stars-desktop-background-for-widescreen-wallpaperr

Με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο, τη Δήμητρα και τον Ήλιο σε απόλυτη σύνοδο στον Αιγόκερω έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, την επιθυμία μας για κοινωνική καταξίωση, την ανάγκη για προβολή και τη δημόσια εικόνα μας. Είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν θα είναι μεταμορφωτικές, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστούμε καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο για να μας δείξουν ότι ήρθε στιγμή για να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν εξυπηρετεί την προσωπική μας εξέλιξη στους συγκεκριμένους τομείς.

Κριός

Συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Εσύ, αγαπητέ Κριέ, που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά αυτό θα σταματήσει, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές και μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δε θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις περισσότερο θελκτικός…

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ, που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Λέων

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφο σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σας. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα, φλερτ, γνωριμίες και έρωτες.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην καθίσεις στιγμή μέσα στο σπίτι.

Ζυγός

Στον ερωτικό σου τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ζυγών, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος σου στη ζωή, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί σήμερα. Εκμεταλλεύσου τον!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Προσπάθησε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα από τις υπόλοιπες ευθύνες σου και να γυρίσεις σπίτι νωρίτερα, ώστε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο μαζί του. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί περάστε ένα όμορφο βράδυ με την παρέα σας και χαλαρώστε. Θα σας κάνει καλό.

Τοξότης

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου σήμερα. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα η θετική όψη της ημέρας σου φέρνει σταθερές σχέσεις που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αιγόκερως

Στον αισθηματικό σου τομέα πρόσεξε λίγο με τη συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να μη δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά.

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με το σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μην σε παίρνει από κάτω και δεν την συναντήσεις!