Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Ο συναισθηματισμός απογειώνεται με τη Σελήνη στο συγκεκριμένο υδάτινο ζώδιο να ξυπνάει μνήμες και ανασφάλειες που έχουμε καλά κρυμμένες μέσα μας. Αναδύονται φόβοι και απωθημένα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αφού πρώτα αποδεχτούμε την ύπαρξή τους. Σημαντικό είναι να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ενδιαφέροντα που μπορεί να λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχή μας αποφεύγοντας την εσωστρέφεια που θα μας εγκλωβίσει στην κυκλοθυμία.

 

Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις πράγματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι Κριοί εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας, για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Φίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων, αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

 

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και να μην αφήσεις τα εξωτερικά προβλήματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε ένα όμορφο βράδυ με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα. Σου χρειάζεται! Φίλε Ταύρε, η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

 

Δίδυμος

Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευθείς το σημερινό Σάββατο, για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ. H ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

 

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με τον σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να ξεπεράσεις όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το παρόν, αλλά και το μέλλον σου. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει. Αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ό,τι δε σου κάνει.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και ανήκουν ολοκληρωτικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά, να θυμάσαι ότι το καθετί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, γι’ αυτό μην πέφτεις με τα μούτρα σε μια γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Κινήσου ήρεμα και δώσε χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα. Αυτό το Σάββατο είναι καλό για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, αλλά και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να τις διορθώσεις με τη βοήθεια των δικών σου.

 

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου;

Κάνε τώρα το τεστ!

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις έναν καλό διάλογο με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να πάει πιο μπροστά η σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις σύντομα κάτι που σε ενδιαφέρει. Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

 

Ζυγός

Η μέρα σου χαρίζει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Μίλησε για όλα όσα σχεδιάζεις και θα έχεις τη συμπαράσταση του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα που θα εισβάλει τώρα στη ζωή σου και θα την κάνει άνω κάτω. Αυτό το Σάββατο θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε ένα κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μη χαλαρώνεις καθόλου και μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις αψήφιστα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό, για να αποφύγεις τις λανθασμένες κινήσεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που κρατούν πίσω τη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε κάνει να δεις με μια πιο θετική ματιά τη σχέση σου και θα βγάλεις έντονο συναίσθημα προς το ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος σου τα βράδια, αποδέξου τις προκλήσεις που σου κάνουν οι φίλοι σου για ένα προξενιό, γιατί θα αποζημιωθείς στο έπακρο! Ήρθε η ώρα, φίλε Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές σήμερα για το ζώδιό σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις οριστικά θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον, που σου χαμογελά.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου, αν αφήσεις μακριά από αυτή τους εκνευρισμούς που σου προκαλούν τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην απογοητεύεσαι γιατί αν είσαι λίγο παραπάνω τολμηρός, μπορείς να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με φλερτ κι ερωτικές γνωριμίες. Έχεις αρκετά θέματα στο κεφάλι σου, που πρέπει να μπουν σε σειρά. Μην αποδιοργανωθείς σήμερα με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις χωρίς να μπορείς να τις μαζέψεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Αιγόκερων, ο σύντροφός σου θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις μαζί του, αλλά να ξέρεις ότι κάποιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας δε λύνονται δια μαγείας και χρειάζονται αρκετή συγκαταβατικότητα και από τις δύο πλευρές, για να ξεκαθαριστούν. Κάνοντας ο καθένας σας ένα βήμα πίσω, θα εξομαλυνθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πέρασε το βράδυ σου μακριά από άτομα που δε σε κάνουν να περνάς καλά, μόνο και μόνο για την παρέα.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια σχέση, ή τουλάχιστον να εξομολογηθείτε τα συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε ερωτευτεί, με θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργειά σου στα ύψη. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με τον σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής που είναι μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και ο ίδιος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα παρέα με τους πολύ καλούς σας φίλους και μιλήστε για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε από εδώ και στο εξής. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!