Μια εβδομάδα με έντονες αντιθέσεις μας περιμένει οπότε ευχόμαστε καλά μας κουράγια. Εκεί που νιώθαμε έτοιμοι να κατακτήσουμε στόχους κι ανθρώπους, ξαφνικά θα ταρακουνηθούμε ιδιαίτερα και θα χάσουμε την επαφή μας μ’ αυτά. Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα βασικά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αφήσουμε τα τερτίπια των άστρων να μας καθορίσουν. Αποφασιστικότητα και πάθος θέλει η βδομάδα για να βγει!

 

 

Κριός

Αγαπημένο Κριαράκι μου, τα πράγματα ήταν αρκετά εύκολα μέχρι στιγμής στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν θες να το παραδεχθείς. Από τώρα, όμως, αυτό θα αλλάξει και καλά θα κάνεις να δέσεις τη ζώνη ασφαλείας γιατί η διαδρομή θα είναι επικίνδυνη. Προβλήματα στις σχέσεις σου θα παρουσιαστούν από το πουθενά και θα είσαι απροετοίμαστος να τα χειριστείς σωστά, αφού ζεις στον δικό σου κόσμο, τον τέλειο, αγνοώντας επιδεικτικά ό,τι πρόβλημα παρουσιάζεται. Αν μείνεις αδρανής όμως αυτήν τη φορά, θα χάσεις τον έλεγχο, γι’ αυτό ετοιμάσου για οποιαδήποτε εξέλιξη. Μην αφήσεις την αδιαφορία σου να γίνει ο λόγος που θα χάσεις σημαντικά άτομα από τη ζωή σου.

Θα καταφέρεις να προσελκύσεις ενδιαφέροντα άτομα και με τη σωστή, ώριμη συμπεριφορά θα δημιουργήσεις σημαντικές σχέσεις για το μέλλον σου.  Να είσαι πάντα ρεαλιστής και λογικός, διαφορετικά μπορεί να κάνεις τη λάθος κίνηση, έτσι θα φαίνεται πως αδιαφορείς κι εκμεταλλεύεσαι τις ανάγκες των άλλων. Πρέπει να αναμένεις σημαντικές συζητήσεις με την οικογένειά σου, τους φίλους σου, αλλά και με άτομα στη δουλειά με τα οποία έχεις μια καλή σχέση. Τόλμησε να ρισκάρεις λέγοντας τι νιώθεις πραγματικά, αφού η τύχη σε ευνοεί αν τολμήσεις να ρισκάρεις.

Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να βρεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω το άγχος της καθημερινότητάς σου. Επικεντρωθείτε μαζί στα θετικά πράγματα και προσπαθήστε να περάσετε καλά, αντί να δημιουργείτε συγκρούσεις και προβλήματα χωρίς λόγο.

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν θα αλλάξεις τη ζωή σου με το να είσαι τόσο κλειστός. Αν αλλάξεις στάση και γίνεις πιο προσιτός, μπορεί να βρεις την αγάπη που αναζητάς.

Pillowfight: Υδροχόος, κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν.

Goodnight: Παρθένος, βαριέσαι τρομερά.

 

 

Ταύρος

Αγαπητό Ταυράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ειδικά στον έρωτα, οι οποίες μπορούν να καθορίσουν το μέλλον σου, αρκεί να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Σχεδίασε προσεκτικά κάθε σου κίνηση πριν ενεργήσεις, γιατί οι επιλογές σου τώρα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μείνε πιστός στις αξίες σου και μην συμβιβάζεσαι, αλλά κράτα μάτια κι αυτιά ανοιχτά γιατί αν δεν νιώσεις τις ανάγκες των άλλων, δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένειά σου, ειδικά το Σαββατοκύριακο, αφού όταν ανοίγεις το στόμα σου λες πράγματα με τον λάθος τρόπο. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ τεταμένη κι, αν δεν μπορείς να ελέγξεις τον θυμό σου, ίσως πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις, πριν πεις πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα. Μην παραμένεις αδρανής και μην αναβάλλεις την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που αγαπάς και σε αγαπάνε. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να βρεις τρόπους ώστε να έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχεις απομακρυνθεί λόγω εγωισμού.

Η ερωτική σου ζωή θα είναι γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις αυτήν την εβδομάδα. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου και μην λες ή κάνεις πράγματα που δεν εννοείς, μόνο και μόνο επειδή νιώθεις θυμωμένος. Βρες άλλους τρόπους να διοχετεύσεις αυτήν την υπερένταση που νιώθεις. Μην φοβηθείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα εκείνα που σου προκαλούν αυτό το θυμό γιατί με το να τσακώνεσαι μαζί του, δε θα κερδίσεις απολύτως τίποτα.

Αν είσαι μόνος, βγες έξω και διασκέδασε με τους φίλους σου. Αντί να νιώθεις μοναξιά, επωφελήσου από την κατάστασή, έτσι θα νιώσεις ελεύθερος και θα διασκεδάσεις. Τα άστρα ευνοούν νέες γνωριμίες αυτήν την εβδομάδα και δεν αποκλείεται μία από αυτές, να φέρει τη μεγάλη αλλαγή που περιμένεις, στην ερωτική σου κατάσταση.

Pillowfight: Ο Ιχθύς σε ηρεμεί κι αυτό που χρειάζεσαι, είναι ηρεμία.

Goodnight: Νεύρα ο Τοξότης, νεύρα κι εσύ.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σου φέρει αρκετά προβλήματα και απροσδόκητες καταστάσεις που θα σε ταράξουν αρκετά. Οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται και κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τις ανάγκες σου και τα θέλω σου γιατί τους βολεύει να τα αγνοούν. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου για να κρίνεις καλύτερα πρόσωπα και γεγονότα πριν δράσεις, αλλά μη μείνεις αδρανής αυτήν τη εβδομάδα. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία για να κάνεις ένα τελικό ξεκαθάρισμα πριν το νέο έτος. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για κάθε κατάσταση κι από εκεί κι έπειτα, θα πρέπει να δράσεις ανάλογα, με ωριμότητα.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιεστική λόγω ξαφνικών προβλημάτων που θα προκύψουν στις σχέσεις σου, ειδικά στις ερωτικές κι οικογενειακές. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτείς τι θέλεις από τη ζωή και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Τα οικογενειακά θέματα δεν πρέπει να σε απασχολούν περισσότερο από τα ερωτικά,  ούτε να σου χαλάνε τη διάθεση, γιατί είναι αυτά που μπορούν να λυθούν ευκολότερα με λίγη προσοχή, φτάνει να ακούσεις προσεκτικά τι λένε οι άνθρωποι που σε αγαπούν.

Τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα στη σχέση σου αυτές τις μέρες. Η πίεση και η ένταση μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά ή να αντιδράσεις με λάθος τρόπο, προκαλώντας μεγαλύτερη σύγχυση απ’ όσο θα έπρεπε. Να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι λογικά, διαφορετικά μπορεί να καταλήξεις να καταστρέψεις τη σχέση σου χωρίς λόγο. Κάνε μια ανοιχτή, ώριμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, θα σας ικανοποιήσει και τους δύο.

Εάν είσαι ελεύθερος, μην περιμένεις ότι τα πράγματα θα συμβούν αυτόματα. Άλλαξε τρόπο σκέψης και τρόπο προσέγγισης του έρωτα, βγες εκεί έξω και διεκδίκησε αυτό που θέλεις, διαφορετικά δυστυχώς θα παραμείνεις μόνος σου για πολύ ακόμα. Δεν είναι καιρός για δειλίες κι ο έρωτας θέλει ρίσκο, δεν πρέπει να φοβηθείς να πάρεις μερικά.

Pillowfight: Λέων, ρίσκαρε για εκείνον κι αυτός θα ρισκάρει για σένα.

Goodnight: Ο Σκορπιός δεν ρισκάρει να σε πλησιάσει καν.

 

 

Καρκίνος

Αγαπητό Καρκινάκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε προβλήματα που αφορούν τη δουλειά σου, αφήνοντας την άκρη την προσωπική σου ζωή. Κακώς θα σου πω εγώ γιατί τότε είναι που θα συνειδητοποιήσεις πολλά για τα άτομα στη ζωή σου, ειδικά για εκείνα στην προσωπική σου ζωή. Θα πέσεις από τα σύννεφα μάλλον απότομα, αντιμετωπίζοντας την ανάγκη να πάρεις κάποιες πολύ κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον και τις σχέσεις σου αυτές. Το καλό είναι πως η επικοινωνία ευνοείται και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου. Το κακό είναι πως μπορεί να μη χρησιμοποιήσεις σωστά αυτήν την καλή επικοινωνία και κάτι να στραβώσει για τα καλά, με αποτέλεσμα να βρεθείς πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Γενικότερα, σε κάθε είδους σχέση,  θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να μιλήσεις με τα άτομα τα οποία νοιάζεσαι, ώστε να βρείτε μαζί τρόπους να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας κρατάει σε απόσταση. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις και να είσαι ειλικρινής γιατί θα εκτιμηθεί πολύ. Θα πετύχεις τους στόχους σου όσον αφορά στις σχέσεις σου και σίγουρα, θα φύγει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος.

Αν είσαι σε σοβαρή σχέση, έχεις καταφέρει να βρεις μια ορισμένη ισορροπία με το ταίρι σου, μετά από πολλή προσπάθεια. Κάνε ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις αυτήν τη θετική διάθεση μεταξύ σας και μην αφήσεις καμία απροσδόκητη εξέλιξη να διαταράξει την καθημερινή σου ηρεμία. Δεν έχουν πολλοί αυτό που έχεις, γι’ αυτό μην το αφήσεις να πάει χαμένο.

Αν είσαι ελεύθερος, μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανούσια φλερτ. Εστίασε στο να βρεις μια σοβαρή σχέση. Ίσως ακόμη και να επαναφέρεις στη ζωή μια παλιά, ημιτελή αγάπη. Θα νιώσεις τον αισθησιασμό σου να αυξάνεται και θα προσελκύσεις άτομα εξαιτίας  της θετικής και αγαπησιάρικης αύρας σου.

Pillowfight: Η σταθερότητα του Αιγόκερου σε κάνει να νιώθεις καλά.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Υδροχόο που βρίσκεται παντού εκτός από κοντά σου.

 

 

Λέων

Αγαπημένο Λιονταράκι μου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κάνεις υπομονή για να αντιμετωπίσεις ζητήματα που νόμιζες ότι είχες λύσει οριστικά, αλλά τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Οι σχέσεις σου σε τυραννάν λιγάκι, αλλά φταις κι εσύ γιατί αφήνεις στη μέση συζητήσεις χωρίς να έχεις λύσει ουσιαστικά τα προβλήματά σου. Να που τώρα πρέπει να ασχοληθείς πάλι μαζί τους κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις λυπημένος και κουρασμένος. Πρέπει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και με σκληρή δουλειά, να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε ενοχλεί, ακόμα κι αν πρόκειται για άτομα με τα οποία είσαι καιρό μαζί τους. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω και να σχεδιάσεις το μέλλον σου με καθαρό μυαλό.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να περιμένεις κάποια σύγχυση και συναισθηματική αστάθεια. Δεν προσέχεις καθόλου τον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να νιώθεις μονίμως ότι χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους κι από όλα για να μπορέσεις να σκεφτείς λογικά τι χρειάζεσαι. Στο τέλος φυσικά θα χρειαστεί να απομακρύνεις όσα δε χρειάζονται. Αυτή η μικρή απομόνωση ίσως να σου φαίνεται περιττή αλλά μόνο έτσι θα καταλάβεις ποιος νοιάζεται για σένα πραγματικά.

Εάν είσαι σε σχέση, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και να χτίσετε μαζί μια νέα, πιο γερή βάση για τον δεσμό σας. Η στασιμότητα δεν κάνει καλό σε κανέναν σας και αν δεν δράσετε, μαζί, πολύ σύντομα θα δείτε τη σχέση σας να φθείρεται ενώ άνετα μπορείτε να τη σώσετε από τώρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε χρόνο οι δύο σας, χωρίς παρεμβολές από καλοθελητές.

Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις λάθος και να αναθεωρήσεις τη στάση σου, για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να καταφέρεις να  βγεις εκεί έξω και να βρεις το θάρρος που χρειάζεται για να ψάξεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις ο εαυτός σου ξανά.

Pillowfight: Ο Ζυγός είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτόν τον καιρό.

Goodnight: Δεν αντέχεις την υπερκινητικότητα του Διδύμου.

 

 

Παρθένος

Αγαπητό Παρθενάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα δώσει οριστικό τέλος σε προβληματικές καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά θα πρέπει να βάλεις το χεράκι σου κι εσύ, λαμβάνοντας σκληρές αποφάσεις όσον αφορά στις σχέσεις σου και το μέλλον. Τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν τώρα με επιτυχία και θα μπορέσεις να ασχοληθείς με νέα χόμπι και ενδιαφέροντα που θα ξεκουράσουν λίγο το μυαλό σου, αλλά και θα σε ευνοήσουν μελλοντικά. Κάποιες νέες γνωριμίες θα φέρουν έναν αέρα αλλαγής στα αισθηματικά σου ενώ οι συμπεριφορές κάποιων δικών σου ανθρώπων που σε προβλημάτισαν, θα ξεκαθαρίσουν για τα καλά.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, οπότε μην φοβάσαι να πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις που αφορούν στις σχέσεις σου γιατί όσο το καθυστερείς, τόσο το χειρότερο θα είναι. Οι καθημερινές συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σου δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία σου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις μια απόσταση όλη την  εβδομάδα, για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου. Είναι καλύτερα μερικές φορές να μην αφήνεις κανέναν κοντά σου, γιατί πάνω στα νεύρα σου θα πεις πράγματα που δεν εννοείς. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με άτομα που αγαπάς.

Τα προβλήματα στη σχέση σου δείχνουν να τελειώνουν επιτέλους. Άφησέ τα στο παρελθόν και σταμάτα να ανατρέχεις εκεί ξανά και ξανά, γιατί αυτό θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες ανούσιες μάχες με το ταίρι σου. Εστιάστε κι οι δύο στα θετικά πράγματα και στο παρόν της σχέσης σας και μην αγχώνεστε για το μέλλον. Κάντε μια νέα αρχή και ανάψτε ξανά τη φλόγα μεταξύ σας γιατί αυτό έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή.

Αν είσαι ελεύθερος μην υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου και μάθε να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχουν να σου προσφέρουν οι άλλοι. Εξάλλου, είσαι σίγουρος κι εσύ ότι μπορείς να δώσεις όλα όσα ονειρεύονται εκείνοι;

Pillowfight: Καρκίνος, πίστεψέ με, αυτό σου χρειάζεται.

Goodnight: Αυτό που δεν σου χρειάζεται, είναι η παράνοια του Υδροχόου.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή, καθώς έχεις τεράστια ανάγκη για τρυφερότητα και ρομαντισμό γιατί η πραγματικότητα σου την έχει βαρέσει πολύ άσχημα. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείς στις λύεις κάποιων προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και σε έχουν κάνει να ξεσπάς τα νεύρα σου όπου βρεις. Εξαιτίας αυτής της νευρικής συμπεριφοράς σου, σχέσεις με φίλους και συναδέλφους έχουν φτάσει στην άκρη του γκρεμού και δε θέλουν πολύ για να πέσουν.

Δώσε βάση στην οργάνωση της καθημερινότητάς σου αυτές τις ημέρες γιατί οφείλεις να βρεις χρόνο για σένα και τα άτομα που αγαπάς. Έχεις το κακό συνήθειο ή να εστιάζεις σε ένα πράγμα μόνο ή να προσπαθείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να χάνεις τον στόχο και να μην μπορείς να ανασάνεις από τον πανικό που σε πιάνει. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, να είσαι σίγουρος πως δεν θα στην αρνηθεί. Η σχέση σου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να δεις πού βρίσκεστε με τον σύντροφό σου και που έχετε σκοπό να φτάσετε. Όταν έχεις ξεκάθαρη άποψη, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα κάνεις τις σωστές κινήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σου με το ταίρι σου. Να είσαι προσεκτικός και να σκέφτεσαι λογικά. Μην ξεχνάς πως οι υπερβολές δεν ευνοούν ποτέ κανέναν.

Αν είσαι ελεύθερος, το πάθος και η γοητεία σου θα είναι ορατά στους γύρω σου, οι οποίοι θα σε πλησιάσουν αναζητώντας νέες περιπέτειες. Το θέμα είναι εσύ να αποφασίσεις αν θες κάτι εφήμερο για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου ή αν ψάχνεις για κάτι πιο μόνιμο, αφού η μοναξιά δεν είναι η καλύτερή σου φίλη.

Pillowfight: Ένας Τοξότης σου χρειάζεται για να σε παρασύρει.

Goodnight: Στασιμότητα και βαρεμάρα με τον Ταύρο.

 

 

Σκορπιός

Αγαπημένο Σκορπιουδάκι μου, αυτήν την εβδομάδα, θα φορτωθείς με πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις και το πρόβλημα δεν είναι αν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα, αλλά αν έχεις το κουράγιο να ασχοληθείς αφού πλέον συναισθηματικά, είσαι εξουθενωμένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς όλα μαζί, όσο δυνατός κι αν είσαι. Χαλάρωσε, μείνε ήρεμος και ασχολήσου με ένα θέμα τη φορά. Μην αφήσεις τη βιασύνη και την επιπολαιότητα να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Συναισθηματικά είσαι σε μια ευάλωτη φάση και χρειάζεσαι χρόνο για να καλύψεις το κενό στη ζωή σου, ενώ οι υπόλοιπες υποχρεώσεις σε πιέζουν. Ανεπίλυτα ζητήματα από το παρελθόν θα αναδυθούν ξανά αυτήν την εβδομάδα. Οι σχέσεις σου θα περάσουν από σαράντα κύματα και λίγες θα είναι εκείνες που δεν θα πνιγούν. Φρόντισε την ψυχική σου υγεία γιατί είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις. Μη φοβηθείς να μιλήσεις για όσα νιώθεις, με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Τον τελευταίο καιρό, εσύ κι ο σύντροφός σου είστε απόμακροι, λόγω των απαιτήσεων και του άγχους της καθημερινότητάς σας. Αν συνεχίσετε έτσι, το τέλος θα έρθει πιο σύντομα απ’ όσο περιμένετε. Αν θέλετε να το αποφύγετε, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσετε ο ένας στον άλλον και να αλλάξετε τα πράγματα.

Αν είσαι ελεύθερος, το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μία ακόμη ευκαιρία σε μια σχέση που δεν προχώρησε ποτέ. Κι ενώ σου ακούγεται εύκολο, δεν θα είναι, γιατί στην προσπάθειά σου να μη νιώθεις μόνος, μπορεί να πάρεις λάθος απόφαση.

Pillowfight: Δεν κάνεις ποτέ λάθος με έναν Παρθένο.

Goodnight: Ο Υδροχόος μπορεί να γίνει το μεγαλύτερό σου λάθος.

 

 

Τοξότης

Αγαπημένο Τοξοτάκι μου, αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες θα σου δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης και δυναμισμού σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά θα σε απογειώσουν στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα. Θα απολαύσεις νέες γνωριμίες και θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέα σχέδια και ξεκινήματα. Μια νέα, συναρπαστική ερωτική πρόκληση θα τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου, ακόμα κι αν προέρχεται από μια ήδη υπάρχουσα σχέση κι όχι από κάτι καινούργιο. Νέα ξεκινήματα έρχονται κι εσύ θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αδράξεις κάθε ευκαιρία. Φρόντισε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου στην προσπάθειά να νιώσεις όλα εκείνα τα συναισθήματα που θες. Η υγεία σου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο τη δεδομένη στιγμή γι’ αυτό μην τρέχεις, όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Οι σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας και με φίλους πέρασαν μια μικρή κρίση αλλά μην φοβάσαι, όλα πλέον είναι στο παρελθόν και μπορείς να ανασάνεις λιγάκι πιο ελεύθερα. Έτσι, παρεξηγήσεις και καυγάδες ξεχνιούνται, η συντροφικότητα κι η αγάπη είναι αυτές που θα μείνουν στο τέλος.

Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και το πάθος κι ο αισθησιασμός σου θα σε οδηγήσουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Θα είσαι πολύ ελκυστικός και γοητευτικός με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να σου αντισταθεί, κι εσύ θα παίξεις το παιχνίδι του έρωτα με όλο σου το πάθος. Αν είσαι σε σχέση, τότε σίγουρα θα αναζωογονηθεί και θα έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό, αφού έχεις βάλει σκοπό να το τρελάνεις και να μην μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε εκτός από σένα. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα νέο, συναρπαστικό άτομο που θα σε εξιτάρει αρκετά και θα σκεφτείς να σοβαρευτείς. Θα μπορούσε να είναι κάποιος από τον φιλικό σου κύκλο που θα εκφράσει ξαφνικά τα συναισθήματά του για σένα.

Pillowfight: Σου αρέσει να σε περιποιείται το Λιοντάρι, όσο του αρέσει να το θαυμάζεις.

Goodnight: Δεν υπάρχει το παραμικρό που να σου αρέσει στον Ταύρο.

 

 

Αιγόκερως

Αγαπητό Αιγοκεράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις πολύ δυναμικός και θα πάρεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου, που ενώ θα σε τρομάξουν αρχικά, στο τέλος θα σε ανταμείψουν. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς στους προσωπικούς στόχους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τους πετύχεις. Το Σαββατοκύριακο όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τομέα των οικονομικών σου και να ελέγχεις τις δαπάνες σου, ειδικά όταν ξοδεύεις για άτομα που θες να εντυπωσιάσεις. Ίσως καταλάβεις πως προσπαθείς να τους πλησιάσεις με λάθος τρόπο. Κάτι νέο πρόκειται να ξεκινήσει στα ερωτικά σου και έχει εξαιρετικές διαστάσεις, αφού είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, θα ανοίξει ένας όμορφος δρόμος. Θα έρθουν κάποιες αλλαγές που καλά θα κάνεις να υποδεχτείς με χαρά, γιατί τις χρειάζεσαι ώστε να πάρεις ξανά τα πάνω σου. Η δουλειά μπορεί να έχει απαιτήσεις από σένα, αλλά μην αγνοείς τις ανάγκες σου γιατί θα το μετανιώσεις.

Απροσδόκητες εξελίξεις θα αλλάξουν την ερωτική σου ζωή. Δέχεσαι μεγάλη πίεση λόγω αρκετών προβλημάτων κι αυτό σε εμποδίζει να χειριστείς σωστά τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Μείνε ήρεμος και συγκεντρωμένος, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτήν τη στιγμή είναι να ζητήσεις βοήθεια από το άλλο σου μισό, να κατανοήσεις τι θέλει και τι χρειάζεται και μαζί να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα ευνοήσει εσάς και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια σειρά τις προτεραιότητές σας.

Αν είσαι ελεύθερος, τα άστρα θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και μαζί θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, αρκεί να μη φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Pillowfight: Η ηρεμία του Καρκίνου είναι το καλύτερο γιατρικό.

Goodnight: Σου προκαλεί εκνευρισμό ο Ιχθύς.

 

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε μου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να έχεις πίστη στις ικανότητές σου  να σταθείς στα πόδια σου και να μη φοβηθείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου την κατάλληλη στιγμή. Ήρθε η ώρα να πεις όσα θέλεις κι αναβάλεις εδώ και καιρό. Πάρε ρίσκα και πρωτοβουλίες και θα ανταμειφτείς στο μέλλον. Θα έχεις καλή διάθεση και θα προσπαθήσεις να φέρεις την ευτυχία στη ζωή σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος θα διευρυνθεί και κάποιος από τους γνωστούς σου μπορεί να εξελιχθεί σε ταίρι σου κι όλο αυτό να οδηγήσει σε μια συναρπαστική σχέση. Προσπαθήστε να μην είσαι τόσο ανοιχτός με όποιον γνωρίζεις και εμπιστέψου μόνο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους. Δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται, μερικοί έχουν κακές προθέσεις κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Μην αποκαλύπτεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου σε κανέναν που δεν εμπιστεύεσαι πραγματικά, και θ’ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η ερωτική σου ζωή πρόκειται να βελτιωθεί σημαντικά κι αυτό θα κάνει εσένα και τον σύντροφό σου ευτυχισμένους και θα σας φέρει πιο κοντά. Αφήστε την αγάπη σας να σάς παρασύρει και να σας ανεβάσει στα ουράνια και μη φοβηθείτε να δείξετε αφοσίωση ο ένας στον άλλο. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και σχεδιάστε μια σύντομη αλλά αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητά σας, μακριά από ανθρώπους που νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα τι πραγματικά χρειάζεστε.

Αν είσαι ελεύθερος, τα αστέρια σε ευνοούν φέρνοντας στο δρόμο σου νέες γνωριμίες και γοητευτικούς ανθρώπους. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά αν θέλεις να βρεις την αγάπη που λαχταρούσες πάντα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιο άτομο που θεωρείς ότι δε σου ταιριάζει αισθητικά, γιατί μπορεί να εκπλαγείς αν το γνωρίσεις και να χάσεις μια ευκαιρία άδικα.

Pillowfight: Ο Δίδυμος είναι το άλλο σου μισό. Τι άλλο να σου πω.

Goodnight: Κανένα κοινό στοιχείο με τον Παρθένο. Κανένα όμως.

 

 

Ιχθύς

Αγαπητό Ψαράκι μου, αυτή η εβδομάδα έχει πολύ καλούς σκοπούς για σένα, φτάνει να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα και την απαισιοδοξία που σε πιάνει και σε κλείνει στο καβούκι σου. Θα νιώσεις σίγουρος και δυνατός αν πιστέψεις στις ικανότητές σου. Με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό αυτόν, μπορείς να βγεις εκεί έξω και να κυνηγήσεις το όνειρό σου, κλείνοντας παλιές υποθέσεις και βάζοντας στόχο να ξεκινήσεις κάτι νέο κι ουσιαστικό, στον έρωτα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο ευάλωτος κι ανήσυχος, αλλά μην αφήσεις αυτήν την εναλλαγή της διάθεσης να σε ρίξει. Θα είναι προσωρινό αυτό το μπάχαλο που θα νιώσεις. Η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί από μια σημαντική εξέλιξη στα ερωτικά σου που θα σε κάνει να δεις τη ζωή αλλιώς. Ίσως αυτό χρειάζεσαι κιόλας, κάτι που να σε κάνει να διαγράψεις ό,τι ήξερες πάνω στον έρωτα και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με άλλη διάθεση. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους αδέσμευτους γιατί και οι δεσμευμένοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν τρόποι η σχέση σας από καλή να γίνει απίθανη.

Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται κάθε λεπτό. Η σχέση σου σταδιακά γίνεται αυτήν που πάντα ήθελες και σου χαρίζει στιγμές γεμάτες αγάπη κι ερωτισμό. Κι όμως, θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα να σκεφτείς αν εσύ, καλύπτεις τις ανάγκες του συντρόφου σου όπως καλύπτει εκείνος τις δικές σου.

Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία κι ο αισθησιασμός σου θα προσελκύσουν πολύ κόσμο. Μπορείς να βρεις να βρεις το ταίρι που αναζητάς καιρό τώρα, φτάνει να αποφασίσεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις αλλά κυρίως, αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά.

Pillowfight: Μόνο ο Καρκίνος μπορεί να σε νιώσει πραγματικά.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Ζυγό. Ούτε εκείνος, εσένα.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη