Οφείλεις αυτήν την εβδομάδα, κι όλο τον μήνα για να είμαι ειλικρινής, να φροντίσεις την υγεία σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Έχεις πέσει στην παγίδα της κακής διάθεσής σου κι έχεις σταματήσει να φροντίζεις τον εαυτό σου, κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα προτού να είναι αργά. Ξεκίνησε κάποιο χόμπι, κάνε τακτικά περιπάτους στη φύση, κάνε μικρά δώρα στον εαυτό σου, γιατί σε έχει πάρει από κάτω.

Αν δώσετε εσείς τα Καρκινάκια τη δέουσα αγάπη στον εαυτό σας, θα δείτε πως κι η σχέση σας θα βελτιωθεί, καθώς θα καταφέρετε να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε ‘σας και τον σύντροφό σας. Μπορείτε μαζί του ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο κι η σχέση σας να φτάσει σε άλλο επίπεδο. Από εδώ και στο εξής, μην αφήνετε τίποτα να μπει ανάμεσά σας, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο εαυτός σας ο εαυτός.

Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, φτάνει να είστε ανοιχτοί στην προοπτική του έρωτα και να μη φοβάστε τη σκιά σας. Ανοίξτε το μυαλό, τα μάτια και την καρδιά σας γιατί δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν χριστουγεννιάτικο έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Pillowfight: Ο Αιγόκερως είναι εγγύηση στον έρωτα.

Goodnight: Ούτε με συμβόλαιο δεν μπορείς να είσαι με τον Τοξότη.

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου, αυτήν την εβδομάδα παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, τακτοποιείς εκκρεμότητες και αλλάζεις ριζικά οτιδήποτε δε σε ικανοποιεί. Κι όταν λέω οτιδήποτε, εννοώ τα πάντα, από ρούχα, κούρεμα και παπούτσια μέχρι τις σχέσεις σου.  Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και όποια απόφαση πάρεις θα σε ανταμείψει, γιατί όπως ξέρεις, εκείνη ευνοεί μόνο τους τολμηρούς κι όσους ξέρουν τι θέλουν. Αντιμετώπισε κατά μέτωπο τα προβλήματά σου και μην τα αφήσεις στην άκρη με την ελπίδα πως θα βρεις λύσεις αργότερα. Τώρα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να πετύχεις όσα θες και να βρεις την ευτυχία δίπλα στα άτομα που αγαπάς και νοιάζεσαι πραγματικά. Μάθε να τα ξεχωρίζεις σύντομα, για δικό σου καλό. Φρόντισε την ψυχική και σωματική σου υγεία όσο περισσότερο μπορείς και μην κάνεις εκπτώσεις για να ευχαριστήσεις τους άλλους, πρέπει να βάζεις πάνω από όλα τον εαυτό σου. Να θυμάσαι πως αν είσαι εσύ καλά, θα μεταδόσεις την ευτυχία σου και στους ανθρώπους γύρω σου.

Η ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη αισιοδοξία κι ευημερία αφού τα πράγματα με τον άνθρωπό σου δείχνουν να εξελίσσονται θετικά όσο περνάει ο καιρός. Θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις οτιδήποτε σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να εκπληρώσεις μαζί του τα όνειρα και τους στόχους σου. Ο σύντροφός σου θα είναι θετικός στις προτάσεις σου και η διάθεση ανάμεσά σας θα είναι υπέροχη, αφού θέλετε κι οι δύο να κρατήσετε τη φωτιά αναμμένη.

Εάν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει χάρη σε μια όμορφη νέα γνωριμία που δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε μια σχέση από εκείνες που ονειρεύεσαι. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση γιατί τον τελευταίο καιρό, κάτι πάντα σε κρατάει πίσω. Ίσως νιώθεις πως δεν είσαι αρκετός, αλλά κάνεις λάθος και πρέπει να το δεις σύντομα αυτό, γιατί έχεις πολλά να δώσεις στον έρωτα.

Pillowfight: Ο Ζυγός είναι ικανός να κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή.

Goodnight: Ο Αιγόκερως είναι απλή τρέλα που δεν αντέχεις καθόλου.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Παρθένος

Αγαπητό Παρθενάκι μου, η αρχή της εβδομάδας αναμένεται να είναι ήρεμη και ευχάριστη, κάτι που χρειάζεσαι πολύ, αφού τον προηγούμενο καιρό τα έδωσες όλα για να πετύχεις τους στόχους σου. Νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και στέκεσαι γερά στα πόδια σου γιατί ξέρεις πως έχεις φέρει στα μέτρα σου σχέσεις, εργασία και φιλίες. Καταφέρνεις να απαλλαγείς από κάθε δυσκολία που σε κρατάει κολλημένο στο παρελθόν και προχωράς με θάρρος, αφήνοντας πίσω απογοητεύσεις -κυρίως στο θέμα των σχέσεών σου που σε απασχολεί αρκετά τελευταία. Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέεις σε κάνει δημοφιλή στην κοινωνική σου ζωή, και σου προσφέρει πολλές νέες και χρήσιμες γνωριμίες που μελλοντικά μπορεί να σου ανοίξουν πόρτες όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στον έρωτα.

Πρέπει να ξεκουραστείς αυτήν την εβδομάδα γιατί προς το τέλος της θα χρειαστεί να σηκώσεις τα μανίκια και να ρίξεις πολλή δουλειά για να αποδείξεις την αξία σου. Οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου αλλά και με τους φίλους σου μπορεί να περάσουν από χίλια κύματα αλλά στο τέλος θα φανεί ποιος αξίζει να μείνει δίπλα σου και ποιος όχι. Μη σε τρομάζουν οι αλλαγές, για το καλό σου θα είναι, κι εξάλλου ένα γερό ξεκαθάρισμα το χρειαζόσουν αυτόν τον καιρό. Ώρα να το κάνεις.

Οι πλανήτες σε γεμίζουν αισιοδοξία κι ενέργεια που θα διοχετεύσεις στη σχέση σου. Θες να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Είσαι ένα άτομο που γενικά δεν εκφράζει εύκολα την αγάπη του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αγαπάς πραγματικά. Αυτήν την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις όλα όσα νιώθεις, γιατί το ταίρι σου έχει ανάγκη μερικές φορές και τα λόγια, όχι μόνο τις πράξεις.

Αν είσαι ελεύθερος, θα χαρείς επιτέλους με τις εξελίξεις στον έρωτα. Οι πλανήτες σε ευνοούν, οπότε θα είναι αδύνατο να μη βρεις αυτό που ψάχνεις, φτάνει βέβαια να μην αρχίσει να σου βρωμάει το ένα και να σου ξινίζει το άλλο. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, θα το μετανιώσεις.

Pillowfight: Σκορπιός, τι άλλο;

Goodnight: Υδροχόος, πόσο μπορείς να τον αντέξεις;

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ μου, αυτήν την εβδομάδα θα είσαι πολύ δημοφιλής κι όλοι θα θέλουν να μοιραστούν λίγη από την καλή σου διάθεση κι ενέργεια. Τα αστέρια ευνοούν κι άλλους τομείς της ζωής σου, όχι μόνο τις κοινωνικές σχέσεις σου. Τα όνειρα και οι προσδοκίες σου μπορούν επιτέλους να πραγματοποιηθούν, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα και τις σχέσεις που κυβερνούν τη ζωή σου. Αξιοποίησε στο έπακρο τη θετική επιρροή  των αστεριών, για να μπορέσεις να έρθεις κοντά με ανθρώπους που έχεις απομακρυνθεί, έτσι θα ξεκαθαρίσεις και καταστάσεις μεταξύ σας, που σου προκαλούν άγχος. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να χαλάσει την καλή σου διάθεση αυτόν τον καιρό. Νιώθεις δημιουργικός κι έτοιμος να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσεις την απαραίτητη ώθηση στην καθημερινότητά και τις σχέσεις σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, δώσε του ό,τι χρειάζεται κι έτσι θα αισθανθείς να ανανεώνεσαι και να επανέρχεται η όρεξή σου για ζωή κι έρωτα.

Ο αισθησιασμός και το πάθος που νιώθεις θα βάλουν εσένα και τον σύντροφό σου σε συναρπαστικές περιπέτειες από εκείνες που δε σε πειράζει να ζεις. Η διάθεση και των δυο σας θα είναι χαλαρή και θετική, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση για τη σχέση σας. Μπορείτε μαζί, να λύσετε μικρά προβλήματα που σας ενοχλούν και να κάνετε σχέδια κι όνειρα για το κοινό σας μέλλον -γιατί και οι δύο το θέλετε πολύ.

Αν είσαι ελεύθερος Ζυγός, τα αστέρια θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό,τι θέλεις, αρκεί να κάνεις κάτι για αυτό. Μην περιμένεις να γίνει το θαύμα. Οι έρωτες δε σου χτυπούν την πόρτα ένα ωραίο πρωί, αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες και δυστυχώς και η ζωή μας δεν είναι ρομαντική comedy. Βγες και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα, φλέρταρε και κατέπληξε τα πλήθη.

Pillowfight: Ο Λέων μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου.

Goodnight: Η μιζέρια του Ιχθύ σε ρίχνει στα τάρταρα.

 

 

Σκορπιός

Αγαπητό Σκορπιουδάκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Μείνε συγκεντρωμένος στα σχέδιά σου και τίποτα δε θα μπορέσει να σταματήσει τη δυναμική σου εξέλιξη. Έρχονται πολλές αλλαγές στη ζωή σου και ενώ είναι θετικές, δεν πρέπει να ενθουσιαστείς πολύ, γιατί κάποιες από αυτές θα είναι εφήμερες και μπορεί να απογοητευτείς. Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι ομαλή όσον αφορά τις σχέσεις σου, χωρίς πολλά ξεσπάσματα. Έχεις κατασταλάξει στο τι θες και κυρίως τι χρειάζεσαι, οπότε τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα, νιώθεις ανάλαφρος και δεν έχεις τύψεις για τις αποφάσεις σου. Το προηγούμενο διάστημα είχες στο πλευρό σου άτομα που μόνο το καλό σου δεν ήθελαν και που σου έβαζαν τρικλοποδιά κάθε φορά που πήγαινες να πάρεις φόρα. Ώρα να πάρουν εκείνοι πόδι.

Η σχέση σου φαίνεται να είναι λίγο αδρανής, γιατί εσύ κι ο σύντροφός σου είστε και οι δύο εσωστρεφείς και αυτό σας εμποδίζει να έχετε μια ειλικρινή επικοινωνία, καθώς φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να πεις στο ταίρι σου τι σε ενοχλεί και τι θέλεις να αλλάξει στη σχέση σας, για να είσαι ευτυχισμένος. Έπειτα, άκουσε και τη δική του πλευρά, γιατί δεν είσαι μόνο εσύ που έχεις παράπονα. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή και θα ανάψει ξανά τη φωτιά μεταξύ σας. Όλα αυτά με την προοπτική πως δε θα αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει το πάνω χέρι βέβαια.

Αν είσαι ελεύθερος, διώξε την απαισιοδοξία που σου χαλάει τη διάθεση και μάθε να διασκεδάζεις, ακόμα κι αν είσαι μόνος. Τα αστέρια θα σου φέρουν σύντομα κάποιον νέο έρωτα που αν τον αφήσεις θα σου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο.

Pillowfight: Ζυγός, θα σου δείξει την όμορφη πλευρά της ζωής.

Goodnight: Κριός, δεν αντέχεις τις υστερίες και τις ζήλιες του. Ειρωνικό, έτσι;

 

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη μου, αυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σου με θετικό τρόπο, μάλιστα θα γίνει τόσο ξαφνικά που ούτε εσύ δε θα το πιστεύεις. Η ζωντάνια κι η δυνατή σου θέληση σε κάνουν να υλοποιήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Ακόμη, σου δίνουν περισσότερο πείσμα για να πλησιάσεις κάποια άτομα που αγαπάς και που καιρό τώρα είχες κάνει στην άκρη λόγω της σκληρής πραγματικότητας που βίωνες. Τα άστρα ευνοούν την επικοινωνία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες από την απότομη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό. Είναι λογικό να τρομάξεις γιατί εντελώς ξαφνικά αλλάζουν τα δεδομένα σου, όμως σκέψου πως σου δίνεται η τέλεια ευκαιρία να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πετάξεις στην άκρη άτομα, καταστάσεις και πράγματα που καθυστερούν την προσωπική σου εξέλιξη.

Η ερωτική σου ζωή είναι στο αποκορύφωμά της, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο αυτό που λέω. Η γοητεία κι η τρυφερότητά σου κάνουν τον σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή, ενώ κι εσύ του δίνεις την δέουσα προσοχή κι ανακαλύπτεις πτυχές του που αγνοούσες. Θες να θαυμάζεις τον σύντροφό σου κι αυτήν την εβδομάδα, θα βρεις πολλούς λόγους για να το κάνεις. Τα λεπτά κι οι ώρες που θα μοιραστείτε θα είναι υπέροχα και με λίγη θέληση μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα, με αποτέλεσμα να ανάψει ξανά η φωτιά που κόντευε να σβήσει.

Αν είσαι ελεύθερος, το Σαββατοκύριακο θα τονώσει τον αισθησιασμό σου και θα φέρει προς το μέρος σου πολλές νέες κατακτήσεις. Ίσως μία από αυτές να είναι ο έρωτας που τόσο καιρό περίμενες. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται να πάνε χαμένες.

Pillowfight: Με τον Δίδυμο δεν ξέρεις τι να περιμένεις, για αυτό τον θες τρελά.

Goodnight: Ο Αιγόκερως σου προκαλεί εκνευρισμό. Μακριά του.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή η εβδομάδα βοηθά τους ανθρώπους γύρω σου να δουν τις ικανότητές σου και να σε εμπιστευτούν περαιτέρω, ενώ ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα όσον αφορά στις σχέσεις σου και στους ανθρώπους που απαρτίζουν τον κύκλο σου. Οι πλανήτες σε κάνουν πιο θετικό κι αισιόδοξο για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου γενικότερα, ενώ είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάθε αλλαγή που σου φέρνουν τα άστρα. Αυτή η καλή διάθεση και ενέργεια θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις παραμελήσει, να βάλεις μια τελεία σε σχέσεις που δε σε γεμίζουν πια και να ξεκινήσεις άλλες που θα σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που σχεδιάζεις. Η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο και σίγουρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Οι πλανήτες αλλάζουν τα πάντα στην ερωτική σου ζωή και σπάνε τη ρουτίνα που έχει αρχίσει να σε κουράζει και να σε κάνει να νιώθεις κορεσμό. Μια κουβέντα με το ταίρι σου για το πώς μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση επιβάλλεται, αν νοιάζεσαι πραγματικά για τη σχέση σου. Οι αλλαγές που θα επέλθουν μετά από αυτήν την κουβέντα, θα είναι τόσο απολαυστικές, που επιτέλους θα αφήσεις το παρελθόν εκεί πού ανήκει και θα ζήσεις στο έπακρο το παρόν σου με το άλλο σου μισό.

Αν είσαι ελεύθερος, τα άστρα θα σε ευνοήσουν αν αποφασίσεις να κυνηγήσεις τον έρωτα. Βγες και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ο έρωτας που ψάχνεις είναι εκεί έξω κι η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να τον βρεις. Μπορεί να ξεκινήσει ως μια αναπάντεχη φιλία αυτή η σχέση, αλλά ένα είναι σίγουρο, θα σε συνεπάρει και θα αλλάξει πολλά στον τρόπο σκέψης σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα.

Pillowfight: Το μυαλό του Παρθένου σε συναρπάζει πολύ.

Goodnight: Αναρωτιέσαι αν έχει μυαλό ο Δίδυμος.

 

 

Υδροχόος

Αγαπημένο μου Υδροχοάκι, τον τελευταίο καιρό νιώθεις πεσμένος κι αν δεν το αλλάξεις αυτό, θα καταστρέψεις ό,τι έχεις καταφέρει να χτίσεις δουλεύοντας σκληρά, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών σου -κάθε είδους. Βρες τρόπο να αποκτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου έτσι κι αναγκάζεις τα άτομα που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, να σε εγκαταλείψουν, γιατί δεν μπορούν να σε βλέπουν να αυτοκαταστρέφεσαι. Μερικές φορές το να κάνεις του κεφαλιού σου δεν είναι και τόσο σωστό. Ίσως θα πρέπει να μάθεις να μιλάς για όσα νιώθεις, να ζητάς συμβουλές από εκείνους που μπορούν να στις δώσουν και να μη διώχνεις όσους θέλουν να σε στηρίξουν γιατί σε αγαπάνε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι καταλυτική για τις σχέσεις σου. Είτε θα μπουν γερές βάσεις στις σχέσεις σου με την οικογένεια, τους φίλους και το ταίρι σου είτε θα καταλήξεις μόνος.

Αν θέλεις να δεις τη σχέση σου να πετυχαίνει και να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, μάθε να βάζεις το άλλο σου μισό στη ζωή σου, στο μυαλό σου, να του λες τα συναισθήματά σου και τους προβληματισμούς σου και να το κάνεις μέρος της λύσης τους. Αν δε θες να έχεις σχέση, τότε κάνε το σωστό και αποδέσμευσε το άλλο άτομο γιατί δεν είναι δίκαιο αυτό που του κάνεις.

Αν είσαι ελεύθερος, καλά νέα: τα αστέρια θα σου φέρουν αυτό που ψάχνεις. Τα κακά νέα βέβαια, είναι πως είσαι στον κόσμο σου κι αφήνεις την μιζέρια να σε πνίγει. Ακόμη κι αν ο έρωτας της ζωής σου, σού βάλει τρικλοποδιά, εσύ θα το αγνοήσεις. Τι να πω, ίσως να αποδειχθείς άξιος της μοίρας σου, ή ίσως η τρικλοποδιά να σε ξυπνήσει. Ας ελπίσουμε πως θα συμβεί το δεύτερο.

Pillowfight: Ο Κριός μπορεί να σου φτιάξει το κέφι.

Goodnight: Με τον Καρκίνο μπορείς να νιώσεις χειρότερα απ’ όσο νιώθεις ήδη.

 

 

Ιχθύς

Αγαπητό Ψαράκι μου, αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί τις βιαστικές κινήσεις, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν. Ειδικά στον έρωτα μην κάνεις τίποτα πριν το σκεφτείς καλά, γιατί η απερισκεψία σου θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να μη φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα κι η πτώση θα είναι επίπονη. Η δημοτικότητά σου είναι αυξημένη κι αυτό σε ικανοποιεί πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφήνεις να μπαίνει στη ζωή σου οποιοσδήποτε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί και δε θέλεις να καταλήξεις να κλαις γιατί σου φέρθηκαν άσχημα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου, αλλά και σ’ όσα λες γιατί μπορούν άνετα να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους φίλους σου γιατί μετά δύσκολα θα μπορέσεις να διορθώσεις το κακό που έκανες.

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται, χάρη στην εύνοια των πλανητών, φτάνει βέβαια να μην αντιδράσεις ανώριμα σε κάποιες καταστάσεις που θέλουν σοβαρή αντιμετώπιση. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και μαζί θα ξεφύγετε από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητάς σας. Προγραμματίστε μια σύντομη απόδραση που θα σας αναζωογονήσει, το έχετε και οι δύο μεγάλη ανάγκη.

Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάτι συναρπαστικό πρόκειται να συμβεί κι ίσως φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με προσοχή. Μάθε να ξεχωρίζεις το καλό από το όχι τόσο καλό. Ποτέ μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως μερικές φορές, τα μέταλλα που αγνοείς, είναι εκείνα που κρατάνε περισσότερο. Ξέρεις τι εννοώ, ελπίζω.

Pillowfight: Με τον Καρκίνο νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή.

Goodnight: Σε ταρακουνάει με άσχημο τρόπο ο Τοξότης.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη