Νέα pillowfighter η Ξανθή Αλετρά! Δες εδώ το πρώτο της άρθρο.

pillow9786

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος).  Σε προσωπικό επίπεδο η ανάγκη να βιώσουμε την αγάπη σαν περιπέτεια είναι αισθητή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να μην κουραστούμε και βρεθούμε σε μια σχέση. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας έρχονται στο πλευρό μας και μας ενθουσιάζουν με τις γνώσεις που μπορούν να μας προσφέρουν. Προσοχή πρέπει να δείξουμε γενικότερα σε ό,τι αφορά την αμέλεια και τον δογματισμό που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση και να δυσαρεστήσουν τους γύρω μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα νιώσεις κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μη νευριάζεις, γιατί έτσι δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα θα σε φέρει σε αρμονία με τον σύντροφο σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε σε περιμένει μια μέρα με αρκετές ευκαιρίες και κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δε σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου. Στα αισθηματικά σου, μη χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτή τη μέρα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς τον ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου. Επίσης, θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου αυτή τη Δευτέρα εξαιτίας τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματά σας. Καλό θα ήταν να συζητήσεις πολύ μαζί του, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα και να αφήσεις τους καλοθελητές όσο πιο μακριά γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, αύξησε τη γοητεία σου και με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η μέρα κατάκτησε εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου. Προχώρα, λοιπόν, με καλό πρόγραμμα και θα δεις στην πορεία πως με ό,τι κι αν ασχοληθείς θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, αυτή τη Δευτέρα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατεύθυνση και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική για να πας τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή. Στον αισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και μη δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

 

All About Sex | eBook


€8,00

-----

 

Ζυγός

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Ζυγέ, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με την συμπεριφορά του απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτό το διάστημα βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη, ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις τη συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι. Στα αισθηματικά σου, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις μάθει να στηρίζεσαι στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να βάλεις πρόγραμμα και τότε θα εξασφαλίσεις τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Σήμερα μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του πεις όλα όσα σε προβληματίζουν στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Μη δίνεις άλλη αναβολή και ανακούφισε την ψυχή και το μυαλό σου συζητώντας μαζί του, γιατί στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προτιμήστε αυτό το βράδυ να κουράρετε τον εαυτό σας και μη χάνετε τον χρόνο σας σε καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόψουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα αυτή τη Δευτέρα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και δείξε συγκατάβαση. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, φρόντισε να κινηθείς άμεσα και μην τεμπελιάζεις, γιατί οι οιωνοί για να συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ είναι καλοί.

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Επίσης, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Πλησίασέ τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η μέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!