Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας, κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Μας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή και να δρομολογήσουμε υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια. Είναι σημαντικό να εκδηλώσουμε συναισθήματα και σκέψεις με μετριοπάθεια καθώς πιθανές υπερβολές και εγωκεντρισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα. Απαραίτητο είναι επίσης να μην επιτρέψουμε σε δυσκολίες και συντηρητικές συμπεριφορές να οδηγήσουν σε συναισθηματική αποστασιοποίηση στη σχέση. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις από σημαντικά προβλήματα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δίνοντας την ευκαιρία τόσο στον εαυτό μας όσο και στο ταίρι μας να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η μέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι περιμένεις. Ευτυχώς για σένα, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό στόχο.

 

Ταύρος

Σήμερα έχεις τόση δυναμικότητα και ζωντάνια, φίλε Ταύρε, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πολλά από αυτά που έχεις προγραμματίσει θα τα καταφέρεις εξαιρετικά. Προσπάθησε να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς. Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν σε τι στάδιο βρίσκεστε.

 

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες και να κάνεις όλα εκείνα που σε περιμένουν εδώ και καιρό. Όταν αρχίσεις να κλείνεις τις υποχρεώσεις σου, η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Ακόμα, μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις με τον σύντροφό σου όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μη μείνεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Ακόμα, καλό θα ήταν να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες της καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Η σχέση που διατηρείς έχει πολλές πιθανότητες να σταθεροποιηθεί, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σού είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δε σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, οι ικανότητές σου είναι πολλές και καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να περάσεις όμορφα με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις γκρίνιες και εντάσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποια καλή γνωριμία σάς περιμένει.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα δε σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά πιο θετικός και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις. Η σχέση σου είναι σε καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα με το ταίρι. Κι αν η μοναξιά σε παιδεύει ακόμη, η ημέρα είναι ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

 

 

Ζυγός

Σήμερα Ζυγέ μου, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκες λύσεις. Αν σε ταλανίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάποιες καλές ειδήσεις που θα έρθουν. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δε σε αφήνουν να λύσεις βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις προηγουμένως τακτοποιήσει τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Βάλε ένα πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι ότι δε θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους και να φλερτάρεις το πρόσωπο που θα σου κάνει κλικ.

 

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Ωστόσο, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και το αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς και το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου το για να κάνεις πράγματα για σένα.

 

Αιγόκερως

Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό, θα φέρουν στη ζωή σου αρκετές θετικές αλλαγές, που θα τονώσουν τη διάθεσή σου και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν και να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, κάτι που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει. Κάποιες θετικές εξελίξεις έρχονται σήμερα στη ζωή τόσο των αδέσμευτων όσο και των δεσμευμένων Αιγόκερων, που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν το κέφι. Περάστε τη μέρα σας μακριά από σκοτούρες και έγνοιες και απολαύστε ένα ξεκούραστο βράδυ, παρέα με φίλους και το έτερον ήμισυ.

 

Υδροχόος

Μέρα με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο αν είσαι υπομονετικός και ήρεμος. Θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Η περίοδος για τη σχέση σου είναι θετική, παρ’ όλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις τη ζωή σου όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείς.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου, θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός, αποφεύγοντας τις ακρότητες. Στα αισθηματικά σου, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου, θα μπορέσεις να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

 

Πηγή