Η Ελένη Βαλαβάνη μιλάει για τον εθισμό στον πόνο. Δες όλο το άρθρο εδώ!

dfggf

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε ό, τι αφορά οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε σε αυτά βάζοντας γερές βάσεις στη ζωή μας. Οι οικονομικές δυσκολίες μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

 

Κριός

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική συμπεριφορά σε ό,τι λέει ο σύντροφός σου. Για εσένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, κάποιο άτομο που θα εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα πιστεύω σου, αλλά και τη διάθεσή σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν το μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, η σημερινή Κυριακή λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ό,τι μπορείς για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, αξιοποίησε τη μέρα για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Για εσένα, φίλε Παρθένε, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και μη στεναχωριέσαι άδικα, γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός

Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους του ζωδίου. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας.

 

Σκορπιός

Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις!

 

Τοξότης

Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στην ζωή σου και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν θέλετε να δεσμευτείτε.

 

Αιγόκερως

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφο σας και θα μιλήσετε για τα όνειρά σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει. Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο, όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώσει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δε σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματά σου και ανάλογα με την αντίδρασή του, θα πράξεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα σου χαρίζει μια ισορροπημένη ψυχολογία, καθώς αναζητάς την ηρεμία και τη χαλάρωση στην αισθηματική σου ζωή. Οπότε, φρόντισε να έχεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε σκοτίζει και να αφιερωθείς σε εκείνο. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο.

 

Πηγή