Η μέρα δεν είναι και η καλύτερη όλων! Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε λόγω ανασφαλειών που έρχονται απότομα στην επιφάνεια σε συγκρούσεις με το ταίρι μας. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στη ζωή μας, όμως πρέπει να θυμόμαστε πως οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν προμηνύουν σταθερότητα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ό,τι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, καθώς πιθανό είναι τα δεδομένα να αλλάξουν απότομα και αυτό να προκαλέσει απογοήτευση.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η θέση των πλανητών σήμερα σε καλεί σε δράση. Πριν τη δράση, όμως απαιτείται προετοιμασία και αυτό είναι ακριβώς που οφείλεις να κάνεις. Κατάστρωσε σχέδια, κάνε τον προγραμματισμό σου και ξεκίνα τη δουλειά για να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Αρκετά επαναπαύτηκες μέχρι τώρα. Πλέον οφείλεις να αποζημιώσεις τον εαυτό σου με όσα αξίζει. Κινήσου με μέθοδο και πειθαρχία. Κάποια θέματα στην αισθηματική σου ζωή σε προβληματίζουν και ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσεις με μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει και εσύ θα ανακουφιστείς. Αν πάλι είσαι μόνος, ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και διεκδίκησε αυτό που αναζητάς.

 

Ταύρος

Η μέρα προβλέπεται θετική, με τη διάθεσή σου να βρίσκεται στα ύψη και τις επιτυχίες σε ό,τι επιδίωκες να σε καταξιώνουν στον κοινωνικό τομέα. Τα σχέδια έχουν εκπληρωθεί και εφόσον δεν έχεις προβλήματα να διαχειριστείς, προτίμησε μια μικρή ανάπαυλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ως προς το μέλλον της σχέσης σου, νιώθεις πολύ σίγουρος και σκέφτεσαι μόνο θετικά. Φροντίζεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για αυτή, εκδηλώνοντας καθημερινά και με κάθε τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυξημένη σου κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με νέα άτομα που σε ανανεώσουν και σε ανεβάζουν ψυχολογικά.

 

Δίδυμος

Προσπαθείς εδώ και καιρό πολύ για να πετύχεις κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που ήθελες και προγραμμάτιζες. Αντί να απογοητευτείς και να παραιτηθείς, αφήνοντας τον κόπο σου να πάει χαμένος, προτίμησε να βάλει εκ νέου πρόγραμμα και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου και να είσαι ικανοποιημένος. Στη σχέση σου υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, οπότε ανάλαβε δράση και εξάντλησέ τα, με σκοπό να κάνεις το καλύτερο για σένα και τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης, μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν και κάνε εσύ ό,τι κρίνεις απαραίτητο για να αλλάξει η ερωτική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Την περίοδο αυτή νιώθεις ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σου και μπορείς να δεις τα πράγματα ως έχουν. Αυτό σου δημιουργεί απογοήτευση καθώς τα σχέδιά σου δε συνάδουν με την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό ίσως επιβαρύνει λίγο το συναίσθημά σου, για αυτό φρόντισε να διευθετήσεις άμεσα και επιδέξια τις υποχρεώσεις σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες. Κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν θα έχουν βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα. Το ταίρι σου σήμερα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την άσχημη ψυχολογία και με τα πλάνα που κάνει για να περάσετε καλά θα έχετε μια πολύ ερωτική και ρομαντική ημέρα. Αν πάλι δε βρίσκεσαι σε σχέση την περίοδο αυτή, να ξέρεις ότι κάτι ενδιαφέρον σε περιμένει αρκεί να του επιτρέψεις να κάνει την εμφάνισή του.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, πάρε μια ανάσα και βρες τον χρόνο για να ανασυγκροτηθείς. Ρίξε μια ματιά γύρω σου, στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, τις σχέσεις σου και τις συνθήκες που υπάρχουν και δες τι από όλα αυτά θέλεις να αλλάξεις. Τώρα υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις νέα αρχή, αν μετά από σοβαρή σκέψη διαπιστώσεις ότι το έχεις ανάγκη. Σε προσωπικό επίπεδο, μην αναβάλεις για αργότερα την επίλυση προβλημάτων. Ασχολήσου με αυτά τώρα. Στην αισθηματική σου ζωή, μη διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη αυτό για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι θετικές επιρροές για να ζήσεις νέες εμπειρίες.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου, στο οποίο δέχεσαι την εύνοια της τύχης μέσα από πόρτες που σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις. Μπορείς έτσι να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις με επιτυχία παρακάτω. Βέβαια, όλα αυτά είναι στα δικά σου χέρια και έγκεινται στις αποφάσεις που θα πάρεις. Για αυτό φρόντισε να χειριστείς την κατάσταση με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η αισθηματική σου ζωή, αναζητά την προσοχή σου. Το τελευταίο διάστημα τα φώτα έχουν πέσει σε άλλους τομείς και το ταίρι σου νιώθει πως κρατάς αποστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πάψε να αδιαφορείς για την προσωπική σου ζωή και διεκδίκησε το δικαίωμα στη συντροφικότητα.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νιώθεις μια παρόρμηση και μια εσωτερική ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου. Μέχρι τώρα ίσως να μην έχεις πάρει τις καλύτερες αποφάσεις, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι υπόλογος για αυτό θα πρέπει να είσαι εσύ και όχι οι γύρω σου. Επομένως, κάνε μια αυτοκριτική και ξεκίνα τώρα τη δράση με σκοπό να βάλεις τη ζωή σου σε έναν άλλο ρυθμό και να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Από τη δική σου συμπεριφορά θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρεις να επιτύχεις ή όχι. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις που μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μέσα από μια συζήτηση που θα κάνεις μαζί του. Αν δε βρίσκεσαι σε σχέση, δέχεσαι θετική εύνοια από τη θέση των πλανητών και μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα κληθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα σε προβληματίσουν σχετικά με μια υπόθεση που δημιουργείται εξαιτίας ενός προσώπου που έρχεται από το παρελθόν. Γενικότερα, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με τις δημόσιες σχέσεις σου και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δείξε προσοχή και υπομονή και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποιες υποθέσεις που σε αφορούν. Ακόμα, μη διστάσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου κάνοντας μια εξομολόγηση εκ βαθέων. Και το ταίρι σου θα το εκτιμήσει, και εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι είσαι μόνος, καλό είναι να κινηθείς πιο διεκδικητικά στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί μια νέα γνωριμία να σου αναπτερώσει το ηθικό.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μην απογοητεύεσαι από την κατάσταση και ανάλαβε δράση. Οι συνθήκες της τελευταίας περιόδου σε έχουν κάνει να νιώθεις αφόρητα πιεσμένος και να τρέχεις πίσω από τις υποχρεώσεις σου με άγχος να τις προλάβεις. Ανασυγκροτήσου, βρες τον τρόπο να ισορροπήσεις και να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Μόλις βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις. Σήμερα, θα προκύψει μια συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με τη σχέση σας. Καλό είναι να την εκμεταλλευτείς σωστά, ώστε να βγάλετε από κοινού τα καλύτερα συμπεράσματα. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, η εύνοια των πλανητών δημιουργεί αναπάντεχα γεγονότα και ξαφνικά μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, πιο φωτεινό και καλότυχο. Μπορεί να κοιτάς το παρελθόν με ένα συναίσθημα γλυκόπικρο, αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά που έγιναν δεν αλλάζουν. Κοίτα το μέλλον και άσε την αισιοδοξία να σε οδηγήσει στους στόχους σου. Προσπάθησε, ωστόσο, να παραμείνεις προσγειωμένος και να είσαι λιγότερο αιθεροβάμων, καθώς η στάση αυτή δε σε κάνει αποτελεσματικό. Η μέρα προμηνύεται ερωτική και άκρως συναισθηματική. Η ρομαντική σου διάθεση σε κάνει εκδηλωτικό και προσεγγίζεις το ταίρι σου με αγάπη. Έχεις την ευκαιρία να περάσεις καταπληκτικά, δείχνοντας στον σύντροφό σου πώς νιώθεις για εκείνον. Αν πάλι είσαι μόνος, η εύνοια των πλανητών, σε κάνει άκρως γοητευτικό και λαμπερό, ώστε μια νέα γνωριμία να είναι πολύ πιθανή.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η μέρα αποτελεί κομβικό σημείο στον χρόνο της ζωής σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις επάνω του όσα ονειρεύεσαι. Στρέψου προς τα έσω και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου -με ειλικρίνεια- για να ανακαλύψεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Έτσι, στηριζόμενος στα δικά σου θέλω, θα καταστρώσεις τα σχέδιά που θα σε οδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό μέλλον. Η αισθηματική σου ζωή έχει περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να μετριάσεις την ένταση που νιώθεις και να δεις πιο αισιόδοξα κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα αισθηματικά σου αφήνοντας ,ίσως μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, έφτασε η ώρα που πρέπει να αναλάβεις δράση και να κινητοποιηθείς. Αρκετά κράτησες τα σχέδιά σου στο συρτάρι. Τώρα θα πρέπει να τα συμβουλευτείς και να προετοιμάσεις ένα πρόγραμμα που με απόλυτη πειθαρχία θα καταφέρει να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Έχεις όλα τα φόντα για να φτάσεις εκεί που θες, απολαμβάνοντας τα συναισθήματα χαράς που θα σου γεννηθούν. Καλό είναι στην αισθηματική σου ζωή να διώξεις την ανησυχία που σε επηρεάζει αρνητικά και να στραφείς προς τον σύντροφό σου με περισσότερο ενδιαφέρον και καλή διάθεση. Έτσι θα καταφέρεις να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, άφησε τις ανασφάλειές σου και δώσε τον χώρο που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μια νέα γνωριμία.

 

Πηγή