Article of the day: Ο Δημήτρης Ευσταθιάδης μας συστήνει τη Roxanne των Police. Δες εδώ ποια ήταν!

frgetgn

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Η Αφροδίτη στο ζώδιο της κυβέρνησής της εντείνει την ανάγκη για απόλυτη κάλυψη των προσωπικών μας αναγκών σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η διάθεση θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε σε υλικά και συναισθηματικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Οικονομικά, μπορούμε να ισορροπήσουμε, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να λύσουμε ζητήματα που μας απασχολούν βελτιώνοντας το εισόδημά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στον προϋπολογισμό μας.

 

Κριός

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και να καταλήξετε σε κοινούς στόχους. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη δεσμευτεί, η καλή σου διάθεση που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Δε σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει έτσι ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσύ που είσαι μόνος σου στη ζωή, άνοιξε τα φτερά σου και τον κύκλο γνωριμιών σου κι όλο και κάτι καλό θα βρεθεί μπροστά σου!

 

Δίδυμος

Σήμερα άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Και να θυμάσαι, αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σε ήρεμους τόνους αυτήν την Τετάρτη και καλό θα είναι να μην προκαλέσεις φασαρίες από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι περάστε τον χρόνο σας βγαίνοντας έξω με τους φίλους σας και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες σου μέχρι τις αποφάσεις σου. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο αλλά ούτε και λογικό. Η επικοινωνία σου σήμερα δε θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις σε κάποιες υποθέσεις σου. Φίλε Λέοντα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα κάνεις μια κριτική σε όλα. Όσο για σένα που είσαι μόνος, η περίοδος είναι πολύ θετική για την ερωτική σου ζωή και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Επιχείρησε να το κάνεις, χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η όψη της ημέρας ανεβάζει την γοητεία σου και τίποτα δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν θα σε κάνουν να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις και σε αυτόν τον τομέα άσχημες εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου.

 

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει κυριολεκτικά να αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Μπορείς αυτήν την Τετάρτη να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου και να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να ανανεώσετε το δεσμό σας. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, η αστρολογική όψη της ημέρας σε ευνοεί για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, αυτήν την Τετάρτη θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου. Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η σημερινή μέρα σου υπόσχεται μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν γι’ αυτό να έχεις υπομονή. Επαγγελματικά θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Φίλε Αιγόκερε, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Αν περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δεν θα περάσει απαρατήρητη. Παλιά απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, τις χειροπέδες που σου έχουν βάλει, είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια, ευχάριστα γεγονότα, που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον.  Όμως, θα πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και όχι σε τρίτους, που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και της αφερεγγυότητα τους σε δυσμενή κατάσταση. Αυτήν την Τετάρτη βρες το χρόνο να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Και αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην στεναχωριέσαι και τα βάφεις μαύρα, αλλά βγες έξω και γίνε ανοιχτός σε νέους ανθρώπους, που θα εμφανιστούν μπροστά σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, αυτήν την Τετάρτη θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δεν θα σου μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις όμως να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε καινούργιες γνωριμίες, με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

 

 

 

Πηγή