Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πρωταγωνιστεί σήμερα και ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Η αισθηματική μας ζωή έχει τον πρωταρχικό ρόλο, καθώς τα συναισθήματα εντείνονται και είναι έκδηλη η ανάγκη για πάθος και απόλυτη συγχώνευση στις σχέσεις. Σημαντικός παράγοντας είναι η έλξη και η επιθυμία για ένα δεσμό όπου το απόλυτο δέσιμο κυριαρχεί. Το συναίσθημα εκφράζεται με μοναδικό και θετικό τρόπο και δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα που μπορεί να οδηγήσει στην αποθέωση της αισθηματικής μας ζωής.

 

 

Κριός

Η θετική όψη ημέρας σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, φίλε Κριέ. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μια ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, οι σημερινές συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα σε φέρουν πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής απέναντί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η προσωπικότητα σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για κάποιες προβληματικές καταστάσεις μεταξύ σας. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας για να περνάτε καλύτερα. Μη χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με τον σύντροφό σου και με ήπιους τόνους να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις μέσα από τη συζήτηση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, με κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Παρθένος

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα, φίλε Παρθένε, και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Όσο για σένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι στο χέρι σου να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

 

Ζυγός

Σήμερα το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή Πέμπτη για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσά σας για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, τα φλερτ -μέσω διαδικτύου- δε θα λείψουν!

 

Σκορπιός

Σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να περάσεις ευχάριστα με το δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από τη στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου στο πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

 

Τοξότης

Σήμερα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δε θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο ένα χωρισμό, που σίγουρα δε θέλεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε κοινωνικός σήμερα και δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

 

Ιχθύς

Οι αστρολογικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

 

 

Πηγή