Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες διαμορφώνει τη διάθεσή μας επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Γεγονός είναι ότι η διάθεσή μας μεταβάλλεται με ευκολία καθώς η κακοκεφιά και η απαισιοδοξία μπορεί να κυριαρχήσουν. Απαραίτητο είναι να εκτονώσουμε την ενέργειά μας μέσω της τέχνης και της δημιουργίας, ώστε να δούμε κάθε κατάσταση που μας απασχολεί με απόλυτο ρεαλισμό.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η μέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι περιμένεις. Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

 

Ταύρος

Σήμερα έχεις δυναμικότητα και ζωντάνια, φίλε Ταύρε, και έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα κάνεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς. Οι αλλαγές που θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν σε τι στάδιο βρίσκονται.

 

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις με τον σύντροφό σου όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! Δώσε μια ευκαιρία σε εκείνους που σε πολιορκούν εδώ και καιρό!

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις. Πρέπει να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες, έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου. Η σχέση που διατηρείς έχει πολλές πιθανότητες να σταθεροποιηθεί, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σού είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δε σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, οι ικανότητές σου είναι πολλές και καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από κάποιες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς να περάσεις όμορφα με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις τη γκρίνια να σου χαλάσει τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί κάποια καλή γνωριμία σάς περιμένει.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η μέρα δε σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει κι όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και πιο θετικός και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ότι νομίζεις. Η σχέση σου είναι σε καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα με το ταίρι. Κι αν η μοναξιά σε παιδεύει ακόμη, η μέρα είναι ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

 

 

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε ταλανίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά για κάποιες καλές ειδήσεις που θα έρθουν. Οι πολλές υποχρεώσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, η μοναξιά σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα λογικό πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δε θα προλάβεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις το πρόσωπο που σου κάνει κλικ.

 

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Ωστόσο, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Μην πιέσεις καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς και το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου το για να ανανεωθείς.

 

Αιγόκερως

Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό, θα φέρουν στη ζωή σου αρκετές θετικές αλλαγές που θα τονώσουν τη διάθεσή σου και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν και να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, κάτι που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει. Κάποιες καλές εξελίξεις έρχονται στη ζωή τόσο των αδέσμευτων όσο και των δεσμευμένων Αιγόκερων, που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν το κέφι. Περάστε τη μέρα σας μακριά από σκοτούρες και έγνοιες κι απολαύστε ένα ξεκούραστο βράδυ, παρέα με φίλους και το έτερον ήμισυ.

 

Υδροχόος

Μέρα με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Τρίτη για σένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα σε απασχολήσουν, όμως θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο αν είσαι υπομονετικός και ήρεμος. Θα έχεις πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Η περίοδος για τη σχέση σου είναι θετική, παρ’ όλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις όσο ξέγνοιαστα μπορείς.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Με πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σου, θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός, αποφεύγοντας τις ακρότητες. Στα αισθηματικά σου, αν δείξεις συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

 

Πηγή 

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!